Morrissey má hotovo, nahrávací smlouva je ale v nedohlednu

13.05.2011 07:22 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Morrissey
© timeoutnewyork.com
Po reedicích tradičních alb, které odstartoval v loňském roce vydáním nové verze výběru "Bona Drag" a letos navázal reedicí debutu "Viva Hate", se Morrissey dobral ke konečné fázi příprav novinkového alba. Sice má skladby připravené, ale chybí mu kontrakt s labelem, který by mu desku vydal.

Zpěvák veřejnost informoval ve svém oficiálním prohlášení. Další detaily k materiálu ale neuvádí. Kromě nového alba má Morrissey nachystanou i svou biografii, která má podle dostupných informací na šest set šedesát stran. Nyní ji chce nabídnout vydavatelům.

Britský zpěvák se při příležitosti oznámení novinek k nové desce také pustil do médií, která podle něj nevěnovala patřičnou pozornost smrti punkové zpěvačky Poly Styrene. Místo toho sledovala každý krok královského páru Prince Williama a Kate Middleton. "Její příspěvek na poli britské umělecké scény je obrovský. V době, kdy bylo potřeba si připomenout její zásluhy, všichni vyvolávali slávu Kate Middleton - ženě, o které toho jako o osobnosti nic nevíme. Je to jasné: To, čeho dosáhnete během života, neznamená nic oproti tomu, kam se narodíte nebo vdáte," lamentuje Morrissey.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY