shop.musicserver.cz
Nové desky 47/2020 - od Miley Cyrus přes Tata Bojs po Garyho Barlowa

Nové desky 47/2020 - od Miley Cyrus přes Tata Bojs po Garyho Barlowa

Vydáno: 01.12.2020 08:10 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: facebook Miley Cyrus

První prosincový týden nabídne pestrou směsici alb. Za zmínku stojí novinky Garyho Barlowa, Miley Cyrus, Tata Bojs, Smashing Pumpkins, Petera Lipy, Anety Langerové či Billieho Joea Armstronga. Fanoušky rapu potěší Kali a Juicy J, příznivci tvrdší muziky si mohou dát živáky Dream Theatre či Volbeat a alba Hatebreed a Sodom.

V pátek 27. listopadu vyšly tyto nové tituly:

Miley Cyrus - Plastic Hearts (Sony Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock / pop / disco

Miley Cyrus - Plastic Hearts
Miley Cyrus si mezi předchozí deskou "Younger Now" a letošní "Plastic Hearts" prožila poměrně bouřlivé období. Zahrnovalo požár domu v Malibu, rozvod s Liamem Hemsworthem a další dva nevydařené vztahy včetně jednoho s Codym Simpsonem. To vše se odrazilo ve dvanácti písničkách, které na své sedmé album zařadila. Většinu z nich napsala a nahrála v relativně úzkém kruhu prominentních spolupracovníků. Těmi nejaktivnějšími byli Mark Ronson, Andrew Watt, Louis Bell, Ryan Tedder a Ali Tamposi. K nim se pak přidali ještě Andrew Wyatt, The Monsters & Strangerz, Jon Bellion, Caitlyn Smith a Michael Pollack. Přímo za mikrofonem americkou zpěvačku doplnili ještě Dua Lipa, Joan Jett a Billy Idol. Digitální edice budou o něco bohatší. Základní nabídne navíc coververze "Heart Of Glass" od Blondie, "Zombie" The Cranberries a remix singlu "Midnight Sky", v němž Miley doplnila Stevie Nicks. Uživatelé Apple Music navíc dostanou ještě čtyři skladby pocházející z Backyard Sessions. Inspirací pro toto dílo byly autorce Britney Spears a skupina Metallica, v ukázkách na YouTube však mezi rockem a popem uslyšíte také odkazy na country, disco a taneční hudbu.


Gary Barlow - Music Played By Humans (Universal)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / swing

Gary Barlow - Music Played By Humans
Gary Barlow strávil podstatnou část jarní karantény ve studiu. V první řadě tam natočil přes šedesát dílů série "The Crooner Session", v níž se k němu připojila řada jeho kolegů od parťáků z Take That přes jeho fanoušky nebo Gregoryho Portera až po Deltu Goodrem. A mezitím se začalo rodit i jeho páté řadové album "Music Played By Humans". Vychází sedm let po folk-rockově laděném předchůdci "Since I Saw You Last". Čtrnáct songů, které pro něj Gary připravil, má ovšem zcela jiné ladění, a i když jsou všechny zbrusu nové a původní, britský hudebník se v nich dívá spíše za Atlantik, do éry swingu a big bandů. Některé kousky dále osvěžuje latino rytmy a electroswingem. K tomuto účelu si do studia přizval i několik hostů. Byli jimi James Corden, Alesha Dixon, Avishai Cohen, Barry Manilow, Michael Bublé, Chilly Gonzales, Ibrahim Maalouf, Beverley Knight a Sebastián Yatra. Výsledek uslyšíte na jeho YouTube profilu, a pokud se vám zalíbí, můžete hledat verzi na vinylu nebo deluxe edici bohatší o pět dalších skladeb.


Tata Bojs - Jedna nula (Supraphon)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Tata Bojs - Jedna nula
Po dlouhých pěti letech přicházejí s novou nahrávkou pražští alternativci Tata Bojs. Jejich v pořadí desáté album nese název "Jedna nula" a jako první vlaštovku z něj kapela představila už dva singly. Počátkem léta to byly "Zvony", před měsícem pak anglicky (s francouzským přízvukem) zpívaná "Kraftwerk In Saint Tropez", kterou pánové doplnili i vtipným videem. Na stránkách Supraphonu si můžete poslechnout i další ukázky z alba. Na jaře příštího roku pak vyjde jeho vinylová verze.


Billie Joe Armstrong - No Fun Mondays (Warner Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock / punk

Billie Joe Armstrong - No Fun Mondays
Mezi těmi, kdo si v době koronavirové krátil čas nahráváním, byl také frontman Green Day Billie Joe Armstrong. Výsledkem této činnosti je deska "No Fun Mondays". Nabízí čtrnáct coververzí více či méně známých interpretů či kapel. Mezi ta známější jména zcela jistě patří John Lennon, Kim Wilde, The Bangles, Eric Carmen, The Clash či The Starjets, tu druhou množinu reprezentují Tommy James And The Shondells, The Avengers, Adam Schlesinger, Don Backy, Johnny Thunders, Stiv Bators, Wreckless Eric a Billy Bragg. Jak zní v Armstrongově punk-rockovém podání takové hity jako "Manic Monday", "Kids In America" nebo "Gimme Some Truth", zjistíte poslechem prvních ukázek na YouTube profilu jeho domovského formace a my pouze dodáme, že titul seženete také na vinylu.


Aneta Langerová - Dvě slunce (Art Shock)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

Aneta Langerová - Dvě slunce
Možná vám to ani nepřijde, ale od vydání ceněného alba Anety Langerové "Na Radosti" už uběhlo šest let. Dlouhé čekání zpěvačka letos vynahrazuje plnými hrstmi. V březnu společně se skupinou Korben Dallas nachystala EP "Konečně" a nyní nabízí i svoji pátou studiovku "Dvě slunce". Třináct písní nahrála a napsala společně s klavíristou Jakubem Zítkem a ona sama je představila takto: "'Dvě slunce' vznikala v našich hlavách, srdcích, myšlenkách a představách. Ve společném prostoru, jejž jsme postupně naplňovali dalšími příběhy, které se chtěly narodit. Každý z nich má svou atmosféru. Ta vás třeba zavede blíž k tišině vlastní duše. Tak jako mne." Co si pod tím představit, zjistíte z ukázek na Supraphonline.cz a své dojmy můžete porovnat s těmi Josefa Martínka.


The Smashing Pumpkins - Cyr (Warner Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Smashing Pumpkins - Cyr
"Cyr" je jedenácté studiové album americké alternativní rockové skupiny The Smashing Pumpkins. Produkoval jej sám zpěvák a kytarista Billy Corgan. Kapela své fanoušky napínala až k prasknutí - vydání novinky předcházelo postupné uvolňování deseti nových písní jako singlů a videoklipů. I přes značný počet odtajněných tracků nakonec výsledná kolekce nabídne dvacet songů. Vychází na všech digitálních platformách, stejně jako na CD a vinylech.


Peter Lipa - Večerný Hosť
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / šanson

Peter Lipa - Večerný Hosť
"Večerný Hosť" je pozoruhodná hudební novinka, za kterou stojí skladatel David Rotter. Zhudebnil šestnáct básní významného slovenského básníka Milana Rúfuse a k jejich nazpívání oslovil předního slovenského jazzového zpěváka Petera Lipu. Jako speciální host se představí Ondřej Ruml. Součástí alba je také šestatřicetistránkový booklet bohatě ilustrovaný kresbami Marka Ormandíka. Samotné CD je možné pořídit prostřednictvím webových stránek skladatele, kde je možné poslechnout i ukázky z něj. Autoři taktéž připravují videoklip, premiéru by měl mít začátkem prosince.


Volbeat - Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: moderrní hard rock

Volbeat - Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland
Rockeři si jistě budou pamatovat na rozruch, který kolem sebe vyvolala formace Volbeat. Dánsko-americké kapele se směle daří dál - důkazem budiž právě vydaná živá verze její poslední studiovky "Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland". Kolekce čítající na sedmadvacet songů obsahuje záznam vystoupení v Německu, kam skupinu zavedlo loňské úspěšné turné. Kromě jedenácti albových skladeb zazněly také další fanoušky oblíbené songy. Ukázku v podobě úvodního kousku celé kolekce "Cheapside Sloggers - Live In Stuttgart" najdete na YouTube.


James Bourne - Safe Journey Home
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: folk / pop / rock

James Bourne - Safe Journey Home
Anglický hudebník James Bourne je známý především coby frontman Busted, ovšem v různých obdobích byl také součástí skupin Son Of Dork, McBusted, Pop Punk a měl také svůj elektronický projekt Future Boy. Nyní se rozhodl již pod svým vlastním jménem natočit album "Safe Journey Home". Mírně se na něm odklonil od všeho, co dosud dělal. Desítku písniček totiž pojal především ve folkovém duchu s vlivy popu a rocku. Natočil je společně s producentem, ale i bubeníkem, kytaristou a klavíristou Johnem Fieldsem, jenž má na svědomí alba Switchfoot, Goo Goo Dolls, Miley Cyrus, Delty Goodrem nebo Jonas Brothers. Co společnými silami stvořili, uslyšíte na Bournově YouTube kanálu.


Sodom - Genesis XIX (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: thrash metal

Sodom - Genesis XIX
Se šestnáctou řadovkou přichází na scénu německá thrashmetalová sebranka Sodom. Po více než třiceti letech na novince "Genesis XIX" muzikanti spolupracovali s navrátivším se kytaristou Frankem Blackfirem. Kromě něj najdete v sestavě i úplně nové členy - kytaristu Yorcka Segatze a bubeníka Toniho Merkela. Osazenstvo formace dalo dohromady dvanáct kousků, ukázku každého z nich najdete na stránkách internetového obchodu Amazon.com.


Juicy J - The Hustle Continues (Trippy Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Juicy J - The Hustle Continues
Jak napovídá název "The Hustle Continues", navazuje Juicy J svou pátou deskou na albovou dvojku z roku 2009 "Hustle Till I Die". Na svých fanoušcích rozhodně nešetřil: připravil jim nálož šestnácti skladeb, které sám, respektive se svými hosty napsal i produkoval. Těmi hosty jsou například Wiz Khalifa, Lil Baby, Logic, Conway, 2 Chainz, A$ap Rocky, Megan Thee Stallion, Ty Dolla $ign, Jay Rock, Keyglock nebo Project Pat. Vydáním titulu pochopitelně žije YouTube profil amerického rappera.


Painted Shield - Painted Shield
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Painted Shield - Painted Shield
Painted Shield je nová kapela založená kytaristou a skladatelem Pearl Jam Stone Gossardem a folk-rockovým písničkářem Masonem Jenningsem. Dalšími spoluhráči jsou bubeník a zakládající člen PJ Matt Chamberlain a klávesista Brittany Davis. Společně nyní vydávají eponymní prvotinu. Jak devět skladeb tohoto uskupení zní, naznačuje pohled na YouTube profil kapely, na kterém se nachází hned několik kousků z alba. Nahrávka vychází jako digipak a taktéž na vinylu.


Steps - What The Future Holds
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: taneční pop

Steps - What The Future Holds
Asi nikdo by netipoval, že uměle vytvořená skupina bude i po třiadvaceti letech nahrávat alba a vyprodávat sportovní haly. Britským Steps se to ale děje. Pětice, kterou dala dohromady výzva v magazínu The Stage, právě připravila svou šestou řadovku a na ní třináct písniček. Titulní singl napsali Greg Kurstin a Sia, dalšími spolupracovníky byli například Hannah Robinson (Rachel Stevens, Icona Pop), Fiona Bevan (One Direction, Tom Walker) a řada dalších hudebníků a autorů. Jak uslyšíte na YouTube.com formace, hudebně zůstávají dámy a pánové na rozhraní tanečního pou a eurodance.


EP

  • Tim Burgess - Ascent Of The Ascended
    Anglický muzikant a člen The Charlatans Tim Burgess k letošnímu albu "I love The New Sky" přidává ještě EP "Ascent Of The Ascended". Fanoušci jeho indie rocku na něm najdou dva nové kousky a pak také čtyři živé verze songů ze zmíněné desky nahrané v Paste Studios. Uslyšíte je na jeho bandcampu.
  • JFDR - Dream On
    Velmi podobný postup zvolila také islandská písničkářka Jófríður Ákadóttir. Letos na jaře vydala kolekci "New Dreams" a nyní ji doplňuje ípíčkem "Dream On". Ke třem novinkám přidala ještě čtyři nové verze skladeb ze zmíněného elpíčka. Jak si s nimi pohrála, zjistíte na bandcampu JFDR.
  • Tinashe - Comfort & Joy
    Další Vánoce ve stylu rhythm and blues přináší americká zpěvačka Tinashe. Pro EP "Comfort & Joy" přezpívala celkem šest svátečních songů, jako například "Last Christmas", "O Holy Night" nebo "Have Yourself A Merry Little Christmas". Všechny už nahrála na svůj YouTube profil.
  • Leon Stanford - Fear Is Heavy
    Čtveřicí písniček na EP "Fear Is Heavy" se nám představuje velšský indiepopový písničkář Leon Stanford. Zda vás zaujme, můžete zjišťovat na jeho soundcloudu.
  • Shawndell Marks - Punk Ballads
    Americká klavíristka se rozhodla, že do velmi intimní a klidné podoby přetvoří a přezpívá šest punkových balad, které mají na svědomí The Cure, The Clash, Black Flag, Buzzrocks či Ramones. Pět z nich již sdílí na svém webu.
  • Morgan Rose - Controlled Chaos
    V případě Morgana Rose si přijdou na své milovníci tvrdší muziky a nu-metalu. Bubeník americké rockové formace Sevendust jim překládá šestici skladeb, na nichž se coby spoluautor a hudebník podílel i její kytarista Clint Lowery a především Andrew John Groves. Výsledek uslyšíte na YouTube profilu labelu Rise Records.
  • Grace Gillespie - After The Harvest Moon
    Anglickou indiefolk-popovou písničkářku Grace Gillespie někteří přirovnávají k Bon Iver. Zda k ní toto přirovnání sedí, můžete zjišťovat i u pětice nových songů na "After The Harvest Moon". Uslyšíte je na jejím bandcampu.
  • Norah Jones - Playdate RSD
    V rámci letošního Record Store Day vydává Norah Jones speciální vinyl "Playdate", na němž fanoušci najdou sedm b-stran singlů z alba "Pick Me Up Off The Floor".


Kenny Wayne Shepherd - Straight To You Live (Bertus)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock / blues

Kenny Wayne Shepherd - Straight To You Live
Zpěvák, kytarista a skladatel Kenny Wayne Shepherd a jeho band vydávají svoji vůbec první koncertní nahrávku za uplynulých deset let. Nese název "Straight To You: Live", a že je v případě tohoto interpreta na co se těšit, podtrhuje i fakt, že jeho předchozí živák "Live! In Chicago" získal nominaci na Grammy. Kromě klasického CD bude titul k dostání také na Blu-ray či na DVD s filmovým záznamem vystoupení na festivalu Leverkusener Jazztage ze dne 25. listopadu 2019. Atmosféru Shepherdových koncertů můžete nasávat na jeho YouTube profilu.


Kali - Lepší (Kali Records)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Kali - Lepší
Slovenský rapper Kali, který je u nás známý především coby porotce v Hlasu Česko Slovenska, vydává své jedenácté album s názvem "Lepší". Společně s producentskou dvojicí Peter Pann - Hoodini nahrál celkem patnáct tracků, do nichž si přizval několik hostů. Jsou jimi Separ, Dame, Sima, Čis T, Peter Pann, Pater, Osťo, Alan Murin, Claudia, Terapia anebo Napoleon. Vydání novinky promuje na svém YouTube profilu.


Gorden Campbell - Conversations (Ropeadope)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / r'n'b / funk

Gorden Campbell - Conversations
Americký jazzový bubeník Gorden Campbell, který jistý čas působil v Earth, Wind & Fire, se na své desce "Converstaions" rozhodl konverzovat s řadou dalších hudebníků různých žánrů, ačkoli převažují ti z ranku jazzu a r'n'b. Najdete mezi nimi interprety, jako jsou BJ The Chicago Kid, PJ Morton, Kamasi Washington, Terrace Martin, Gene Noble, B Slade, Sheila E., Peter Collins, Paul Jackson Jr., Angie Fisher, Eric Dawkins & Alex Isley, ty pak doplnila i jeho vlastní dcera Morgen Campbell. Jak uslyšíte na muzikantově bandcampu, hudební kompozice proložil i opravdovými rozhovory s některými z hostů.


Jesse Colin Young - Highway Troubadour (Warner Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: folk-rock

Jesse Colin Young - Highway Troubadour
Zpěvák a skladatel Jesse Colin Young zařadil na album "Highway Troubadour" předělávky kompozic z celé své kariéry. Pouze s akustickou kytarou představuje písně, které ho před lety, coby člena Youngbloods, dostaly na mapu hudebního světa. Takto až na dřeň pojaté věci přinášejí zcela nový a neotřelý pohled na materiál, který byl vytvořen mnohdy před více než padesáti lety. Mezi jedenácti kousky nalezneme i song "Darkness, Darkness", který v roce 2002 přezpíval Robert Plant pro své album "Dreamland". Ukázky z alba naleznete na YouTube.


Lucie Bílá - Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák (Supraphon)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: vánoční hudba

Lucie Bílá - Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák
Speciální předvánoční turné Lucie Bílé patřila už desítku let k vyvrcholením celého roku. S ohledem na aktuální situaci se tato vystoupení letos pochopitelně neuskuteční, a tak se zpěvačka rozhodla svým příznivcům nabídnout písničkovou radost s nádechem adventního zastavení, štědrovečerní velebnosti i rozjařenosti koled alespoň v podobě záznamu. Na albu "Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák" najdete celkem sedmnáct skladeb, které nahrála s kapelou Petra Maláska před dvěma lety v pražském klubu Doupě za podpory hostujícího Jana Toužimského, Josefa Štěpánka a dalších muzikantů a také sborových zpěváků. Jak zjistíte na stránkách vydavatelství Supraphon, jsou mezi nimi americké standardy, předělávky "Hands" od Jewel nebo "Hallelujah" od Cohena, moderní česká klasika "Purpura", tradicionály jako "Slyš chór" i křesťanské zpěvy jako "Tichá noc", "Panis angelicus" či "Ave Maria".


Shakin' Stevens - Singled Out (Warner Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock 'n' roll /rock / country / pop

Shakin' Stevens - Singled Out
Shakin' Stevens, pěvecká legenda, která se na scéně pohybuje již od šedesátých let, nyní přichází s obsáhlou kompilací "Singled Out". Jedná se o kompletní sbírku všech singlů, které interpret kdy vydal. Vzhledem k délce jeho kariéry tu uslyšíme širokou škálu stylů od rock 'n' rollu přes klasický rock a country až po pop. Do bohaté pokladnice tohoto všestranného umělce lze nahlédnout formou jeho YouTube profilu . Komplet obsahuje také zcela nový singl "Wild At Heart" a k dostání bude na třech CD nebo jako vinylové dvojalbum.


Ca$hanova Bulhar - Thug Love Sofia (Warner Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rap /

Ca$hanova Bulhar - Thug Love Sofia
Ca$hanova Bulhar vydává letos již své druhé album. Zatímco květnový předchůdce se obešel bez jakýchkoli hostů, na "Thug Love Sofia" si jich rapper přizval hned několik. Jsou jimi Yzomandias, Nik Tendo, Smack, Labello, Robin Zoot, Icy L a Luca Brassi10x. Album připravoval zhruba čtvrt roku a mezi třináctkou tracků najdete jak naprosté novinky, tak i několik starších věcí. Část z nich již český rapper sdílí na YouTube kanálu 2LBoyzz.


Hatebreed - Weight Of The False Self (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: metal

Hatebreed - Weight Of The False Self
Osmá studiovka oblíbené formace Hatebreed nese titul "Weight Of The False Self". Kůň ze stáje Nuclear Black připravil na novou desku dvanáct kousků. S novým materiálem pomohl kapele opět Zeuss a dosavadní recenze hovoří o nadmíru povedených skladbách, které si zaslouží jen ta nejvyšší ohodnocení. Přesvědčte se sami a věnujte čas lyric videu k titulní písni alba. Najdete ho na YouTube.com.


Dream Theater - Distant Memories - Live In London (Sony Music)
web / Facebook / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rock

Dream Theater - Distant Memories - Live In London
Progresivní hudební titáni z Dream Theater mají za jedenatřicetiletou kariéru ve svém arzenálu už pěknou řadu nestandardních desek. Nový živák "Distant Memories - Live In London" by mohl patřit mezi ně. Posluchači na něm najdou záznam z londýnského Apollo Theatre, kde muzikanti vystoupili v rámci turné k desce "Distance Over Time". Atmosféru nebývalého večera můžete nyní zakusit i sami, stačí navštívit YouTube.com a poslechnout si "Pale Blue Dot".


V krátkosti

  • Sabrina Claudio - Christmas Blues (Warner Music)
    Americká zpěvačka s kubánskými a portorickými kořeny nahrála vánoční desku, na niž zařadila celkem osm písniček. Ve dvou si zahostovali The Weeknd a Alicia Keys. Vánoce ve stylu rhythm and blues si můžete vychutnat na YouTube.
  • Statik Selektah - The Balancing Act (Mass Appeal)
    Americký rapper a producent pro své nové album přichystal hned šestnáct tracků. Vypomohla mu s ní fůra hostů, mezi nimi například Nas, Joey Bada$$, 2 Chainz, Method Man, Jadakiss, Havoc nebo Dave East. Kompletní seznam a také ukázky skladeb najdete na YouTube kanálu labelu Mass Appeal.
  • Ane Brun - How Beauty Holds The Hand Of Sorrow (Universal)
    Již druhou studiovku v letošním roce vydává norská hudebnice. V devíti skladbách se vrací zpět ke své rané tvorbě na pomezí Kate Bush a Joni Mitchell. Jak uslyšíte i na jejím YouTube, v jedné z nich si zahostoval americký skladatel Dustin O'Halloran.
  • Brian Callihan - Brian Callihan (Rounder)
    Pro všechny, které zajímají nové tváře na countryové scéně, máme eponymní debutové album rodáka z Jižní Karolíny. Deset písniček natáčel již v Nashvillu, a jak uslyšíte na jeho YouTube, míchá se v nich moderní a tradiční pojetí.
  • Eric Reed - For Such A Time As This (Ghostly Int.)
    Americký jazzový klavírista a někdejší spolupracovník Wyntona Marsalise vydává nové album. Ve studiu ho doplnili Chris Lewis, Alex Boneham, Kevin Kanner a Henry Jackson. Ukázky nabízí například americký Amazon.
  • Kelly Finnigan - A Joyful Sound (Colemine Records)
    Dalším, kdo se rozhodl vydat vánoční album, je člen Monophonics, který si k natočení jedenácti skladeb čerpajících ze soulových standardů přizval vedle kolegů z domovské formace například i The Dap-Kings, Thee Sinseers, Orgone, Ikebe Shakedown, Ben Pirani, The Jive Turkeys, The Ironsides, The Harlem Gospel Travelers, Rudy De Anda, Alanna Royale a další. Okusit je můžete na bandcampu.
  • Mac Blackout - Love Profess (Trouble In Mind)
    Své nové album vydává i představitel chicagské freejazzové scény, takže pokud jste naladěni na fúzi experimentální elektroniky, post-punku, minimalismu a new wave, rozhodně byste neměli minout osm skladeb. Ke slyšení jsou na bandcampu tohoto saxofonisty.
  • Ryan Shaw - Imagining Marvin (Broadway Records)
    Po dlouhých osmi letech se vrací americký soulový zpěvák, třikrát nominovaný na Grammy. Jak napovídá název, rozhodl se vzdát hold Marvinu Gayovi. Ve třech skladbách ho při tom doplnili Rob Thomas, Derek Trucks, Robert Randolf & The Family Band a Shoshana Bean. Ukázky jsou k dispozici na webu Amazonu.
  • Spandau Ballet - 40 Years -The Greatest Hits (Warner Music)
    Anglická formace letos oslavila čtyři desetiletí své existence a u této příležitosti vydává třídiskovou kompilaci obsahující bezmála padesátku skladeb. Její obsah nabízí na svém e-shopu.
  • Marathon - Mark Kelly’s Marathon (Edel)
    Nový projekt člena Marillion konečně po dvou letech od prvotní myšlenky přinesl debut. Deset skladeb nadchne zejména příznivce art rocku a prog rocku. Ve třech z nich muzikanti vzdávají hold poslednímu letu Amelie Earhartové a jejímu navigátorovi Fredu Noonanovi. Ukázky jsou na YouTube formace
  • End Of The World - Chameleon (Land Music)
    Nové album japonského electropopového kvartetu nabídne třináct písniček a v nich čtveřici slavných hostů, kterými jsou DNCE, Gabrielle Aplin, Clean Bandit a NIKI. Poslouchat můžete na YouTube.

Dále stojí za pozornost:
Jenn Grant - Forever On Christmas Eve: vánoční kolekce kanadské, na cenu Juno nominované zpěvačky
King King - Maverick: pátá deska anglického blues-rockového kvintetu s pěticí živých skladeb
Micko & The Mellotronics - ½ Dove - ½ Pigeon: bokovka anglického hudebníka Jona Kleina, známého ze Siouxsie And The Banshees
Radkey - Green Room: druhá deska americké sourozenecké punk-rockové kapely
Yohio - A Pretty Picture In A Most Disturbing Way: páté album švédské zpěvačky, která aktuálně působí především v Japonsku


Dále vychází:

A Mutual Question - Connect
Aimee Mann - Bachelor No. 2 Or, The Last Remains Of The Dodo (20th Anniversary Edition)
Albertine Sarges - The Sticky Fingers
Amahiru - Amahiru
Amirali - Trial And Error
Anthony Phillips - Missing Links I-IV (Box Set)
Are We Static - Accepting The Universe
Arrayan Path - The Marble Gates To Apeiron
Autumnblaze - Welkin Shores Burning
Azarath - Saint Desecration
Baby K - Donna Sulla Luna (Sony Music)
Bent - Up In The Air
Best Coast - Crazy For You (10th Anniversary Edition)
Bethmoora - Thresholds
Beyazz - Kara Tape (Sony Music)
Big Big Train - Empire (CD+BD)
Bisönte - Ancestral Punishment
Blesson Roy - Think Like Spring
Bombino - Bombino Live In Amsterdam
Brian Wilson & Van Dyke Parks - Orange Crate Instrumentals RSD
Bruteallies - Ash & Nails
Camelphat - Dark Matter (Sony Music)
Carnage Alpha - From There To Oblivion
CJ Mirra - Translate
Cl - Alpha
Cloudly Clouds - Imprisoned In A Daydream
Clutch - Weathermaker Vault Series Vol. 1
Crown The Empire - 7102010
Curren$y & Harry Fraud - Bonus Footage
Da$H - Beta
Darkness - Over And Out (Mystic Production)
Dave Brubeck - Christmas Lullabies
Def Neon - War Beats
Dinah Thorpe - For The Birds
DMX - Best Of DMX
Dream Theater - Distant Memories - Live In London (DVD) (Sony Music)
Dream Theater - Distant Memories - Live In London (BluRay) (Sony Music)
Drive-By Truckers - Plan 9 Records July 13Th, 2006
Electric Hydra - Electric Hydra
Eleine - Dancing In Hell
Elizabeth Swados - The Liz Swados Project (soundtrack) (Warner Music)
Elliot Smith - Elliot Smith Alternate Versions
Ett Dödens Maskineri - Det Svenska Hatet
Falkenbach - The Nine Worlds Of Falkenbach (Manifestations 1995-2013)
Fira - From Vegas With Blood
Flohio - No Panic No Pain
Foogiano - Gutta Baby
From The Bogs Of Aughiska - Tactical Magic (Live At Róisín Dubh - Gaillimh 2019)
Glorious Depravity - Ageless Violence
Godspend - As The Shadows Fall
Goodhue - In The Ashes
Granger Smith - Country Things (Warner Music)
Grief Scene - Bad Times
Hans-Joachim Roedelius - Drauf Und Dran
Heavy Pettin - Best Of
Hello Cosmos - Dream Harder
Hypoluxo - Hypoluxo
Chamberlain - Red Weather
Chavo & Pi’erre Bourne - Chavo’s World
Imminence - Turn The Light On (Deluxe Edition)
Ingrina - Siste Lys
Intolerant - Primal Future
Jadakiss - The Collector’s Edition
Jay Wud - Dark Cinema
Jimmy Lafave - Highway Angels...Full Moon Rain
Jon Batiste - We Are: Roots & Traditions
Jon Anderson (Of Yes) - Song Of Seven (Remastered & Expanded Edition)
Jori Sjöroos - Sjöroots
Kaspa & Minus - Detours
Kaunis Kuolematon - Syttyköön Toinen Aurinko
Keiser - Our Wretched Demise
Kitchman / Schmidt - As Long As Songbirds Sing
Lady Buds - From The Cities, To The Shores
Lars Finberg - Tinnitus Tonight
Lawrence Lek - Aidol
Leron Thomas - More Elevator Music
Life Savings - The Remote
Lil Bam - The Last Don
Lil Yachty - Lil Boat 3.5
Lontalius - Someone Will Be There For You
Lou Reed - Live At Alice Tully Hall January 27th, 1973
Lula - Cabin Fever Dreamin’
Markus Gottschlich - Found Sounds
Mart Avi - Vega Never Sets
Masta Ace & Marco Polo - A Breukelen Story: Instrumentals
Mick Fleetwood & Friends - Green Manalishi (With The Two-Pronged Crown) RSD
Mina - Cassiopea - Italian Songbook (Sony Music)
Mongrel’s Cross - Arcana, Scrying And Revelation
Monty Alexander - Love You Madly: Live At Bubba’S
Morne - Live At Roadburn
Motorhead - On Parole (Expanded And Remastered)
Nadia Khan - Port Ana
Nails - Unsilent Death (10th Anniversary Edition)
Nappynappa - Ifeeljustliketheirart
Neuzeitliche Bodenbeläge - Der Große Preis
Obscurae - To Walk The Path Of Sorrows
Obsidian Mantra - Minds Led Astray
Ol’ Dirty Bastard - Return To The 36 Chambers: The Dirty Version (The Instrumentals)
Our Oceans - While Time Disappears
Oxes - The Fourth Wall
Parov Stelar - Voodoo Sonic (The Album) (Etage Noir Recordings)
Pete Yorn - Pete Yorn Sings The Classics
Peter Stampfel - Peter Stampfel’s 20th Century
Pharaoh Overload - 6
Possessed Steel - Aedris
Purple-X - Purple-X
Record Thieves - Wasting Time
Renee Heartfelt - Discography
Ricky Butcher - Fuck: The Album
Různí - Tokyo Dreaming
Různí - Un Tributo (Sony Music)
Rylo Rodriguez - Gihf: Goat In Human Form
Sarathy Korwar & Upaj Collective - Night Dreamer Direct-To-Disc Sessions
Sealand Airlines - Sealand Airlines
Seddy Hendrinx - Say Less
Sens Dep - Lush Desolation
Sero - Regen (Sony Music)
Shame On Youth! - Human Obsolescence
Shoreline Mafia - Mafia Bidness (Deluxe)
Shores Of Null - Beyond The Shores (On Death And Dying)
Signals - Death In Divide
Slaverty - Beyond Imagination
Soft Cell - Cruelty Without Beauty (Expanded Edition)
Sombria - Chirographon Dei
Sonny Rollins - Rollins In Holland: The 1967 Studio & Live Recordings
Stormwind - Ressurection (Avalon Label)
Stunna 4 Vegas - Welcome To 4 Vegas
Suzie True - Saddest Girl At The Party
Sword - In Kommand
The Amber Bugs - Rat Vs Mole
The Corona Lantern - Certa Omnibus Hora
The Hold Steady - Heaven Is Whenever (Deluxe Edition)
The Jerky Boys - The Jerky Boys
The Living Room - The Living Room
The Paranoyds - Pet Cemetary
The Rolling Stones - Let It Bleed (Collector’s Edition)
Tiece - Nowhere, Now Here
Tori Handsley - As We Stand
Trippie Redd - Pegasus (Deluxe)
Twisted Mist - Orbios
Val Sinestra - Zerlegung
Vasco Rossi - Colpa D'alfredo 40° Rplay Special Edition (Sony Music)
Voivod - Lost Machine - Live (Sony Music)
Volbeat - Hokus Bonus
Whipstriker, Terrörhammer, Vulcan Tyrant, And Speedwhore - Whipstriker / Terrörhammer / Vulcan Tyrant / Speedwhore
Willie Nelson - Live At Austin City Limits 1976
Within Ruins - Black Heart
Young Marble Giants - Colossal Youth (40th Anniversary Edition)
Youngs Teflon - Call Of Duty 3

Vychází na vinylu:
Alanis Morissette - Live At London’s O2 Shepherd’s Bush Empire (RSD 2020) (Warner Music)
Albertine Sarges - The Sticky Fingers
Alice In Chains - SAP (Sony Music)
Anthrax - Soldiers Of Metal (Vinyl Reissue) ()
Azarath - Saint Desecration
Baroness - Live At Maida Vale BBC - Vol. II (RSD 2020) (Warner Music)
Beastie Boys - Some Old Bullshit (Vinyl Reissue) ()
Big K.R.I.T - Tdt (Vinyl Reissue) ()
Billie Joe Armstrong - No Fun Mondays (Warner Music)
Blue Öyster Cult - Live In Pasadena July ’83 (Vinyl Reissue) ()
Bombino - Bombino Live In Amsterdam
Bruno Mars - Doo-Wops & Hooligans (Vinyl Reissue) ()
Buckcherry - Buckcherry (Vinyl Reissue) ()
Camelphat - Dark Matter (Sony Music)
Cee Lo Green - Cee Lo’s Magic Moment (Vinyl Reissue) ()
Cl - Alpha
Curtis Knight & The Squires Feat. Jimi Hendrix - No Business: The Ppx Sessions Volume 2 (Sony Music)
Darkness - Over And Out (Mystic Production)
Dave Grusen - The Goonies (Original Motion Picture Score) (Vinyl Reissue) ()
David Gilmour - Yes, I Have Ghosts (Sony Music)
Diamond Head - Lightning To The Nations 2020 (Warner Music)
Don Cunningham - Something For Everyone (Vinyl Reissue)
Dream Theater - Distant Memories - Live In London (Sony Music)
Electric Hydra - Electric Hydra
Eleine - Dancing In Hell
Erasure - Fallen Angel (Remixes) (Bertus)
Fountains Of Wayne - Welcome Interstate Managers (Vinyl Reissue) ()
Gary Barlow - Music Played By Humans (Universal)
George Coleman - In Baltimore (Vinyl Reissue) ()
Grand Puba - Reel To Reel (Vinyl Reissue) ()
Half-A-Mill - Milion (Vinyl Reissue) ()
Hank Williams - 1952 Radio Auditions (RSD 2020) (Warner Music)
Hatebreed - Weight Of The False Self (Mystic Production)
Herbie Hancock - The Herbie Hancock Trio (Vinyl Reissue) ()
Chamberlain - Red Weather
Chicano Batman - Invisible People (Vinyl Reissue) ()
Chuck Berry - Rockin’ Rollin’ New Years Eve (Vinyl Reissue) ()
Ice-T - Rhyme Pays (Vinyl Reissue) ()
James Bourne - Safe Journey Home
James Mcmultry - Childish Things (Vinyl Reissue) ()
Jarvis Cocker - Further Complications (Vinyl Reissue) ()
Jarvis Cocker - The Jarvis Cocker Record (Vinyl Reissue) ()
Jefferson Starship - Blows Against The Empire: 50th Anniversary (Vinyl Reissue) ()
John Carpenter & Dave Davies - Village Of The Damned (Original Motion Picture Soundtrack) (Vinyl Reissue) ()
John Prine - The Asylum Albums (RSD 2020) (Warner Music)
Kaash Paige - Parked Car Convos (Vinyl Reissue) ()
Karen Dalton - It’s So Hard To Tell You Who’s Going To Love You The Best (Vinyl Reissue) ()
Keiser - Our Wretched Demise
Kelly Finnigan - A Joyful Sound
Kenny Wayne Shepherd - Straight To You Live (Bertus)
Kids See Ghosts - Kids See Ghosts (Vinyl Reissue) ()
Larry Coryell - At The Village Gate (Vinyl Reissue) ()
Leron Thomas - More Elevator Music
Lewis Capaldi - Divinely Uninspired To A Hellish Extent (Vinyl Reissue) ()
Lil Wayne - Tha Carter V (Deluxe Vinyl Reissue) ()
Linkin Park - Meteora (Vinyl Reissue) ()
Little Richard - Southern Child (Vinyl Reissue) ()
Lou Reed - Lou Reed Live At Alice Tully Hall January 27, 1973 - 2nd Show (Sony Music)
Lou Reed - Magic And Loss (Vinyl Reissue) ()
Lucie Bílá - Bílé Vánoce Lucie Bílé / Živák (Supraphon)
Mac Blackout - Love Profess
Magnetic Fields - Quickies (RSD 2020) (Warner Music)
Marathon - Mark Kelly’s Marathon
Masters Of Reality - Sunrise On The Suffer Bus (Vinyl Reissue) ()
Midnight Oil - The Makarrata Project (Sony Music)
Mila Jovovitch - The Divine Comedy (Vinyl Reissue) ()
Mina - Cassiopea - Italian Songbook (Sony Music)
Modern Talking - Ready For Romance (Bertus)
Monty Alexander - Love You Madly: Live At Bubba’S
My Chemical Romance - Life On The Murder (RSD 2020) (Coloured Vinyl) (Warner Music)
Nadia Khan - Port Ana
Norah Jones - Playdate RSD
Norma Jean - Meridional (Vinyl Reissue) ()
Ol Dirty Bastard - Return To The 36 Chambers - Instrumental Versions (RSD 2020) (Warner Music)
Orville Peck - Show Pony (Sony Music)
Our Oceans - While Time Disappears
Oxes - The Fourth Wall
Parov Stelar - Voodoo Sonic (The Album) (Etage Noir Recordings)
Paul Kantner/Jefferson Starship - Blows Against The Empire - 50th Anniversary (Sony Music)
Peggy Lee - Black Coffee (Vinyl Reissue) ()
Peter Gabriel - Growing Up Live (Universal)
Polo G - The Goat (Sony Music)
Puscifer - Apocalyptical/rocket Man (RSD 2020) (Warner Music)
Renee Heartfelt - Discography
Scorpions - Wind Of Change (Warner Music)
Shadows Fall - Of One Blood (Vinyl Reissue) ()
Shakin' Stevens - Singled Out (Warner Music)
Shores Of Null - Beyond The Shores (On Death And Dying)
Smashing Pumpkins - Cyr (Warner Music)
Sodom - Genesis XIX (Mystic Production)
Spandau Ballet - 40 Years -The Greatest Hits (Warner Music)
Stormwind - Ressurection (Avalon Label)
Sunn O))) - Flight Of The Behemoth (Vinyl Reissue) ()
Tesla - The Great Radio Controversy (Vinyl Reissue) ()
Tha Dogg Pound - Dogg Food (Vinyl Reissue) ()
The Bangles - Doll Revolution (Vinyl Reissue) ()
The Beat Farmers - Live At Spring Valley Inn 1983 (Vinyl Reissue) ()
The Chariot - Long Live (Vinyl Reissue) ()
The Stranglers - Peaches: The Very Best Of The Stranglers (Vinyl Reissue) ()
The Weeknd - After Hours (Remixes) (Vinyl Release) ()
U2 - Boy (40th Anniversary Edition) RSD
Uncle Tupelo - Live At Lounge Ax ()
Val Sinestra - Zerlegung
Vanessa Carlton - Be Not Nobody (Vinyl Reissue) ()
Voivod - Lost Machine - Live (Sony Music)
War - Greatest Hits (RSD 2020) (Warner Music)
Willie Nelson - Red Headed Stranger Live From Austin City Limits (Sony Music)
Within Ruins - Black Heart

EP:
Alice Ray - Lost In The Dark
Baroness - Live At Maida Vaile Bbc Vol. II
Big Ideas (Feat. Members Of The Boxer Rebellion) - The American Dream
Cell Press - Cell Press
Circe - She’s Made Of Saints
Dirty Freud - Love In The Backwater
Ecko - Young Golden
Field Day - Opposite Land
Gotts Street Park - Volume Two
Haider - Dance Now, Cry Later
HeisTheArtist - Roots
Jessy Yasmin - Dreams
Just John - This Is Fate
King Charles - Like At Rak Studios
Love Rebel Gang - Le Charme Indiscret De La Bourgeoisie
Me Rex - Stegosaurus
Meg Warren - A Thousand Ways
Moments - Is There A Cure?
Morchella - Woman Of Now
Psycroptic - The Watcher Of All
Quiet Marauder - Tiny Men Parts
Různí - A Motown Holiday
Scour - The Black
Thando - A Force To Be Reckoned With
The Battery Farm - Endless Unstoppable Pain
The Cavemen - Euthanise Me
The Vice - Songs For No One
To Dust - Nightmare Cycles
Yamaneko - Kaizo Nanadaru
Year Over Year - The Love We Think We Deserve
Zella Day - Where Does The Devil Hide

Reedice:
Ceremonial Castings - Salem 1692 (Mmxx)
Coil - Musick To Play In The Dark
Intruder - A Higher Form Of Killing
Intruder - Escape From Pain
Karel Burian - Kompletní nahrávky (Supraphon)
Keb'mo' - Keb'mo' ()
Lil Wayne - No Ceilings
Mörk Gryning - Return Fire
Mörk Gryning - Tusen år har gått - mörk gryning
Pop Smoke - Shoot For The Stars Aim For The Moon (Deluxe Reissue)
Snoop Dogg - Doggy Style

NÁZORY
  • recenze (Karel, 01.12.2020 09:00) Reagovat

    Časem bych uvítal nějakou větší recenzi alba Plastic hearts od Miley Cyrus a taky alba No fun mondays od Biilieho Armstronga

  • Miley (RoyalMusicStar1, 01.12.2020 09:21) Reagovat

    Očakávam recenziu na Plastic Hearts, je to strašne dobré album, tento zvuk jej hlasu fakt pristane, každý z 12 songov sa mi páčil, až tu recenziu spravíte, neopováže sa dať menej ako 8/10.

    • Re: Miley (Anonym, 01.12.2020 20:51) Reagovat

      Hlas výborný ale dojem nulový. Zlatá Tina Turner.. Jj

  • To album "Plastic Hearts" od Miley Cyrus... (Anonym, 01.12.2020 18:57) Reagovat

    To album "Plastic Hearts" od Miley Cyrus, se mi moc líbí! :) Povedlo se moc. Za mě jsou nejlepší písně na albu - Plastic Hearts, Angels like you, Gimme What I Want, Night Crawling, Hate Me a WTF Do I Know.

  • Nový Sodom a nový Hatebreed (AngryAgain, 02.12.2020 01:02) Reagovat

    Niečo sa tam nájde. Z tohto výberu asi najviac nový Sodom a nový Hatebreed. Ale určite si vypočujem aj Smashing Pumpkins.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Video: Miley Cyrus a Pharrell Williams si v novém singlu hrají na doktory (14.03.2024 20:09)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Video: Aneta Langerová nás v novém klipu provádí "Zázračnou písně krajinou" (13.03.2024 10:51)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Aneta Langerová rekapituluje prvních dvacet let své kariéry dvoudiskovým výběrem "Zázračná písně krajina" (27.02.2024 13:39)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Jen Kateřina Marie Tichá konkuruje rapu: její "Plamen" rozpálil top pětku albového žebříčku (15.02.2024 10:30)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Dua Lipa stále vládne českým rádiím, Miley Cyrus je mezi nejhranějšími už déle než rok (08.02.2024 16:00)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Rush Bono Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu