Steps pomlouvají Westlife

19.10.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Westlife
© westlife.co.uk
Steps i Westlife jsou u nás vnímání jako partičky, které tvoří a prodávají jednoduchý pop. Ne že by to nebyla pravda. V Británii patří ovšem mezi skupiny, které prodávají nejvíce desek.

Člověka však občas trochu překvapí, jak až se v Británii kromě běžných záležitostí jako rozhovory, vystoupení v televizích etc. dělá promotion na nové singly či alba. Steps mají tento týden v obchodech nový singl, a i když to vypadá, že se dostane okamžitě na první příčku, rozhodli se prodej singlu podpořit výpady právě proti Westlife. Ti totiž zatím každý svůj singl viděli na vrcholu hitparády, kdežto Steps dosud jen jeden, za to strávili spoustu času na příčce druhé. Podle členů Steps to však je tím, že zatímco oni musí tvrdě pracovat, Westlife mají za manažera hvězdu Boyzone Ronana Keatinga, čímž se jim mnohé ulehčuje a singly vydávají zásadně v týdnech, kdy nic jiného pomalu nevychází, a tak mají velmi velkou šanci dostat se na první příčku hitparády. Prostě to Westlife mají podle nich mnohem lehčí.

To jsou ale žabomyší války, co? Na druhou stranu jde i o dost velké peníze, takže proč někoho jen tak pro zábavu nepomluvit, když se o tom bude psát?


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY