shop.musicserver.cz
Nové desky pro 21. týden

Nové desky pro 21. týden

Vydáno: 24.05.2015 16:47 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Hlavní tahoun novinek příštího týdne, teplický Kabát, váhá, zda do pekla, či do nebe. Dovažovat jeho nerozhodnost budou indie-rockoví The Vaccines, první Idol Will Young, taneční Alesso či jazzman Terence Blanchard. Rockeři se mohou těšit na novinky Whitesnake, Faith No More nebo také na punkrockový nářez, který připravily Tři sestry.

Pokud se v pondělí 25. května vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Kabát - Do pekla/do nebe (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock / rock

Kabát - Do pekla do nebe
Původně sliboval Kabát novou desku už před svým velkým loňským koncertem na pražském Vypichu, jenže tehdy nebyli s výsledkem zcela spokojení, a tak vydání odložili až na letošní rok. Jejich jedenáctá studiová deska dostala název "Do pekla/do nebe" a vychází se startem stejnojmenného turné. Teplický kvintet na novinku zařadil celkem dvanáct písniček, z nichž první vznikly už v roce 2013 a poslední kousky se dotáčely až těsně před lisováním alba. Pro tuto nahrávku se Kabát snažil najít nový, modernější zvuk a i z toho důvodu se spojil s Yardou Helešicem. S ním se členové kapely zavřeli do studia na Barrandově a dotahovali původní instrumentální nápady. Poté, co k nim baskytarista a dvorní textař formace Milan Špalek dopsal texty, se na nahrávání přesunuli opět do Sona, kde se finálního mixu ujal Milan Cimfe. Do této doby už skupina představila první dva singly - hokejovou "Brousíme nože" a titulní "Do pekla/do nebe". Zbytek si můžete poslechnout v poměrně dlouhém sampleru na YouTube.com.


Faith No More - Sol Invictus (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Faith No More - Sol Invictus
Slavná rocková formace Faith No More brzy oslaví pětatřicetileté výročí od svého vyložení, ale ještě než muzikanti sfouknou svíčky na dortu, mají pro své fanoušky dárek v podobě alba "Sol Invictus". Tato v pořadí sedmá deska je jejich prvním plnohodnotným počinem od roku 1997, kdy vydali "Album Of The Year". Spolupracovali na něm opět s producentem Mattem Wallacem, i když ve finále se společná práce ve studiu omezila na mix a produkci obstaral Billy Gould, baskytarista kapely. Sám při tom k novince prozradil: "Vracíme se tam, kde jsme byli s naší první deskou." Myšlenka nahrát nové album ve skupině zrála od roku 2011, kdy v argentinském Buenos Aires poprvé zahrála naživo skladbu "Matador", jednu z deseti nových písní, které se na "Sol Invictus" objeví. "'Matador' byl první nápad, který nám Billy donesl, a určitým způsobem to byl nový začátek," dodal ještě klávesista Roddy Boddum. Nahrávka, o které její tvůrci říkají, že bude hypnotizující a připomene gothic atmosféru debutu "We Care A Lot" z roku 1985, vznikla ve studiích v kalifornském Oaklandu. Jestli mají pravdu, posuďte sami po poslechu singlu "Superhero".


The Vaccines - English Graffiti (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

The Vaccines - English Graffiti
Anglická indie-rocková kapela The Vaccines se dala dohromady přesně před pěti lety a během této doby se stala jedním z hlavních představitelů anglického indie rocku. Má na svém kontě již dvě řadové desky, které obě debutovaly na vrcholu britského žebříčku, a jejich prvotina se stala dokonce nejprodávanějším debutem roku 2011. Není tedy divu, že na třetí studiovku se již netrpělivě čeká nejen na britských ostrovech, ale i po celé Evropě. Třetí řadové album dostalo název "English Graffiti" a jedenáct skladeb, které kapela pro standardní verzi připravila, dostali produkčně na starost dva Američané - Dave Fridmann, známý především ze spolupráce The Flaming Lips, OK Go nebo MGMT, a Cole M. Greif-Neill, člen Ariel Pink's Haunted Graffiti a zvukový inženýr desek Becka. Oba měli za úkol vytvořit fantastickou konzistentní nahrávku a přiblížit zvuk kapely k albu "The Woods" americké punk rockové kapely Sleater-Kinney, které také produkoval Fridmann. Zda se jim to povedlo, zjistíte poslechem celého alba na stránkách Guardianu. Deska bude k sehnání i na vinylu a v deluxe edici bohatší o dalších sedm skladeb.


Ash - Kablammo! (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Ash - Kablammo!
Severoirská formace Ash sice oficiální pauzu neoznámila, nicméně po desce "Twilight Of Innocents" si osazenstvo kapely dopřálo osmiletou pauzu co do plnohodnotných řadových alb. Fanouškům totiž nějakou dobu servírovali samostatné singly, které dostaly souhrnné pojmenování "A–Z Series". Bylo jich celkem šestadvacet. S šestou studiovkou se vrací ale opět ke klasickému formátu a posluchači se tak mohou těšit na dvanáct kousků v čele s úvodní "Cocoon". Můžete si ji i poslechnout na YouTube kanálu kapely. Podle dosavadních recenzí si trojice muzikantů nasadila s novou deskou laťku velice vysoko a pro Ash prý nebude vůbec jednoduché se s příštím počinem vyšvihnout ještě o něco výš. A co si myslíte po poslechu výše uvedené písně vy?


Will Young - 85% Proof (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Will Young - 85% Proof
Ačkoli od nás, z České republiky, to vypadá, že úplně první vítěz soutěže typu Pop Idol Will Young, se už hudbě prakticky nevěnuje, není tomu tak. Momentálně vydává po čtyřech letech od alba "Echoes" své šesté studiové album nazvané "85% Proof". Deset písniček standardní, jejichž počet rozšíří v deluxe edici na čtrnáct, připravil společně s producentem Jimem Eliotem, který v nedávné době spolupracoval s Ellie Goulding, Rae Morris, nebo Olly Mursem. Kdo si poslechne ukázky z alba například na Supraphonline.cz, zjistí, že Will Young se stále drží popové škatulky, ovšem nebojí se do ní přihodit fragmenty elektroniky, soulu nebo r'n'b. První singly "Like A River" a "Love Revolution" už mají své videoklipy.


Alesso - Forever (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: EDM / electro house

Alesso - Forever
Švédský DJ, producent a remixér Alessandro Lindblad aka Alesso vydal svůj první singl na jaře roku 2012. Do dnešního dne jich má už má necelou desítku a za pět let na scéně se stal jedním z předních představitelů elektronické taneční hudby aka EDM, který má na svědomí řadu remixů například pro Keane, OneRepublic, Aviciiho, Davida Guettu nebo Swedish House Mafia. Co mu ale doposavad chybělo, je jeho vlastní album. To už je pasé, protože vydává svůj debut "Forever". Na něm tancechtivým fanouškům nabídne celkem čtrnáct skladeb, a jak už naznačily některé singly, přivítal na nich řadu hostů. Do studia za ním zavítali Tove Lo, Sirena, Roy English, Ryan Tedder sólo i se svými OneRepublic, Noonie Bao a na desku zařadil i společnou písničku s Calvinem Harrisem a britskými Hurts. Kdo je zvědavý, jak funguje spojení některých těchto muzikantů s Alessem, ať navštíví jeho VEVO, kam nahrál z desky už několik klipů.


Tip týdne

Terence Blanchard - Breathless (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Terence Blanchard - Breathless
Pěti cenami Grammy oceněný americký jazzový trumpetista Terence Blanchard tentokrát nenechá čekat své fanoušky na nové album čtyři roky, jako tomu bylo v případě předchůdce "Magnetic", a s novinkou "Breathless" přispěchal již po dvou letech. Třináct skladeb natočil se svým zbrusu novým bandem, který nazývá The E-Collective. Jeho členy jsou kytarista Charles Altura, pianista Fabian Almazan, basista Donald Ramsey a bubeník Oscar Seaton. Ve třech skladbách se k nim navíc překvapivě připojil klávesista Maroon 5 PJ Morton, který ovšem na "Breathless" zpívá. Ukázky z desky si můžete poslechnout v e-shopu Supraphonline.cz a podstatná část alba jistě zazní i během pražského koncertu, který se uskuteční 13. července v rámci Bohemia Jazz Festu.


Tři sestry - Fernet Underground (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: punk rock

Tři sestry - Fernet Underground
Kolem Lou Fanánka Hagena je v poslední době docela živo. Společně s ostatními muzikanty tvořících Tři sestry dokončili novou studiovou desku, jež pokřtili titulem Fernet Underground. Najdete na ní třináct nových písní a kromě klasické sestavy se na desce předvedl také smyčcový kvartet, na jehož aranžích pracoval Ota Baláž. Fanánek k desce dodává: "Stylový i textový rozptyl je široký. Dvěma písněmi se vracíme až k začátkům a tehdejšímu undergroundu." Docela přesvědčivě zní už samotný titul pilotní skladby "Plechový Ježíš", který se dostal do rádií v polovině dubna. Křest novinky proběhl ve čtvrtek 21. května na legendárním Braníku.


Loutky v nemocnici - Dobrá medicína (Indies Scope)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hudba pro děti

Loutky v nemocnici - Dobrá medicína
Divadelníci a muzikanti navštěvují pod hlavičkou neziskové organizace Loutky v nemocnici již deset let dětské pacienty hospitalizované v nemocnicích a léčebnách po celé České republice a snaží se jim svým představením zpříjemnit hospitalizaci. Součástí jejich vystoupení jsou ve velké míře i písničky, které nyní vychází na jakémsi pomyslném best of "Dobrá medicína". Hlavní autorkou je předsedkyně spolku Loutky v nemocnici Marka Míková a na albu se podíleli také Hana Řepová, Pavla Jonssonová či Miroslav Wanek ze skupiny Už jsme doma. Album se nahrávalo ve studiu Sono v březnu 2015 pod dohledem Pavla Bohatého a Jiřího Schmitzera. Pokud se s ním budete chtít seznámit blíže, můžete si album poslechnout na stránkách vydavatelství Indies Scope.


Whitesnake - The Purple Album (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock / rock

Whitesnake - The Purple Album
Se dvanáctou studiovou deskou se o slovo hlásí nestárnoucí Whitesnake. Kapela v čele s Davidem Coverdalem připravila pro své posluchače předělávky skladeb z arzenálu Deep Purple z dob, kdy sám působil v čele této slavné hardrockové kapely. Příznivci rockové muziky se mohou těšit zejména na kousky jako "Burn", "Love Child" nebo "Mistreated". Standardní edici uzavírá slavná "Stormbringer", zatímco deluxe edice je o dvě písně navíc bohatší. Ke "Stormbringer" vzniklo navíc i video.Pokud tedy sáhnete po rozšířené verzi, dostane se k vám navíc i DVD se čtyřmi videoklipy a dalším zákulisním materiálem.


Různí - Man Up (soundtrack) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psal filmserver.cz
žánr: filmová hudba

Různí - Man Up (soundtrack)
Koncem května bude mít ve Velké Británii premiéru britsko-francouzská komedie "Man Up", zachycující příběh jednoho pomotaného rande naslepo. Jak je u anglických filmů zvykem, zazní v něm i řada písniček, které vychází na stejnojmenném soundtracku. Na CD jich najdete více jak dvacet od nejrůznějších interpretů. Mezi ty nejznámější patří například Elbow, Paloma Faith, Alex Clare, The B-52's, George Thorogood & The Destroyers, The National, Fryars, Aaron Neville, Whitesnake nebo Duran Duran. Součástí je i scénická hudba, kterou dostal na starost někdejší člen Tindersticks Dickon Hinchliffe. Kompletní seznam skladeb včetně ukázek najdete na Supraphonline.cz.


Krystyna & Přátelé - Jeden taniec (distribuce Indies Scope)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / indie folk

Krystyna & Přátelé - Jeden taniec
Krystyna Skalická je harmonikářka, hlásící se hrdě nejen k folku, ale i undergroundu, která se dobře zapsala jak v hudebních soutěžích, tak na klubových scénách. Svoje první písničky složila jako součást loutkových her, jež dodnes hraje převážně pro radost dětí v mateřských školách, ale celkem záhy na ně navázala tvorbou pro dospělé publikum. Na debutovém albu "Jeden taniec" se po jejím boku objevuje Barbora Baronová na housle, Michaela Kalašová s klarinetem, Dorota Barová (Tara Fuki) na violoncello, Libor Heřman hraje na kontrabas a další Přátelé. Nahrávalo se ve studiu Sound 24 s mistrem zvuku Josefem Balcarem. Ukázky tvorby najdete na webu Krystyny.


Anti-Flag - American Spring (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: punk rock

Anti-Flag - American Spring
S desátou deskou se na trh chystají američtí punkrockeři Anti-Flag. Nástupce tři roky starého díla "The General Strike" přináší posluchačům patnáct kousků včetně posledního bonusu pro iTunes "I Wasn't Asking For It". Z rádií můžete znát kousek "Fabled World" a nebo také druhou ochutnávku "Sky Is Falling". Na oficiálních stránkách k albu americanspring.net najdete k poslechu a ke zhlédnutí kousek "Fabled World", případně i další ze zmíněných singlů. Jak sami muzikanti prozradili, deska je plná rozčarování a upřímnosti - ať už se má týkat sociálních a politických událostí, nebo aktuálního stavu na hudební scéně. "Je docela frustrující pozorovat, jak většina punkrockové hudby - a v podstatě jakékoliv hudby obecně - utichla v důsledku zvěrstva, které se kolem nás děje všude na světě. Tato nahrávka ale zdaleka není tichá. Pokud jste ztratili veškeré iluze, tyto skladby jsou přesně pro vás."


Progresivní Yes a velké boxsety

Progrocková formace Yes je fanouškům svého žánru dobře známá. Sběratele nyní potěší obsáhlé boxsety, které míří na pulty. Jedná se hned o dva hodnotné balíčky s tituly "Progeny (Seven Shows From Seventy Two)" a "Progeny (Highlights From Seventy Two)". První z nich čítá celkem čtrnáct disků, které - jak název napovídá - obsahují audio záznamy ze sedmi koncertů odehraných od roku 1972 v rámci turné "Close To The Edge". Pokud se vám ale zdá tento balíček už příliš obsáhlý, sáhněte po druhém uvedeném "Progeny (Highlights From Seventy Two)". Najdete zde sympatický výběr ba dvou CD nebo třech LP s devadesátiminutovou stopáží živých nahrávek, díky kterým si vychutnáte jen to nejlepší ze všech pořízených koncertních vystoupení.


Dále vychází:

Atkins May Project - Anthology (Bertus)
Bob Dylan - Dylan Meets Sinatra (Bertus)
Cain's Offering - Stormcrow (Mystic Production)
Care Of Night - Connected (Bertus)
Crystal Ball - Liferider (Mystic Production)
Gathering - Original Album Coll./Ltd (Universal)
Guns N' Roses - Live Radio Broadcasts (Bertus)
Halford - The Essential (Bertus)
Leprous - The Congregation (Universal)
Leprous - The Congregation/Ltd. (Universal)
Mark Slaughter - Reflections In A Rear View Mirror (Bertus)
Metallica - Metallica (Black Album) (Universal)
Metallica - Reload (Universal)
Moonspell - Original Album Coll./Ltd (Universal)
Orchid - Sign Of The Witch (EP) (Mystic Production)
Různí - Heavy Metal Box (H'art)
Různí - The Heavy Water War (soundtrack) (Warner Music)
Steve Hackett - Tribute (Mystic Production)
Styx - Live At The Orleans Arena Las Vegas (Mystic Production)
Ten - Isla De Muerta (Bertus)
Weedeater - Goliathan (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Anti-Flag - American Spring (Universal)
Fall Out Boy - American Beauty/American.. (Universal)
Foo Fighters - Foo Fighters (Sony Music)
Foo Fighters - In Your Honor (Sony Music)
Foo Fighters - One By One (Sony Music)
Foo Fighters - Skin And Bones (Sony Music)
Foo Fighters - The Colour And The Shape (Sony Music)
Foo Fighters - There Is Nothing Left To Lose (Sony Music)
Leprous - The Congregation (Universal)
Metallica - ...And Justice For All (Universal)
Metallica - Death Magnetic (Universal)
Metallica - Death Magnetic (Universal)
Metallica - Garage Inc (Universal)
Metallica - Kill Em All (Universal)
Metallica - Load (Universal)
Metallica - Metallica (Black Album) (Universal)
Metallica - Reload (Universal)
Metallica - Ride The Lightning (Universal)
Metallica - S&M (Universal)
Metallica - St.Anger (Universal)
Monkey Business - Why Be In When You Could Be Out (Warner Music)
The Vaccines - English Graffiti (Sony Music)

Reedice:
Aerosmith - Baying At The Moon (Bertus)
Elán - Kamaráti (Warner Music)
Jethro Tull - Aqualung (Warner Music)
Jethro Tull - Benefit (Warner Music)
Mick Abrahams - How Many Times (Bertus)

NÁZORY
  • Alesso (Michal, 24.05.2015 18:16) Reagovat

    Vychází i nová deska Alessa!!! Zmiňujete ji v nadpisu, ale v textu už o ní nic napsané není. Nechápu, že vynecháte jednu z nejzásadnějších (komerčních) tanečních desek roku, která navíc vychází u velkého vydavatelství. Mohu se zeptat kolik lidí na téhle rubrice dělá a kolik času jí věnujete??? To není týden, aby tam nebyla nějaká bota! Jistě, jsme jen lidé, ale těch přešlapů je fakt nějak moc, ne?
    PS: Noví Kabáti rozhodně nevychází u Warnera, vydávají si to sami ;-)

    • Re: Alesso (Tomáš Parkan - autor, 24.05.2015 18:39) Reagovat

      Alessa jsem měl napsaného, ale nějak jsem ho opomněl vložit. Kabáti si desky vydávají sami, ale distribuci jim zajišťují Warneři (dříve EMI).
      Na této rubrice dělají dva lidé, ti, kteří jsou uvedeni jako autoři. Nevím, jak kolegyně, ale já Novým deskám věnuju cca půl až třičtvrtě dne. Hodně záleží na aktuálním počtu desek a aktuální náladě.

      • Re: Alesso (Michal, 25.05.2015 09:59) Reagovat

        Děkuji za doplnění Alessa i za informace. Na ty Kabáty se ptám záměrně - právě, že Warner (dříve EMI) s touto deskou opravdu nemá nic společného, ani distribuci, ani propagaci - prostě nic. Vše si kapela dělá úplně sama, včetně distribuce.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Pohled do českých hitparád 12. týden 2024
Dua Lipa a Benson Boone stále vládnou singlovým žebříčkům, The Rolling Stones jsou hranější než Mirai Pravidelný vítěz českého albového žebříčku Viktor Sheen se musel v aktuálním kole sklonit před svým žánrovým souputníkem, vedení totiž přebírá Grey256 s nahrávkou "Tentokrát". Rádiové hitparádě nadále neohroženě... čtěte zde
Vydáno: 29.03.2024 08:30 v sekci Novinky | České hitparády
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Naživo: The Vaccines si při své pražské premiéře vyzkoušeli i ještě horké písně (25.01.2024 15:20)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Justin Bieber Vladimír Mišík The Prodigy AC/DC Queen Adele Kabát Rush Karel Gott U2 Bono Sia Taylor Swift Paws Télépopmusik Madonna Dua Lipa Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu