shop.musicserver.cz
Audio Jukebox: Nelly Furtado, Robyn, Ke$ha...

Audio Jukebox: Nelly Furtado, Robyn, Ke$ha...

Vydáno: 18.10.2010 05:00 v sekci Audio - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta
Robyn - Indestructible (10/10)
k poslechu na twt.fm nebo pod článkem

Robyn - Indestructible
Třetí pokračování albové série "Body Talk" nadělí zpěvačka Robyn svým fanouškům koncem listopadu. Pilotní singl, elektronická verze balady "Indestructible" z minulé Řeči těla však předčila veškerá očekávání. Hymnická electropopová pecka má vše, co by měl song mít. Smysluplný text, naprosto vybroušenou melodii a náboj. Všechny tyto položky "Indestructible" splňuje na sto deset procent a v mém osobním žebříčku jí stavím na popový song roku. K dokonalosti jí posouvá i zachování smyčcové sekce, která ve spojení se vším elektronickým cvrkotem hraje první ligu. A aby nebylo euforických výroků málo, přidám jeden závěrečný. Tento song je prostě popová fantazie.


Nelly Furtado - Night Is Young (7/10)
k poslechu na oficiálních stránkách zpěvačky

Nelly Furtado - Night Is Young
Nelly Furtado měla letos vydat svou novou studiovku "Lifestyle", ale vydání bylo nakonec odloženo a nahrazeno jiným albem - výběrem největších hitů. Pro Nelly to bude první podobné album, a aby fanoušci nepřišli zkrátka, nahrála pro něj tři nové skladby. Jednou z nich je i "Night Is Young", která zpěvačku posouvá směrem na taneční parket. Bezstarostná a uvolněná skladba unikla na internet dříve jako demo jménem "Free", finální verze je nyní k poslechu na oficiálních stránkách interpretky. Má to však jeden háček. Abyste si mohli skladbu pustit, musíte vlastnit účet na Facebooku. Pokud splníte tuto podmínku a dobrovolně si svůj účet propojíte s oficiální zpěvaččinou aplikací, za odměnu si můžete poslechnout nový singl, ke kterému Nelly v minulých dnech natáčela videoklip.


Nicole Scherzinger - Poison (6/10)
k poslechu na YouTube.com nabo pod článkem

Nicole Scherzinger - Poison
Nicole Scherzinger pouští na čas k ledu svou domovskou skupinu Pussycat Dolls a zkouší to jako sólová zpěvačka. Už zase. Momentálně se věnuje přípravám svého druhého debutu. Zdá se to nelogické? Ne tak docela, její původní debutové album stačilo před lety postupně uniknout celé na internet, a i když se stále dotáčely nové a nové popěvky, k vydání nikdo nedošlo. Reparát ale nejspíš opravdu vyjde, jako ochutnávku nám Nicole servíruje jednohubku "Poison". Tu má na svědomí nikdo menší než RedOne a celkem hutný elektronický podklad jasně deklaruje, jakým směrem se koťátko bude ubírat - stejně jako všichni ostatní v současnosti - k tanečnímu elektropopu. Písnička má nesporný náboj, přestože se z ní pravděpodobně celosvětový hit nestane, své fanoušky si najde určitě.


Indy - Báječný klima feat. Orion a Nicole (5/10)
k poslechu na oficiálním YouTube.com kanálu KMBL nebo pod článkem

KMBL
První informace ohledně projektu KMBL, sólovce Indyho, která vznikala za spolupráce s bubeníkem Clou Radkem Tomáškem, se objevily už na konci zimy následované promo fotografiemi. Nedávno jsme se ale dozvěděli více - na producentských židlích kromě ústřední dvojice usednou stálice české scény - eMeReS, DJ Mike Trafik a aktuálně nejvytíženější producent DJ Wich, Indyho dlouholetý parťák. Jako hosty uslyšíte Oriona, Jamese Colea, LA4, Vladimira 518, Delika a další. A konečně ke koupi bude "KMBL" už v listopadu. Skladba samotná vás donutí oživit vzpomínky na letní měsíce - plážová atmosféra, text o pohodě. Bohužel ji ale sráží nepřesvědčivý výkon Oriona, který v poslední době znatelně nezvládá, také po textové stránce jsem od Indyho čekal víc. Hudební podklad a výkon hostující Nicole jsou spíše průměrné a od toho se taky odvíjí hodnocení. Bohužel to vypadá, že se na tenhle pilotní singl bude točit i videoklip, takže nezbývá než doufat, že zbytek desky bude kvalitou někde jinde. (Ondřej Trhoň)


Ke$ha - We R Who We R (5/10)
k poslechu na YouTube.com nebo pod článkem

Ke$ha - We R Who We R
Nezkrotná (a stoprocentně umělohmotná) popová hvězdička posledních měsíců Ke$ha si chce užít ještě trošku trdlování s albem "Animal". Rozhodla se vydat jeho reedici, nakonec však vydá EP "Cannibal", které bude k mání buďto samostatně, nebo jako součást deluxe edice desky "Animal", podobně jako to udělala Lady Gaga s "The Fame Monster". Úvodním songem se stala taneční "We R Who We R", která však zní, jako by se producenti snažili natočit pokračování hitu "Tik Tok". Neoriginální a naprosto tuctová skladba tak potěší zřejmě jen nejvěrnější posluchače a milovníky přehnaného používání auto-tune.


NÁZORY
  • Nicole (Tommy, 18.10.2010 11:08) Reagovat

    Posion od Nicole Scherzinger je fakt pecka... :-))

  • Robyn (Jakub, 18.10.2010 13:12) Reagovat

    Indestructible je pecka:-)

  • Ne (Doupik, 18.10.2010 13:38) Reagovat

    Jej, Poison hrozná tuctovka, Nicole v tom refrénu vůbec nevynikne.
    A Ke$ha vaří z vody.

  • kesha (Patrick, 18.10.2010 14:49) Reagovat

    Říkejte si co chcete ale největší hit z těchto songů bude Kesha :)) Protože tohle je přesně song na párty a v žebříčkách můžu to říci klidně takhle dopředu, že ze všech songů se nejlépe uchytí Kesha ...

  • ... (johny013, 18.10.2010 15:24) Reagovat

    1. Robyn (jednoznačne najlepšia z tých....akustická sa mi asi viac páčila ale to sa ešte môže zmeniť)
    2. Nelly (začiatok ma dajak nezaujal ale ku koncu vpohode)
    3. Ke$ha (mohla byť celkom dobrá keby to tam neprehnali :-)
    4. Nicole (cela hudba je dajaká čudná a aj spev)
    5. Indy (to bola ale riadna blbosť :-)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Berenika Kohoutová - Hot or not? 7/10
Video: Berenika Kouhoutová v "Hot or not?" řeší ne/dokonalost a odtajňuje těhotenství Zpěvačka a herečka Berenika Kohoutová představuje po delší době provokativní singl "Hot or not?" pojednávající o zdánlivě dokonalém životě, který tak rádi prezentujeme na sociálních sítích. Ale ne vše pozlátko je takové, jak... čtěte zde
Vydáno: 26.04.2024 16:30 v sekci Audio / Video | Video
Anna K., Forum Karlín, Praha, 25.4.2024
Naživo: Anna K. provedla Forum Karlín uhrančivým "Údolím včel" Anna K. se do pražského Fora Karlín vrátila po šesti letech. Příjemně zaplněnému prostoru představila většinu ještě stále nového alba "Údolí včel", které jí přišel pomoct pokřtít Michal Suchánek. Zazněly samozřejmě také... čtěte zde
Vydáno: 26.04.2024 08:48 v sekci Naživo
Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem
Rozhovory: Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem Do příběhu nového alba Jany Kirschner "Obyčajnosti" významně promluvila pandemie. V Londýně žijící zpěvačka totiž trpěla nedostatkem kontaktu se svými blízkými ze Slovenska, které dle svých slov neviděla rok. Tvorba písní pro... čtěte zde
Vydáno: 25.04.2024 15:30 v sekci Publicistika | Rozhovory
Pohled do českých hitparád - 16. týden 2024
Český albový žebříček ovládla Yzomandiasova "Paranoia" První desítka tuzemské albové hitparády zůstává i nadále v obležení rapu pro mladou generaci. Obvyklého lídra Viktora Sheena tentokrát v čele vystřídal Yzomandias s novinkou v podobě EP "Paranoia". Popový prapor drží Mirai a... čtěte zde
Vydáno: 25.04.2024 07:30 v sekci Novinky | České hitparády
Tereza Vítů - Zůstaň 7/10
Video: Někdy potěší, že herečky začnou zpívat. Jako třeba Tereza Vítů ve skladbě "Zůstaň" Když se nějaká modelka, moderátorka, nebo (díky bohu alespoň) herečka rozhodne vedle své hlavní profese pustit také na hudební dráhu, většinou to nedopadne dobře. Devět z deseti podobných pokusů zůstane pouze v naší interní... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 16:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Publicistika: Český rap v roce 2023 (02.04.2024 08:00)
- Publicistika: Čtyřicet nejlepších zahraničních desek roku 2023 podle musicserveru (10-1) (02.02.2024 19:00)
- Video: The Rolling Stones s Lady Gaga zahráli "Sweet Sounds Of Heaven" naživo. A je to strhující paráda (27.10.2023 14:00)
- Brněnský festival BATCH má kompletní program, zahraje i Lenny či Vladimir 518 (29.09.2023 11:58)
- Audio: Rolling Stones si do studia pozvali Lady Gaga a Stevieho Wondera. Výsledkem je jiskřivá balada "Sweet Sounds of Heaven" (29.09.2023 07:38)
- Video: Vladimir 518 natočil s Katarzií singl "Vidim to, jako by to bylo včera" ke sci-fi filmu "Bod obnovy" (17.09.2023 08:00)
- Video: Timbaland, Nelly Furtado a Justin Timberlake si v "Keep Going Up" zavzpomínali na staré časy (04.09.2023 14:33)
- Nové desky 20/2023 - od Paula Simona přes Keshu po Lewise Capaldiho (24.05.2023 20:00)
- Video: Podívejte se, jak Lady Gaga a Rihanna zaválely na Oscarech (20.03.2023 15:41)
- Recenze: "GRRR Live" konzervuje živou energii The Rolling Stones na věčné časy. Znovu, ale stále skvěle (25.02.2023 10:30)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Justin Bieber Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Kabát Queen Adele Sia Rush Beyoncé Bono AC/DC U2 Mirai Lady Gaga Liam Gallagher Dua Lipa Linkin Park Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu