Festival Benátská noc zve na zahřívací show

07.05.2010 14:08 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Benátská noc flyer
© facebook interpreta
Festival Benátská noc letos slaví osmnácté narozeniny a pořadatelé zvou návštěvníky na zahřívací party, která se bude konat ve čtvrtek 29. července. Na programu jsou vlastní volby, maturitní zkoušky, ale i svatba. Jak organizátoři informovali, každé dva týdny bude webová stránka Benatskanoc.cz přinášet jednotlivá témata, která budou provázet festival až do dne jeho narozenin.

Čtvrteční zahřívací hudební kolo začne již v pět hodin odpoledne, od pátku do neděle se bude konat samotný festival. Mezi hvězdami programu jsou zahraniční interpreti jako Gary Moore, Krokus nebo Fiction Plane a špičky česko-slovenské hudební scény. Z této sorty letos dorazí třeba Anna K., Richard Müller či Ewa Farna. Kompletní rozpis vystupujících najdete zde.

Do konce května je možno zakoupit permanentku na celý festival (včetně zahřívací show) za 1 118 Kč. Jednodenní vstupenky na festivalové dny stojí 618 Kč a za vstup na warm-up party zaplatí zájemci 318 Kč. Lístky jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketstream a ve všech prodejnách cestovních kanceláří Čedok a Firo Tour.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY