shop.musicserver.cz

GoGEN MXM 935 Teleport / 3 x 2CD JANY KIRSCHNER / 3 x CD BRITNEY SPEARS / 3 x CD CRAIGA DAVIDA / 3 x CD NICKELBACK a další

Vydáno: 08.12.2008 00:00 v sekci Publicistika - Miroslav Böhm | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát až do neděle 14. prosince včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do emailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit.

GoGEN MXM 935 Teleport
© facebook interpreta
I tento týden můžete soutěžit o další výrobek značky GoGEN. Tentokrát jde o přehrávač GoGEN MXM 935 Teleport. Moderní přehrávač GoGEN MXM 935 Teleport zaujme především velkým LCD TFT displejem o úhlopříčce 2,4" (61 mm, rozměry zobrazovací části displeje jsou úctyhodných 49 x 37 mm) a třemi tlačítky pro snadné ovládání: o skladbu vpřed, o skladbu vzad, přehrávání / pauza. Přehrávač disponuje flash pamětí o kapacitě 1 - 4GB a pro přenos hudebních souborů MP3, OGG i WMA, videí formátu MP4, WAV (pro videa formátu AVI je nutná konverze v počítači před přenesením do přehrávače Gogen) nebo obrázků ve formátu BMP, GIF nebo JPEG a dokonce i textových souborů TXT má k dispozici USB rozhraní, kterým se snadno připojí k počítači. To však není vše - díky podpoře Bluetooth můžete přenášet soubory i bezdrátově - a to dokonce i mezi přehrávačem GoGEN a mobilním telefonem.

Do kvízu o přehrávač GoGEN MXM 935 Teleport vstoupíte tady.


Jana Kirschner - The Best Of
© facebook interpreta
Slovenská zpěvačka a držitelka mnoha tamních ocenění Jana Kirschner má do tohoto dne na svém kontě od roku 1996 pět řadových alb a slušnou sérii hitů jako "Modrá", "V cudzom meste" nebo třeba "Liška", a to už je nejvyšší čas na drobné ohlédnutí. Jana Kirschner tuto svoji kompilaci nazvala jednoduše "The Best Of" a protože je toho nejlepšího opravdu hodně, bylo nutné vše poskládat na dvě CD. Vedle hitů ze zmíněných pěti alb, včetně posledního anglického "Shine", tu najdete i skladby natočené s duem Hapka a Horáček, kteří si ji v poslední době velmi oblíbili, nebo duet s Mirem Žbirkou "Oh Me, Oh My". Malým bonusem je doposud nevydaná skladba "She's So Shallow". Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto dvojCD.

Do kvízu o 3 x 2CD JANY KIRSCHNER "The Best Of" vstoupíte tady.


Britney Spears - Circus
© facebook interpreta
Úspěch alba "Blackout" Britney Spears pořádně nabudil, a tak téměř po roce vydala další desku, která nese v její studiové diskografii číslovku šest. Novinka "Circus" navazuje ve velké míře na elektronický taneční pop předchozího alba. Oproti "Blackout" se produkční i autorský tým značně rozrostl a k Danjovi či Bloodshy & Avant přibyly taková jména jako Dr. Luke (Katy Perry, Avril Lavigne a jiní), Max Martin (Kelly Clarkson, Pink a jiní) či člen skupiny Frou Frou Guy Sigsworth. Placku uvedl singl "Womanizer", jež se jako první po "...Baby Ono More Time" dostal do čela americké hitparády. Společně s vydavatelstvím Sony BMG vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD BRITNEY SPEARS "Circus" vstoupíte tady.


Craig David - Greatest Hits
© facebook interpreta
Britský zpěvák a skladatel Craig David připravil na 24. listopad výběr svých nejznámějších skladeb - jeho rekapitulační kompilace dostala prostý název "Greatest Hits". Její součástí je i písnička "Walking Away", kterou speciálně pro ni Craig David znovu nahrál. Na nové verzi se podílely jména jako Lynnsha, Monrose, Alex Ubago a Nek. Jako první singl se do rádií dostala skladba "Insomnia", kterou produkoval Jim Beanz. Společně s vydavatelstvím Warner Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD CRAIGA DAVIDA "Greatest Hits" vstoupíte tady.


Nickelback - Dark Horse
© facebook interpreta
Kanadská rocková formace Nickelback vydala po třech letech nové řadové album. Na "Dark Horse" spolupracovali s producentem a skladatelem Muttem Langem, který je známý například z kolaborace s Def Leppard a AC/DC. Nahrávání materiálu probíhalo od poloviny roku 2008 ve studiích ve Vancouveru. První ochutnávka "Gotta Be Somebody" dorazila do obchodů už na konci září a o měsíc později následoval druhý singl "Something In Your Mouth". Tuto skladbu si můžete poslechnout i na MySpace.com skupiny. Fanoušci se dočkali dvanácti nových skladeb. Sám frontman kapely Chad Kroeger je charakterizoval jako vyzrálý materiál s dospělými tématy. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD NICKELBACK "Dark Horse" vstoupíte tady.


Sarah Brightman - A Winter Symphony
© facebook interpreta
Přestože název novinky Sarah Brightman "A Winter Symphony" odkazuje na její poslední desku, jež vyšla začátkem tohoto roku, jedná se o zcela novou záležitost. Titul již tak trochu předesílá, jaké téma si Sarah Brightman pro album vybrala - zimu a tedy i Vánoce. Z těch nejznámějších písní na novince zazní například coververze "Arrival" od Abby, "Amazing Grace", "Ave Maria" a samozřejmě i naprostá klasika "Silent Night". Pětiminutový sampler a několik ukázek můžete vyslechnout na oficiálních stránkách Sarah Brightman. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD SARAH BRIGHTMAN "Winter Symphony" vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
The Cure - Alone 9/10
Audio: Čekání je u konce. Poslechněte si depresivní "Alone", první singl z novinky The Cure Kolik náznaků a lákání na nové album si museli fanoušci The Cure vyslechnout jen proto, aby se dočkali jednoho zklamání za druhým? Robert Smith několikrát tvrdil, že nahrávku téměř dokončili, na koncertech z ní hráli hned... čtěte zde
Vydáno: 26.09.2024 15:30 v sekci Audio / Video | Audio
teepee -  Nová deska symbolizuje přerod
Rozhovory: teepee - Nová deska symbolizuje přerod Kapela teepee vydala v půlce září třetí album "Blue Moon Rising", na němž pokračuje ve spolupráci s britským producentem Tomem O. Marshem a berlínským labelem Springstoff. Proměnou v dospěláky se dvojice více otevřela a v písních... čtěte zde
Vydáno: 26.09.2024 11:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Girl In Red, Nieve Ella, Forum Karlín, Praha, 23.9.2024
Naživo: Z nemocné Girl In Red v Praze fanynky omdlévaly Nepatří mezi nejlépe vokálně vybavené zpěvačky na světě a ani po poslechu jejích desek si nesednete na zadek z toho, jak skvělé songy složila. Girl In Red jako by podpořila svůj vlastní umělecký pseudonym tím, že sama bude... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 20:30 v sekci Naživo
Nové desky 38/2024 - od Katy Perry přes Nightwish po Nelly Furtado
Nové desky 38/2024 - od Katy Perry přes Nightwish po Nelly Furtado Nálož hudebních novinek vede tentokrát roztančená Katy Perry, dlouho očekávaný návrat Nelly Furtado, německý DJ Purple Disco Machine, country star Keith Urban, comeback slaví Manu Chao, rockové příznivce potěší Nightwish, Seether,... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 16:30 v sekci Novinky | Nové desky
Wardruna - Himinndotter 8/10
Video: Wardruna s "Himinndotter", modlitbou k dceři nebes, oznamuje nové album Temní norští šamani Wardruna oznámili své šesté studiové album. Novinku nazvanou "Birna" můžeme očekávat v lednu příštího roku. Název, česky "Medvědice", napovídá tematické zaměření kolekce na hlubší poznání tohoto... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Video: Halsey v emotivním klipu "Lucky" odkazuje na Britney Spears. To zpěvačku rozlítilo a chtěla ji zažalovat (02.08.2024 12:18)
- Video: Kráčet s těmi, co jdou s námi, i s těmi proti nám. Jana Kirschner a Juraj Benetin lákají na film "Vlny" (02.07.2024 16:00)
- Naživo: Nickelback v Praze odehráli úplně jiný koncert než posledně (07.06.2024 13:00)
- Fotogalerie: Nickelback zaplavili O2 arenu přívalem hitů (07.06.2024 10:21)
- Rozhovory: Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem (25.04.2024 15:30)
- Naživo: Duše se tetelí. Jana Kirschner zahalila Lucerna Music Bar do hávu neobyčejné magie (09.04.2024 16:00)
- Fotogalerie: Jana Kirschner uchvátila Lucerna Music Bar obyčajnostmi a intimní atmosférou (09.04.2024 10:43)
- Recenze: Jana Kirschner natočila neobyčejné "Obyčajnosti" (02.04.2024 16:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí (27.03.2024 08:30)

ALBUM TÝDNE 39/2024

London Grammar
The Greatest Love

Anglická indiepopová formace London Grammar patří mezi kapely, u nichž máte pocit, že by měly být slavnější, než jsou. Přitom trojice dosud představila řadu skvělých singlů jako "Nightcall", "Metal & Dust" nebo "Big Picture" a spoustu dalších. Změní to nové album "The Greatest Love"?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Po 30.09.
Tindersticks (UK) (Divadlo Hybernia, Praha)
Čt 03.10.
Mighty Oaks (DE) (Palác Akropolis, Praha)
Pá 04.10.
Tereza Mašková (CZ) (Velký sál Lucerna, Praha)
Pá 04.10.
Maceo Plex (US) (Roxy, Praha)
Ne 06.10.
The Bygones (US) (Chapeau Rouge, Praha)
St 09.10.
Lindsey Stirling (US) (O2 Universum, Praha)
Čt 10.10.
Picture This (IRL) (MeetFactory, Praha)
Čt 10.10.
Fun Lovin’ Criminals (US) (Sono Centrum, Brno)
Pá 11.10.
Duff McKagan (US) (Sono Centrum, Brno)
Ne 13.10.
Bryan Adams (CAN) (Winning Group arena, Brno)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Linkin Park Lucie Vondráčková Madonna Taylor Swift Dua Lipa Coldplay Oasis Viktor Sheen Queen Billie Eilish Biffy Clyro Ed Sheeran David Gilmour Abba BTS The Beatles
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe