Magic Mirros se zastaví v Praze

11.10.2008 12:33 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Magic Mirrors
© magicmirrors.cz
Od 15. do 29. října, na rohu Plynární a Argentinské, naproti metru Nadráži Holešovice, Praha 7 bude na krátkou dobu čtrnácti dní stát secesní dřevěné chapiteau se sametovou střechou původem z roku 1900. Magická zrcadla přinášejí poprvé a na krátkou dobu do Prahy neopakovatelné okamžiky. Spojí emoce, magičnost a zapomenutou romantiku do kontrastu dnešního technosvěta s jeho aktuálními hudebními a výtvarnými trendy.

Magic Mirrors (v několika různých velikostech) jsou mobilně instalována napříč Evropou. Pro svoji neopakovatelnou amosféru jsou Magická zrcadla využívána pro různé festivaly, kulturní a výjmečné události, především pro V.I.P. osobnosti. Pražský Magic Mirrors bude orientován na aktuální hudbu, divadla , design,  ale především by se měl stát na čtrnáct dní místem vytříbené klubové zábavy, místem pro setkávání různých osobností, umělců, diváků. Prostě místem současného kosmopolitního životního stylu. Dekoratérkou Magic Mirrors Prague bude Heather Crowther (Tombalina), etablovaná výtvarnice mnoha londýských klubů.

Oficiální otevření Magic Mirrors bude v rámci MOVE - Change Your Mind -  2008 pro hudební profesionály z klubové scény a novináře dne 15. října. Program je  k dispozici na oficiální internetové stránce akce.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY