shop.musicserver.cz
Nové desky 46/2017 - od Tima McGrawa s Faith Hill přes Františka Segrada po Siu

Nové desky 46/2017 - od Tima McGrawa s Faith Hill přes Františka Segrada po Siu

Vydáno: 21.11.2017 06:20 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Lákadly tohoto týdne bude první společné album Faith Hill a Tima McGrawa, vánoční desky Siy a Toma Chaplina, koncertní záznamy Yello, Black Sabbath, Stinga, Iron Maiden a Jeff Lynne's ELO a nové desky Morrisseyho, Tarjy a Palomy Faith. Českou scénu zastoupí František Segrado a tipem týdne je koncepční album Natalie Dessay.

Pokud se v pondělí 20. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Tim McGraw & Faith Hill - The Rest Of Our Life (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Tim McGraw & Faith Hill - The Rest Of Our Life
Americké countryové hvězdy Tim McGraw a Faith Hill jsou manželi již více jak dvacet let a za tuto dobu natočili už řadu společných písní, za které si odnesli i slušnou řádku cen včetně Grammy. Nikdy spolu ale nenatočili celé album; až do nynějška, kdy vychází "The Rest Of Our Life". Není divu, že si na jeho přípravě dali extra záležet a jedenáct písniček svěřili největším hvězdám nejen countryové scény. Podíleli se na nich například Ed Sheeran, Steve Mac, Hillary Lindsey, Lori McKenna, Liz Rose, Meghan Trainor, Brett James nebo Nathan Chapman, který stojí za prvními alby Taylor Swift. Produkci pak společně s nimi obstaral již tradiční spolupracovník Byron Gallimore. Sám Tim McGraw o jeho přípravě prohlásil: "Mnoho krve, potu a slz jsme vložili do tohoto alba a nemůžeme být šťastnější s tím, jak to nakonec vyšlo." Zda s nimi budete souhlasit, můžete zkoumat na jejich společném VEVU. Album budou propagovat na již probíhajícím Soul2Soul: The World Tour, ovšem evropští fanoušci si na jejich show plnou laserů, speciálních efektů a projekcí probíhající na obří LED stěně, musejí nechat zajít chuť. Jediné tři koncerty mimo Severní Ameriku se odehrají v Británii v rámci festivalu C2C:Country To Country.


Sia - Everyday Is Christmas (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / vánoční hudba

Sia - Everyday Is Christmas
Sia po nezvykle krátké době od posledního CD "This Is Acting" vydává další album "Everyday Is Christmas". Jak už napovídá jeho název, nebude to klasická řadovka, ale deset písniček, které na něj zařadila, dostalo vánoční tématiku. Neuchýlila se ovšem k převzatým a osvědčeným skladbám a celou nahrávku si napsala sama společně s tradičním spolupracovníkem Gregem Kurstinem, který album také produkoval. Ten prozradil něco málo o vzniku desky, která vznikala během dvou květnových týdnů: "Pořád nechápu, jak může přicházet s melodickými i textovými nápady tak rychle. Napsala de facto deset nových vánočních příběhů. Držela mě zpátky, když jsme začínali sklouzávat k jazzovým změnám a díky tomu na albu najdete opravdu zábavné vánoční jamy v rychlém tempu, stejně jako její tradiční balady". Co si pod tím představit, zjistíte na YouTube.com profilu Siy, kam umístila celou desku k poslechu.


Paloma Faith - The Architect (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / soul / disco

Paloma Faith - The Architect
Už před dvěma roky na festivalu v Glastonbury Paloma Faith potvrdila, že chystá novou desku. Inspiraci tehdy hledala v hudbě sedmdesátých let poslechem Janis Joplin a Jimi Hendrixe. Nakonec ale do přípravy vstoupilo zpěvaččino těhotenství, a tak se nahrávání odsunulo až na letošní rok. Anglická zpěvačka svoji čtvrtou desku pojmenovala "The Architect" a své fanoušky rozhodně nešidí. Ve standardní verzi nabídne patnáct skladeb a v deluxe edici ještě o čtyři více. Mezi potvrzenými spolupracovníky najdete například její mladší kolegyni Ellu Henderson, dnes již zmíněnou Siu, producentský tým TMS, nebo britského producenta, který si říká Starsmith. Vedle samotné zpěvačky pak uslyšíte i hlasy Johna Legenda, herce Samuela L. Jacksona a Owena Jonese. Z prvních dvou singlů, které najdete na VEVU zpěvačky, zjistíte, že se vedle popu a soulu inspirovala také diskem.


Black Sabbath - The End (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Black Sabath - The End
V loňském roce podnikli Black Sabbath své zcela poslední koncertní turné s výstižným názvem "The End". Mělo být nejlepší co do produkce, a není proto divu, že se fanoušci mohou letos na Vánoce těšit na živý záznam. Kapela se rozhodla zvěčnit své vystoupení v birminghamské Genting Areně. Všechny vizuální formáty obsahují bonusový materiál v podobě živých záznamů odehraných v Angelic Studios. Ukázku najdete na YouTube.com.


Cavalera Conspiracy - Psychosis (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: thrash metalp>
Cavalera Conspiracy - Psychosis
Max a Igor Cavalerovi vydávají své čtvrté plnohodnotné album "Psychosis". Deska vznikala za spolupráce s producentem Arthurem Rizkem. Pánové dali společně dohromady devět songů. "Spousta lidí v nich uslyší vilvy staré tvorby z arzenáku Sepultury jako "Beneath The Remains" nebo "Arise". Myslím proto, že budete velmi spokojení," jeden z dvojice slavných bratrů Max.


Iron Maiden - The Book Of Souls - Live Chapter (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Iron Maiden - The Book Of Souls - Live Chapter
Sláva Iron Maiden a jejich přínos na hudební scénu se dá jen těžko vyměřit. Každopádně i ti nejvěrnější fanoušci jistě ocení nový živák "The Book Of Souls - Live Chapter", který přináší záznam z uplynulého koncertního turné "The Book Of Souls World Tour". Záznam je k dostání v několika verzích - na klasickém CD a v jeho luxusní edici, vinylu a v digitální formě. Jak název napovídá, v setlistu najdete mimo jiné písně z poslední studiovky "Book Of Souls". Ukázku najdete na YouTube.com.


Yello - Yello Live In Berlin (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electronica / synth pop / new wave

Yello - Yello Live In Berlin
Švýcarské elektronické duo Yello existuje od počátku osmdesátých let a až do vydání poslední desky "Toy" nikdy naživo nekoncertovalo. Není tedy divu, že čtyři večery, které se uskutečnily v berlínské hale Kraftwerk přebudované z někdejší elektrárny a kde hráli prakticky vše živě, se staly jedním z nejočekávanějších koncertů v historii populární hudby. Dieter Meier a Boris Blank zde vedle velké promítací stěny, speciálního světelného parku zakomponovaného do prostoru nabídli coby doprovod svým syntetizátorům dechovou sekci, doprovodné vokalistky, kytaristu, bubeníka i perkusistu. Záznam tohoto koncertu nyní vychází jak v audio podobě na 2CD, tak i v té vizuální na DVD a Blu-Ray. Že by vám neměla uniknout, se vás snaží Yello přesvědčit řadou ukázek na svém facebookovém profilu.


František Segrado - V paralelním vesmíru (distr. Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: šanson / folk

František Segrado - V paralelním vesmíru
Ačkoli František Segrado působí na české hudební scéně řadu let, úspěch jeho tři roky starého společného alba s textařem Michalem Horáčkem překvapil a pro mnohé posluchače se stal zároveň objevem. Nyní tento moravský písničkář přichází s jeho následovníkem, kterého pojmenoval "V paralelním vesmíru". O třináct písní se podělili autoři, jako například Radůza, Petr Linhart, Xavier Baumaxa, David Rotter, Peter Lipovský a Milan Vyskočáni. František Segrado v nich přivítal i jednoho hosta, a sice Oscarem oceněnou Markétu Irglovou. Album se natáčelo ve zlínském studiu V a právě záběry z něj najdete na Segradově YouTube.com kanále. Bez povšimnutí byste neměli nechat i booklet, který je minigalerií Jindřicha Štreita.


Tip týdne

Natalie Dessay & Michel Legrand - Between Yesterday And Tomorrow (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: tradiční pop / muzikálová hudba

Natalie Dessay & Michel Legrand - Between Yesterday And Tomorrow
Čtyři roky po albu "Entre elle et lui" se francouzská operní zpěvačka Natalie Dessay vrátila ke spolupráci s hudebním skladatelem a jazzovým pianistou Michel Legrandem. Na její popud tento cenami ověnčený skladatel dokončil velmi speciální projekt, který společně s Alanem & Marilyn Bergmanovými rozdělal už v sedmdesátých letech a který do této doby nedokončili. Jedná se o příběh ženy od jejího narození až po smrt, zahrnující všechny fáze života od dětství, adolescenci, první lásky mateřství a tak dále. Legrand i Bergmanovi se minulý rok k tomuto projektu vrátili, dotvořili ho a některé skladby přepsali přímo na tělo francouzské zpěvačce. Nahrávání pak proběhlo v září v londýnských Air Studios, kam si Legrand přizval London Studio Orchestra. Výsledkem je album "Between Yesterday And Tomorrow" s podtitulem "The Extraordinary Story Of An Ordinary Woman" oscilující mezi tradičním popem a muzikálem. Dvacet písniček, které najdete na dvou discích, zatím reprezentuje na VEVU zpěvačky pouze titulní skladba.


Jeff Lynne's ELO - Wembley Or Bust (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Jeff Lynnes Elo - Wembley Or Bust
Triumfální návrat Jeffa Lynna a jeho Electric Light Orchestra do londýnské Wembley Areny nesměl zůstat bez povšimnutí. Záznam z této jedinečné show nyní najdete na živáku "Wembley Or Bust", který mapuje třiadvacetiletou kariéru slavné hudební formace. Živák je k dostání ve dvoudiskové CD verzi a na Bluray a také na 3LP. Oficiální trailer najdete na odkaz ven.


Tarja - From Spirits and Ghost (Score For A Dark Christmas) (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / vánoční hudba

Tarja - From Spirits and Ghost
"From Spirits and Ghost (Score For A Dark Christmas)" je vánoční album od bývalé frontmanky Nightwish Tarji Turunen. Zpěvačka album seskládala z klasických vánočních písní, kterým dala unikátní heavymetalový kabátek. Kromě koled se můžete těšit i na jeden zcela nový song, který Tarja nazvala "Together". Skvěle zapadá do zvuku celého alba a je plný mystických témat. Na YouTube.com se podívejte na klip k jedné z tradičních písní alba "O Tannenbaum".


The Doors - Strange Days (50th Expanded) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

The Doors - Strange Days (50th Expanded)
Už je tomu padesát let, co vyšla kultovní nahrávka The Doors "Strange Days". Album bylo vyhlášené jako zlaté a dosáhlo třetího místa v žebřčku časopisu Billboard. K přlležitosti velkého jubilea přináší nahrávka stereo mix, kdy zvuk prošel fází remasteringu. Na druhém disku nadete původní mono mix. Reedici doplňují poznámky a výběr dříve nevydaných fotografií.


Tom Chaplin - Twelve Tales Of Christmas (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / vánoční hudba

Tom Chaplin - Twelve Tales Of Christmas
Někdejší frontman Keane Tom Chaplin loni vydal album "Waves" a hned to druhé bude vánoční, ovšem stejně jako v případě Siy nečekejte tradiční koledy, rolničky a zvonečky. "Twelve Tales Of Christmas" spíše vypráví dvanáct vánočních příběhů a to spíš v indie stylu. Mezi dvanáctku písní ale Chaplin zařadil čtyři coververze - "Walking In The Air" z filmové adaptace dětského příběhu "The Snowman", "2000 Miles" od The Pretenders, "River" Joni Mitchell a "Stay Another Day" East 17. Muzikant desku "Twelve Tales Of Chrismas" natáčel částečně ve studiích Abbey Road a o její produkci se postaral David Kosten, který se podílel nejen na jeho debutu, ale například i na deskách Mariny & The Diamonds, Gabrielle Aplin nebo Everything Everything. Poměrně dlouhý přehled celého alba, které bude k dispozici také na vinylu, sdílí zpěvák na svém VEVU.


Sting - Live At The Olympia Paris (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Sting - Live At The Olympia Paris
Sting strávil prakticky celý letošní rok na turné k albu "57th & 9th", které zahrnovalo téměř sto dvacet koncertů po Evropě, Severní a Jižní Americe a Asii. V půlce dubna se zastavil také v pařížské hale L'Olympia, kde vznikl záznam koncertu, který nyní vychází pod názvem "Live At The Olympia Paris". Vedle koncertu čítající dvaadvacet položek ovšem na DVD a Blu-Ray najdete i několik bonusů. Nemá je ale na svědomí pouze sám Sting. První část nahrál jeho syn Joe Sumner a tu druhou obstarala countryová kapela The Last Bandoleros. Jaká byla v Paříži atmosféra a zda vás naláká ke koupi titulu, můžete zjišťovat z tří upoutávek na Stingově VEVU.


Morrissey - Low In High School (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Morrissey - Low In High School
Někdejší člen The Smiths Morrissey se vrací po třech letech, které vyplnil nejen koncertním turné, ale i propagací své debutového románu "List Of The Lost". Jeho návrat k hudbě dostal název "Low In High School" a přinese celkem dvanáct skladeb, které anglický zpěvák nahrával ve francouzských La Fabrique Studios a také v italském studiu Ennia Morriconeho Forum Studios. Jejich producentem byl opět Joe Chiccarelli, který vedle Morrisseyho nahrávek asistoval také interpretům jako Plain White T's, Alanis Morissette, Jason Mraz nebo The White Stripes. První tři ochutnávky servíruje Morrissey na svém VEVU


Whitney Houston - I Wish You Love: More From The Bodyguard (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / r'n'b

Whitney Houston - I Wish You Love: More From The Bodyguard
V pátek, na den přesně, to bylo pětadvacet let, co vyšel soundtrack k filmu "Osobní strážce", který se během času stal s pětačtyřiceti miliony prodaných nosičů nejprodávanějším soundtrackem všech dob. Ačkoli na něm zazněly skladby Joe Cockera, Lisy Stensfield, nebo Kennyho G, je za strůjce takto masivního úspěchu považovaná Whitney Houston, která ztvárnila hlavní roli. U příležitosti tohoto výročí se právě na ní bude vzpomínat kompilací "I Wish You Love: More From The Bodyguard". Najdete na ní pouze písničky v interpretaci Whitney Houston a to v různých verzích - od těch originálních, přes alternativní mixy až po živé z The Bodyguard Tour. Jejich seznam včetně ukázek nabízí americký Amazon.


Barenaked Ladies - Fake Nudes (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Barenaked Ladies - Fake Nudes
Kanadští Barenaked Ladies vydávají letos už druhé album. Po spolupráci s a capella skupinou The Persuasions, je jejich dvanácté album "Fake Nudes" opět čistě v jejich režii. Čtrnáct nových písniček si složili převážně sami s ojedinělou výpomocí Kevina Griffina z Better Than Ezra nebo Sama Hollandera, známého ze spolupráce s Train nebo Daughtry. Produkce se opět ujal Gavin Brown, který vedle předchozích alb BNL stojí za nahrávkami Three Days Grace, Skillet, Billy Talent či Sarah Harmer. Vzhledem k tomu, že skupina vydání "Fake Nudes" jednou odložila a propaguje ji tak několik měsíců, najdete na jejich YouTube.com už několik ukázek.


Karl Blau - Out Her Space (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: experimentální folk

Karl Blau - Out Her Space
Americký indie folkový hudebník Karl Blau působí na hudební scéně už více jak dvacet let, avšak zatím se mu nepodařilo příliš prorazit. Vloni ale změnil vydavatelství a vypadá to, že spolupráce s labelem Bella Union nese své ovoce. Nyní se jeho styl zahrnující prvky folku, dubu, R&B, bossa novy, grunge, hip hopu a worldbeat dostává dále do světa. Dokazuje to i novinka "Out Her Space", pro níž si připravil celkem osm skladeb. Některé z nich již najdete na jeho webu .


Jiří Stivín - (75) Quodlibet (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / vážná hudba

Jiří Stivín - (75) Quodlibet
Jeden z nejvýznamnějších českých jazzmanů Jiří Stivín slaví na konci listopadu pětasedmdesáté narozeniny a k tomuto významnému životnímu výročí vychází kompilace s názvem "(75) Quodlibet". Oslavenec sám vybral nahrávky, které má za zásadní, a vzhledem k tomu, že se vše mělo vměstnat pouze na 3CD a při mnohosti jeho hudebních kontaktů a počtu vydaných alb je to nutně jen zlomek toho, čím své příznivce od šedesátých let potěšil. První CD nabízí kombinaci snímků z alb "Zvěrokruh" a "Status Quo Vadis", kde je možné se kochat spoluprací s Michael Pavlíčkem, Ivou Bittovou, Václavem Havlem, nebo Talichovým kvartetem. Druhé cédéčko je nazváno "Jazz v tandemu" a je věnováno mimořádnému spojení s kytaristou Rudolfem Daškem, ať již koncertně v Lublani nebo na studiových nahrávkách. Poslední disk je pak nazvaný "Barokní zobcovky" a patří skladatelům Telemannovi a Vivaldimu i spolupráci s Virtuosi di Praga nebo Pražským komorním orchestrem. Kompletní seznam skladeb včetně ukázek nabízí web vydavatelství Supraphon.


Eros Ramazzotti - Eros Duets (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / pop rock

Eros Ramazzotti - Eros Duets
Eros Ramazzotti na předvánoční trh přichystal poměrně monotematický výběr s názvem "Eros Duets". Jak už název napovídá, nabídne nejvýznačnější duety, které italský muzikant za svoji kariéru nahrál. Mezi patnácti písničkami, respektive jejich interprety tak najdete jména jako Luciano Pavarotti, The Chieftains, Tina Turner, Nicole Scherzinger, Anastacia, Cher, Ricky Martin, Andrea Bocelli, Carlos Santana nebo Take 6. Jejich kompletní seznam a ukázky jsou k dispozici na německém Amazonu.


Dále vychází:

Aosoth - V - The Inside Scriptures (Mystic Production)
Blade B./The Felloship Ban - Body And Shadow (Universal)
Boytronic - Jewel (Bertus)
Colleen - A Flame My Love A Frequency (Bertus)
Conan - Man Is Myth (Early Demos) (Mystic Production)
Daniel Pemberton - Molly's Game (soundtrack) (Sony Music)
Deep Purple - Infinite / Gold Edition (Bertus)
Empire - Chasing Shadows (Mystic Production)
Grabak - Bloodline Divine (Mystic Production)
Herren - Neue Deutsche Herrlichkeit (Mystic Production)
Christy Moore - On The Road (Sony Music)
Imperious - Tales Of Woe Pt. I (Mystic Production)
Imperious - Tales Of Woe Pt. II (Mystic Production)
Jessica Wolff - Grounded (Bertus)
Jiří Zmožek - Zlatá kolekce (Supraphon)
John Coltrane - Chasing Trane (Universal)
La Folia Barockorchester - Rediscovered Treasures From Dresden (Sony Music)
Lesoir - Latitude (Mystic Production)
Ludwig Goransson - Death Wish (soundtrack) (Sony Music)
Marcus & Martinus - Moments (Sony Music)
Mychael Danna & Jeff Danna - The Breadwinner (soundtrack) (Sony Music)
Oblivion - The Paths Towards (Mystic Production)
Pearl Jam - Let'S Play Two (BluRay) (Universal)
Pearl Jam - Let'S Play Two/Cd (DVD) (Universal)
René Kollo - Best Of René Kollo (Sony Music)
Různí - Grand Piano: Best Loved Classical Piano Music (Sony Music)
Různí - Mariah Carey'S All I Want For Christmas Is You (soundtrack) (Sony Music)
Různí - Martinů: Kytice - NováK: Filharmonické tance (Supraphon)
Různí - Sedsoul The Single Collection Vol.1 (Bertus)
Různí - Taneční liga 2017 Best Of (Universal)
Stalker - Shadow Of The Sword (Mystic Production)
The Adicts - And It Was So (Mystic Production)
Tyler Bryant And The Shakedown - Tyler Bryant And The Shakedown (Universal)
Viktor Sodoma / Gomora & Václav Zahradník - Svítání ()
Virgil & Steve Howe - Nexus (Sony Music)

Vychází na vinylu:
A.R. Rahman - The Essential A.R. Rahman (Sony Music)
Alan Parsons - Eye In The Sky (Sony Music)
Art Tatum - Art Tatum From Gene Norman'S Just Jazz (Sony Music)
Billy Strayhorn Trio - Duke Ellington, Billy Strayhorn (Sony Music)
Black Sabbath - The End (Universal)
Brian Eno - Another Green World (Universal)
Brian Eno - Before And After Science (Universal)
Brian Eno - Here Come The Warm Jets (Universal)
Brian Eno - Taking Tiger Mountain (Universal)
Clannad - Magical Ring (Sony Music)
Coldcut - What'S That Noise? (Sony Music)
Colleen - A Flame My Love A Frequency (Bertus)
Deep Purple - Infinite Live Recordings Vol.1 (Bertus)
Dizzy Gillespie - Pleyel Jazz Concert 1948 Vol. 1 (Sony Music)
Eros Ramazzotti - Eros Duets (Sony Music)
Erroll Garner Trio - Erroll Garner Trio Vol. 1 (Sony Music)
Frank Zappa - Absolutely Free (Universal)
Frank Zappa - Zoot Allures (Universal)
Charlie Parker - Charlie Parker Vol. 1 (Sony Music)
INXS - Elegantly Wasted (Universal)
INXS - Full Moon, Dirty Hearts (Universal)
INXS - INXS (Universal)
INXS - Kick (Universal)
INXS - Kick (Universal)
INXS - Listen Like Thieves (Universal)
INXS - Shabooh Shoobah (Universal)
INXS - Shabooh Shoobah (Universal)
INXS - The Swing (Universal)
INXS - The Very Best (Universal)
INXS - Underneath The Colours (Universal)
INXS - Welcome To Wherever You... (Universal)
INXS - X (Universal)
Iron Maiden - The Book Of Souls - Live Chapter (Warner Music)
Jamiroquai - Travelling Without Moving (Sony Music)
Jeff Lynne'S Elo - Jeff Lynne'S Elo - Wembley Or Bust (Sony Music)
Jelly Roll Morton - Piano Solos (Sony Music)
Jimi Hendrix - Live At Woodstock (Sony Music)
Judas Priest - British Steel (Sony Music)
Judas Priest - Point Of Entry (Sony Music)
Judas Priest - Screaming For Vengeance (Sony Music)
Judas Priest - Sin After Sin (Sony Music)
Judas Priest - Stained Class (Sony Music)
Judas Priest - Unleashed In The East: Live In Japan (Sony Music)
Kino - Picture (Re-Issue 2017) (Sony Music)
Lesoir - Latitude (Mystic Production)
Magdalena Kozena - Ceska Mse Vanocni (Universal)
Mary J. Blige - What's The 411? (Universal)
Moody Blues - Days Of Future Passed (Universal)
Niall Horan - Flicker (Universal)
Nine Inch Nails - Add Violence (Universal)
Nine Inch Nails - Broken (Universal)
Nine Inch Nails - Not The Actual Events (Universal)
Nine Inch Nails - The Downward Spiral (Universal)
Nine Inch Nails - The Fragile (Universal)
Nine Inch Nails - The Fragile: Deviations I (Universal)
Paloma Faith - The Architect (Sony Music)
Paul McCartney - Band On The Run (Universal)
Paul McCartney - Chaos And Creation In The (Universal)
Paul McCartney - McCartney (Universal)
Paul McCartney - McCartney II (Universal)
Paul McCartney - New (Universal)
Paul McCartney - Pipes Of Peace (Universal)
Paul McCartney - RAM (Universal)
Paul McCartney - Tug Of War (Universal)
Pentatonix - A Pentatonix Christmas Deluxe (Sony Music)
Playboi Carti - Playboi Carti (Universal)
Queen - News Of The World/3Cd/Dvd (Universal)
Red Norvo Trio - Men At Work Vol. 1 (Sony Music)
Různí - Originators Of Modern Jazz (Sony Music)
Různí - Saturday Night Fever (soundtrack) (Universal)
Sadus - A Vision Of Misery (Mystic Production)
Sadus - Chemical Exposure (Mystic Production)
Sadus - Swallowed In Black (Mystic Production)
Sidney Bechet & Claude Luter & André RéWéLiotty - Bechet Souvenir (Sony Music)
Stan Getz Quartet - Stan Getz Quartet (Sony Music)
SZA - Ctrl (Sony Music)
Tarja - From Spirits And Ghost ( Score For A Dark Christmas ) (Mystic Production)
The Adicts - And It Was So (Mystic Production)
The Doors - Strange Days (50Th Expanded) (Warner Music)
The Obsessed - The Obsessed (Mystic Production)
Tom Chaplin - Twelve Tales Of Christmas (Universal)
Tyler, The Creator - Flower Boy (Sony Music)
Virgil & Steve Howe - Nexus (Sony Music)
Wings - At The Speed Of Sound (Universal)
Wings - Venus And Mars (Universal)
X Japan - We Are X Soundtrack (Sony Music)

Reedice:
Antimatter - Leaving Eden (Anniversary Edition) (Mystic Production)
Magdalena Kožená - Česká mše vánoční (Universal)
Moody Blues - Days Of Future Passed/2Dvd (Universal)
Nine Inch Nails - Not The Actual Events (Universal)
Paul McCartney - Band On The Run (Universal)
Paul McCartney - Chaos And Creation In The (Universal)
Paul McCartney - McCartney (Universal)
Paul McCartney - Mccartney II (Universal)
Paul McCartney - Pipes Of Peace (Universal)
Paul McCartney - RAM (Universal)
Paul McCartney - Tug Of War (Universal)
Různí - Saturday Night Fever (Universal)
Sadus - A Vision Of Misery (Mystic Production)
Sadus - Chemical Exposure (Mystic Production)
Sadus - Swallowed In Black (Mystic Production)
The Obsessed - The Obsessed (Mystic Production)
Wings - At The Speed Of Sound (Universal)
Wings - Venus And Mars (Universal)

NÁZORY
  • :) (Verunka:), 21.11.2017 09:57) Reagovat

    Faith a Tim,Chesney,Shania,Dolly..:)..k Vánocům.:)Letos sem asi nezlobila.:-D

  • Faith a Tim (MartinH, 21.11.2017 11:47) Reagovat

    Druhápůlka tohoto roku je neuvěřitelná... po deseti letech nový živák od Dixie Chicks, po patnácti letech nová Shania Twain a po dvanácti letech nová Faith Hill (nepočítám-li vánoční album a výběry). Na jejich společné album čekám od hitu "It´s Your Love" a konečně je tady a výsledek je více než super! Tim tí, že vydává pomalu album ročně, tentokrát nebyl úplně ve středu mého zájmu, ale Faith ano. A její soul-gospelový hlas je v country music opravdu nezaměnitelný. Astejně tak i tohle album lítá od soulu až po banjo. Úžasné a opravdu vyšperkované album!! I kdyby nic jiného, tak tohle chci pod stromek :)

    • Re: Faith a Tim (Verunka:), 21.11.2017 13:11) Reagovat

      Dixie chicks?Ty brdo!:(To sem nějak přehlédla.:(Vidím,že nás bude okolo stromku tancovat víc,to je super.:-DTo čekání za to stálo.:-):-)

      • Re: Faith a Tim (Anonym, 22.11.2017 21:31) Reagovat

        Dixie Chicks jsou luxusní... kombinace dvoudicového záznamu koncertu a dvd, které je neuvěřitelné... na YouTube doporučuju pár ochutnávek :)

        • Re: Faith a Tim (Verunka:), 23.11.2017 10:57) Reagovat

          Díky:),já se tam podívat nemůžu.Už teď mi dárky balí nějaký spešl country Santa Claus.:DAž po Vánocích.:-)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Recenze: "The Mandrake Project" Bruce Dickinsona je sebejisté veteránské album, své ambice ale neplnit nedokázalo (18.03.2024 17:00)
- Video: Sia, Kylie a ikonická paruka. Spojení australských hvězd v "Dance Alone" se dočkalo klipu (18.03.2024 09:13)
- Video: Nightwish Reunited. Marko Hietala a Tarja Turunen se znovu spojili v hardrockové písni "Left On Mars" (15.03.2024 20:08)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Audio: "Australská popová spolupráce snů" zní, jako by ji produkoval Ondřej Soukup. Sia a Kylie se s "Dance Alone" nevytáhly (09.02.2024 08:09)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Rush Bono Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu