Zimní Masters Of Rock klepe na dveře

02.09.2008 12:29 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Lordi
© bjarnimar.blog.is
Čtvrtý ročník zimní verze největšího mezinárodního rockového a metalového festivalu u nás Zimní Masters Of Rock Festival potvrzuje další účinkující kapely! Po mega show populární německé bandy Gamma Ray, řecké melodicmetalové kapele Firewind, představující svou novinkovou desku "Premonition", a koncertě melodicmetalových Finů Kiuas nám nyní do programu nově přibývají další, a zde nutno podotknout skutečně hvězdná jména.

Monstrózní megashow, která nadchla a uvedla do varu všechny návštěvníky letošní Benátské noci - to je finská děsivě bombastická banda Lordi! Na Malé Skále předvedli skutečně strhující hudební show plnou ohňů a pyro efektů. K hodnocení jejich vystoupení se nejvíce hodí asi slova pořadatele BN Pavla Mikéze, který vzpomínal, zda vůbec někdy měli takovou show a diskusi končí: "Kam se na ně hrabou 'škorpíci'." Tato banda zkrátka předvedla jedno z nejlepších vystoupení, které kdy na Benátské noci bylo. Lordi, kteří vydali v loňském roce velmi povedenou desku "Blackenday" a nyní pracují na dalším novém materiálu, aby ho v zimě mohli představit vám, metalovému publiku.

Program festivalu Zimní Masters Of Rock se vykrystalizoval do maximálně zajímavé podoby! Nezbývá než se těšit na další zimní dávku metalové energie, která rozhodně a silou sobě vlastní roztříští všechny ledové kry zimy v našich žilách! Vstupenky jsou k dostání v pořádající agentuře Pragokoncert (tel: 577 432 420, 777 701 591, e-mail: dupalova@pragokoncert.com), přes stránky www.mastersofrock.cz, v předprodejních sítích Ticket Art, Ticketstream a Ticketportal a ve všech obvyklých předprodejích.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY