Na obálce prázdninového Reportu jsou Faith No More

04.07.2009 07:40 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 07-08/09
© facebook interpreta
NA TITULCE FAITH NO MORE, UVNITŘ HVĚZDY JEDNOHO HITU, REPORTÁŽ Z TURNÉ DEPECHE MODE, ROZHOVOR S MANIC STREET PREACHERS, SUNSHINE ČI THERAPY? A SERIÁL METALOMÁNIE. 
PŘÍLOHOU JSOU 2 CD S HVĚZDAMI FESTIVALŮ.

Z obsahu:

FAITH NO MORE
Na začátku roku je někdo pokropil živou vodou. A oni po dlouhých jedenácti letech vstali z mrtvých. Do Prahy dorazí v polovině srpna i se zpěvákem Mikem Pattonem. Motorem a hlasem "Faitů", jemuž se Report pořádně podíval na zoubek.

JEDEN HIT A DOST
Hudba nemá stejně jako třeba fotbal logiku. Proto se může stát, že interpreta, který má na kontě desítky alb, nikdo pořádně nezná, zatímco jiný nazpívá jediný šlágr, kterým se navždy zapíše do dějin. Téma kapel jednoho hitu zpracoval Roman Jireš.

WOHNOUT NA WODĚ
Jak se ze skupiny Wohnout v poměrně krátkém čase stane působením řeky Otavy Woteklá kapela? Přinášíme vám unikátní možnost nahlédnout do "Vodáckého kodexu vodáka Toma", který vznikl v průběhu sjíždění dravého toku.

LEONARD COHEN
Kanadský národní poklad aneb básník, skladatel, zpěvák a muzikant Leonard Cohen (75) má za sebou rozsáhlé turné a na další se chystá. U příležitosti připravovaného pražského koncertu s ním mluvil Filip Tomášek.

ČESKÉ KAPELY VE FRANCII
Airfare, Southpaw, Cartonnage a Toxique se zúčastnili prestižního festivalu Europavox. Jak si vedli vedle Bloc Party a dalších mezinárodně zavedených jmen, zjišťovala ve francouzském Clermont-Ferrand Jana Kománková.

MANIC STREET PREACHERSbr> Když v roce 1995 zmizel Richey Edwards, nechal na památku svým spoluhráčům jen sborník s texty. Manic Street Preachers po čtrnácti letech usoudili, že konečně nastal ten správný čas dát jim hudební kabát, a nahráli "Journal For Plague Lovers", jedno ze svých nejlepších alb. Podrobnosti v aktuálním rozhovoru.

JAK TO SLYŠÍ MÁRDI
Vypsaná fiXa natočila desku v Anglii a za svoje. Stejně plavmo se její frontman pustil do hodnocení aktuálních singlů a připojil i podrobnosti o vzniku pátého alba.

LIVE: Mötley Crue, ZZ Top, Depeche Mode, Limp Bizkit, Lenny Kravitz, Zappa Plays Zappa, Planet Festival
REPORT: Depeche Mode Tour, Europavox, Wohnout
ROZHOVORY: Therapy?, Manic Street Preachers, Sunshine, Kašpárek v rohlíku, Starsailor, Nironic
TÉMA: Jeden hit a dost
FRESH ENERGY: U-Prag
URBAN: Xzibit
SMRT: Jeff Porcaro
NA CESTÁCH: Budapešť
UCHO: Márdi
SLOUPKY: Honza Křížek, Roman Lipčík, Ondřej Bezr, Jan "Visací" Haubert, Jana Kománková, Ema Brabcová, Honza Homola
6x SOUTĚŽ o nejnovější CD a DVD

Recenze CD, DVD, PC her, knih, webů, filmové premiéry, hudební TV tipy, clubbing, drogová poradna, fotoreport, technologie, MP3 paráda, multimédia, bazar
KOMPLET PŘEHLED FESTIVALŮ

CD přílohy:


FESTIVALY 2009
ANTI-FLAG, PLACEBO, DIE HAPPY, SEPULTURA, GUANO APES, GOGOL BORDELLO, SABATON, THE GATHERING, STEREO MCS, JAMIE CULLUM, FREAK POWER + 10 dalších hvězd festivalů!


ČEZ ENERGY FEST

AIRFARE, TOXIQUE, ANETA LANGEROVÁ, CLOU, SUPPORT LESBIENS, NAVIGATORS, CHINASKI , TOMÁŠ KLUS, NIGHTWORK

Akce: Voucher Kenvelo v hodnotě 500 Kč pro každého předplatitele
NEJČTENĚJŠÍ HUDEBNÍ ČASOPIS + 2 CD ZDARMA.

Info a ukázky z CD na www.ireport.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY