Detaily k novince Stone Sour jsou venku

10.07.2010 16:41 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Stone Sour - Audio Secrecy
© facebook interpreta
Po čtyřech letech se fanoušci americké formace Stone Sour dočkají nového alba. Novinka nazvaná "Audio Secrecy" vychází 6. září pod křídly vydavatelství Roadrunner Records. Placka vyjde ve dvou verzích - jako standardní CD a jako speciální digipack obohacený o DVD.

Formace v čele s Coreym Taylorem zapřáhla do spolupráce na nových skladbách producenta Nicka Raskulinecze, známého z kolaborace s Foo Fighters, Alice In Chains nebo Deftones. Nahrávání probíhalo ve studiích Blackbird Studios zrovna v té době, kdy Nashville zasáhly ničivé bouřky a záplavy.

Prvním singlem se stala skladba "Say You'll Haunt Me" a zpěvák k ní prozradil: "Byl to jeden z těch songů, u kterého si nejste ničím jistí, dokud není hotový. Už od začátku se mi líbil text, ale po hudební stránce jsem váhal. Pak jsem přišel, začal zpívat a vložil do toho celé své srdce - slova jsou o mé manželce a o tom, jaký k ní mám vztah. Odešel jsem a když jsem se vrátil, nestačil jsem žasnout. Ostatní v kapele z toho udělali něco neuvěřitelného a teď tu skladbu nemůžu dostat z hlavy."

Kompletní tracklist alba zatím nebyl zveřejněn, nicméně z potvrzených songů se na desce objeví tyto kousky: Audio Secrecy, Mission Statement, Hesitate, Digital, Say You’ll Haunt Me, Miracles, The Bitter End, Threadbare, The Pessimist, Nylon 06/06, Unfinished.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY