Charlie Straight se připomenou čtvrtým singlem

11.03.2011 07:21 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Charlie Straight
© Marek Gerhard / musicserver.cz
Zatím stále aktuální deska Charlie Straight "She's A Good Swimmer" si jistě zaslouží připomenutí, a tak je na cestě další singl. Poslední ochutnávkou se stal kousek "Try Some Stuff You Don't Think You Should" a oficiálně vychází v pondělí 14. března.

V den vydání singlu se fanoušci dočkají také příslušného videoklipu. Až do 20. března bude snímek k vidění na česko-slovenské verzi hudební televize MTV. Pak se objeví i na YouTube kanálu kapely a v hitparádách. Klip vznikal během únorových dní. Inspiraci muzikanti našli u Foo Fighters a částečně také u The Flaming Lips. Na snímku pracovalo také studio Imagine-Vision, jehož služeb využily také hvězdy jako Rytmus nebo Zuzana Smatanová

Námětem čtvrtého singlu je výzva k neobvyklým nebo nečekaným činům a zážitkům. "Jednou jsem mluvil s basákem Johnnym o tom, co se mi zrovna honilo hlavou, a přemýšlel jsem, co dělat. Z toho, co mi poradil, pak odpoledne u klavíru vznikla tahle písnička," dodal zpěvák Charlie Straight Albert Černý. Dodejme, že kousek "Try Some Stuff You Don't Think You Should" se stal navíc jednou z ústředních melodií loňského filmu "Ženy v pokušení".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY