Uriah Heep se vrací do České republiky

22.10.2008 09:43 - Tisková zpráva a Miroslav Böhm | foto: facebook interpreta

Uriah Heep
© bbc.co.uk
Legenda rocku Uriah Heep se po víc jak roce vrací do ČR! Přijďte si poslechnout a zazpívat nesmrtelné hity spolu s nejnovějšími hudebními kousky mistrů rocku - 27. října do Pardubic, Malé Arény, 28. října do Plzně, haly Lokomotiva, 29. října do Zlína, do věhlasného klubu Masters Of Rock Café a 28. listopadu do Olomouce, KD Sidia.

Při vyslovení jména této - již dlouhá léta - legendární britské rockové skupiny, si každý pamětník ihned vybaví, že jsou jedním ze tří hlavních pilířů stylu zvaný rock! Byli to Black Sabbath, Deep Purple a právě Uriah Heep, kdo udával směr, kterým se tento hudební styl ubíral. Uriáši mají na kontě dvacet studiových alb a za svou dlouhou hudební kariéru zahráli milionům fanoušků po celé planetě. Uriah Heep se stále řadí mezi aktivní rockové stálice. V červnu letošního roku spatřilo světlo světa jejich jedenadvacáté studiové album s názvem "Wake The Sleeper" a kapela ho nadšeně vyráží představit na světové turné, v rámci něhož zahraje, díky agentuře Pragokoncert, na podzim hned čtyřikrát také v ČR! Speciálními hosty koncertů budou čeští industriální progrockeři Seven a známí progresivní hardrockeři Votchi.

Vstupenky jsou k dostání v agentuře Pragokoncert, tel: +420 577 432 420, + 420 777 701 591 nebo na e-mailu: dupalova@pragokoncert.com a webu www.mastersofrock.cz na dobírku, dále v předprodejních sítích TicketArt, Ticketstream a Ticketportal a ve všech obvyklých předprodejích.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY