Rock For People 2011 potvrdil další hvězdy: přijedou The Wombats nebo The Streets

04.02.2011 07:33 - Katarína Straková | foto: facebook interpreta

The Street
© Smart Communication
Bezpochyby jeden z největších hudebních festivalů v Česku Rock For People potvrdil další zahraniční interprety. Kromě berlínské party Beatsteaks a britských Levellers, které pořadatelé zveřejnili už v prosinci, se na sedmnáctém ročníku festivalu ve dnech 2. - 5. července ukáže také britský projekt The Streets a The Wombats.

Po loňském roce, kdy se v line-upu střídala taková jména jako Muse, Prodigy, Subways, NOFX, Billy Talent, Archive a mnoho dalších, bylo otázkou, zda nebyla laťka nastavená až příliš vysoko. Zatím se zdá, že se na ní festival udrží. Dnešním dnem totiž pořadatelé odtajnili další britské skupiny.

The Streets je sólový projekt producenta a rappera Mikea Skinnera, který ve své hudbě propojuje grime, hip hop a zasahuje až do elektroniky. Na svém účtu má celkem čtyři studiové nahrávky, v únoru má vyjít novinka "Computers And Blues". Vystoupení na Rock For People prý bude jedním z posledních jeho koncertů vůbec. "'Computers And Blues' bude i posledním počinem pod jménem The Streets, takže tento koncert na Rock For People bude pro tuzemské fanoušky možná poslední šancí užít si tento skvělý projekt live," uvedl Jiří Hlinka z pořadatelské agentury Smart Communication.

Vedle The Streets přijede fanoušky potěšit liverpoolské trio The Wombats. Tahle indie rocková banda zaujala zejména hitem "Let's Dance To Joy Division" z roku 2007.

The Wombats - Tokyo

Jako poslední nově ohlášený interpret figuruje čtyřčlenné dívčí uskupení The Like. Svůj debut vydaly holky v roce 2005 pod názvem "Are You Thinking What I’m Thinking?". The Like z Los Angeles za sebou mají účinkování po boku kapel jako například Arctic Monkeys, Muse nebo Kings Of Leon.

Rock For People oslaví své sedmnáctiny od 2. do 5. července tradičně ve Festivalparku v Hradci Králové. Vstupenky jsou v prodeji výhradně na portálu ticketsforpeople.cz.

Ceny lístků na Rock For People 2011


únor - 1 310 Kč
březen - 1 380 Kč
duben - 1 450 Kč
květen - 1 520 Kč
červen - 1 590 Kč
na místě - 1 800 Kč



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY