Předskokanem Joea Satrianiho bude Ned Evett a jeho kapela

07.10.2010 08:08 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Ned Evett
© facebook interpreta
Vystoupení kytarového mága Joea Satrianiho čeká milovníky šesti strun již za měsíc a pořadatelé nyní oznámili, kdo vystoupí v roli předskokana. Publikum bude 3. listopadu v pražské Tesla Areně zahřívat hráč na bezpražcovou kytaru Ned Evett s kapelou Triple Double.

Formaci Ned Evett And Triple Double tvoří ještě bubeník Kofi Baker a Doug Lunn. Druhý ze jmenovaných pánů vládne bezpražcové baskytaře. Za svou kariéru spolupracoval se hvězdami takového formátu, jako je třeba Sting nebo Bruce Springsteen. Lídr formace Američan Ned Evett je průkopníkem hry na bezpražcovou kytaru a jako jeden z prvních pro povrch jejího krku použil sklo. Díky tomu může rozehrát, jak uvádí kritika, nečekaný a pestrý zvukový a hudební slovník. Navíc se zabývá i výrobou bezpražcových kytar - jeden z jeho posledních výtvorů vlastní John Frusciante z Red Hot Chili Peppers.

Vstupenky na koncert Joea Satrianiho si můžete pořídit v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Jsou k dostání v cenové relaci od 660 do 935 Kč včetně poplatků.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY