shop.musicserver.cz

Vyhrajte 5 x CD UDG / 5 x CD DAVIDA KOLLERA / 5 x CD TONELESS / 3 x DVD ROCK PODVRAŤÁKŮ / 3 x CD TOKIO HOTEL / 3 x CD AIR / 3 x CD MONROSE / 2 x 2 vstupy na 5th APRIL / 3 x vstup na TRIOSK

Vydáno: 19.03.2007 00:00 v sekci Publicistika - Radek Antl | foto: facebook interpreta

---

Další kvízy o ceny jsou tu, přejeme hodně úspěchů! I tentokát soutěžíme dva týdny, tedy až do 1. dubna. Pokud chcete do své emailové schránky dostávat informace o tom, o co se bude na musicserveru soutěžit, zaregistrujte se zde. Na tomtéž místě se můžete z databáze i odhlásit.

UDG - Buď a nebe
© facebook interpreta
První soutěž je o druhé album skupiny UDG "Buď a nebe". Ústečtí muzikanti s ní pokračují v pop-rockovém modelu debutu "Ztraceni v inspiracích", ale též zkouší posluchače neotřelými postupy jako například slokou zpívanou pozpátku. Stejně jako u prvotiny i zde si vzali na pomoc producenta Milana Cimfeho a několik hostů, například Honzu Homolu (Wohnout) či Ivu Frühlingovou. Firma Sony BMG věnovala do soutěže pět CD.

Do kvízu o 5 x CD UDG "Buď a nebe" vstoupíte tady.
David Koller - David Koller
© facebook interpreta
Druhá soutěž, pořádaná ve spolupráci s firmou Universal, je o CD Davida Kollera. Nikoli však o CD novinkové, nýbrž čtrnáct let staré. Jak to? Deska "David Koller", na níž se podíleli Robert Kodym s Michalem Dvořákem z Lucie a Dan Bárta, vychází při příležitosti emise úspěšné "Nic není nastálo" a nadcházejícího turné se Support Lesbiens a Post-It v reemasterované podobě. Ve hře je pět CD.

Do kvízu o 5 x CD Davida Kollera "David Koller" vstoupíte tady.
Toneless - Shine And Sing
© facebook interpreta
Je to přesně půl roku, co Toneless vydali "Shine And Sing", debut propagovaný výstižným sloganem "Inspirováno Británií, vyrobeno v Čechách," zasvěcenými přirovnávaný nejčastěji k produkci Oasis či Coldplay. Křtu se ovšem dočká až 28. března na koncertu v pražském Futuru, kde spolu s Toneless vystoupí Living Room. Při této příležitosti nám firma Sony BMG věnovala dalších pět CD do soutěží.

Do kvízu o 5 x CD Toneless "Shine And Sing" vstoupíte tady.
Ro(c)k Podvraťáků (DVD)
© facebook interpreta
Jsme sice portál pro fanoušky hudby, věříme však, že ani ti nepohrdaji filmovým dévédéčkem. Když se navíc jedná o film, kde jde též o dobrou muziku, neváháme jej zařadit do cen mezi cédéčka a volné vstupy. Řeč je o DVD s filmem "Ro(c)k Podvraťáků", akční to komedii Karla Janáka ("Snowboarďáci", "Rafťáci") ze života mladých muzikantů, kteří musí nečekaně čelit zlobě mafiánů. Toho psa zkrátka brát neměli. Snímek, na němž Janák na delší dobu naposledy spolupracoval s oblíbenou hereckou dvojicí Vojtěchem Kotkem a Jiřím Mádlem, od nás na digitálním nosiči dostanou tři z vás. Ceny věnovalo vydavatelství Sony BMG.

Do kvízu o 3 x DVD "Ro(c)k Podvraťáků" vstoupíte tady.
Tokio Hotel - Zimmer 483
© facebook interpreta
V páté soutěži hrajeme o novinku německých Tokio Hotel "Zimmer 483". Dětská senzace androgynního zpěváka Billa s ní přichází zopakovat úspěch debutu "Schrei", kterým doslova uhranula celé davy mladých posluchačů. Depresi, vztek i povzbuzení, ale hlavně model dokonale zprodukované desky pro dospívající publikum nabízející album propaguje singl "Übers Ende der Welt". Vydavatelství Universal věnovalo CD pro tři z vás.

Do kvízu o 3 x CD Tokio Hotel "Zimmer 483" vstoupíte tady.
Air - Pocket Symphony
© facebook interpreta
Pro výherce šesté soutěže, pořádané spolu spolu s EMI, máme něco ze zcela jiného soudku, a sice novinku francouzských Air "Pocket Symphony". Jean-Benoit Dunckel a Nicolas Godin plus osvědčený producent Nigel Godrich po osmnácti měsících natáčení přináší tucet ambientně popových skladeb, v nichž zní mimo jiné hlasy Neila Hannona (The Divine Comedy) a Jarvise Cockera (Pulp), jenž pomohl i textařsky. Ve hře jsou tři CD.

Do kvízu o 3 x CD Air "Pocket Symphony" vstoupíte tady.
Monrose - Temptation
© facebook interpreta
A senzace z Německa ještě jednou. Monrose, trio zpěvaček Senna, Bahar a Mandy, které proslavila účast v pořadu "PopStars", vydává debut "Temptation", jenž - alespoň pokud jde o rodnou hroudu - průšvih rozhodně nečeká. Vlastně už se stačilo vyšplhat na samý vrchol německého žebříčku, úspěch slaví též singl "Shame", který patří mezi nejhranější písně německého éteru. Vydavatelství Warner Music věnuje "Temptation" pro tři výherce.

Do kvízu o 3 x CD Monrose "Temptation" vstoupíte tady.
5th April
© facebook interpreta
Rockoví fanoušci už nejspíš zaznamenali, že mezi domácí elitu míří další mladá, dosud mediálně ne zrovna známá skupina 5th April. Poslední únorový den jí vyšlo sedmipísňové EP "As Sweet As Tomorrow", propagované singlem "What's Fair". V pátek 6. dubna toto EP pánové pokřtí v pražské Retro Music Hall. Nebudou na to sami, křtitelem a vystupujícím hostem bude německá skupina Waterdown, zúčastní se také domácí formace Vivien's Shadow. V cenách jsou čtyři vstupenky, které rozdělíme dvěma výhercům.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na 5th April vstoupíte tady.
Triosk N
© facebook interpreta
V úterý 10. dubna vystoupí v Paláci Akropolis v Praze australské trio experimentátorů, fúzující za pomoci svých nástrojů - bicí soupravy, klavíru a kontrabasu - a digitálního pomocníka jazzovou hudbu s elektronikou a pohybuje se tak - dle slov pořadatele - někde mezi Cinematic Orchestra, Kammerflimmer Kollektief a Janem Jelínkem. Na koncert skupiny Triosk, který se uskuteční v rámci festivalu Music Infinity, pošleme tři vylosované.

Do kvízu o 3 x vstup na Triosk vstoupíte tady.
Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

Výhercí soutěží z minulých dvou týdnů:
CD Horkýže slíže vyhráli Alena Košková z Liberce, Tomáš Trativa z Prahy,Veronika Verlíková z Horních Bludovic, Jiří Bejček z Kolína a Pavel Krajča z Oder. CD Kaiser Chiefs vyhráli Honza Budínský z Plzně, Věra Zubová z Hradce Králové a Jaromír Dašek z Pardubic. CD Scooter vyhráli Eliška Veselá z Mostu, Martin Nomrava z Prahy a Radomír Smeták z Troubek. CD Sandry vyhráli Lukáš Frencl z Přelouče, Tomáš Raus z Brna a Alena Havlínová z Prahy. Knížku a tričko k flimu "Arthur a Mininojové" vyhráli Rostislav Sosna z Orlové a Lucie Štěbrová z Havířova, tričko vyhráli Ludvík Jaroš z Jihlavy, Iveta Kováková z Kvasin a Ivo Podlezl z Kolína. Všem výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou poštou.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Poletíme?, Lucerna - Velký sál, Praha, 17.10.2024
Naživo: Hudba Poletíme? poletovala dvě hodiny Lucernou. Kapela pokřtila novou desku Téměř vyprodaná pražská Lucerna přivítala známou brněnskou formaci v čele s Rudolfem Brančovským. Stala se útočištěm pro její největší samostatný koncert a zároveň křest alba "Hvězdy to těžký maj". Rolí kmotrů se... čtěte zde
Vydáno: 19.10.2024 14:30 v sekci Naživo
XIII. století - Noc vlků 6/10
Recenze: Na "Noci vlků" se XIII. století mění v tetelivé stíny své vlastní minulosti Kapelu XIII. století lze označit za synonymum domácího gothic rocku - a alba "Amulet", "Gotika" a "Nosferatu" za jeho stavební kameny. Bratři Štěpánové vystavěli na troskách své punkové minulosti spojené s formací Hrdinové nové... čtěte zde
Vydáno: 19.10.2024 08:00 v sekci Recenze
Nick Cave & The Bad Seeds, The Murder Capital, O2 arena, Praha, 17.10.2024
Naživo: Čistá krása. Nick Cave & The Bad Seeds v O2 areně odehráli svůj nejpozitivnější koncert Andělské hlasy tří vokalistek a jednoho vokalisty odstartovaly dvou a půl hodinovou cestu za štěstím. Povznášející vokály v úvodní skladbě "Frogs" mohly fanoušky démonického Nicka rozhodit, nicméně přes nálož smutku se Cave... čtěte zde
Vydáno: 18.10.2024 12:15 v sekci Naživo
Seal, enteria arena, Pardubice, 16.10.2024
Naživo: Seal strhl publikum v pardubické enteria areně na svou stranu Seal už, podobně jako třeba Sting, umisťuje svá představení také do menších měst. Po Brnu či Karlových Varech přišly na řadu Pardubice. Kapacitu enteria areny sice nenaplnil, přesto šlo o výjimečný zážitek pro všechny... čtěte zde
Vydáno: 17.10.2024 20:30 v sekci Naživo
Melanie Martinez, Men I Trust, Elita, O2 arena, Praha, 16.10.2024
Naživo: Melanie Martinez dovezla do O2 areny za hodně peněz málo muziky Česká premiéra Take That, sólový Samu Haber ze Sunrise Avenue, Seal v Pardubicích a Melanie Martinez v O2 areně. Jak letos na podzim nebylo moc na co chodit, najednou aby se člověk v jednom večeru rozkrájel na čtyři díly, aby mohl být... čtěte zde
Vydáno: 17.10.2024 18:00 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Video: David Koller vydá sólovou bestofku. Provází ji nová verze "Chci zas v tobě spát" (21.09.2024 08:00)
- Na nové desce Bena Cristovao "Spektrum" zpívají David Koller, Richard Müller i Anna Vaverková (20.09.2024 11:57)
- Naživo: Skoro nahá Doja Cat ve třetím dni Open'eru vyzývala Poláky k souloži, Sam Smith letošní turné zmírnili (16.07.2024 19:00)
- Video: David Koller ukazuje, že není "Stejný". V novém klipu vystupují i manželka se synem (01.07.2024 11:14)
- Naživo: "Moon Safari" dvojice Air naživo ani po letech neztratilo nic ze svého kouzla (04.06.2024 17:30)
- Rozhovory: Jugi (UDG) - Nejvíc mě naplňuje, že jsem muž mnoha profesí (29.04.2024 14:00)
- Na okraj: Ceny Anděl se chtějí přiblížit mladým, u akademiků ale vítězí hlavně stálice (31.03.2024 20:46)
- David Koller má před sebou poslední část turné k albu "LP XXIII", které má dvě nominace na Anděla. Láká na něj novým živým videem (17.03.2024 08:17)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- David Koller odchází z Lucie, kapela chce pokračovat i bez něj (05.02.2024 09:14)

ALBUM TÝDNE 42/2024

Vladimír Mišík
Vteřiny, měsíce a roky

Do třetice všeho dobrého i zlého, řekli si asi Vladimír Mišík a Petr Ostrouchov a znovu se rozhodli spojit své síly. O nahrávce "Vteřiny, měsíce a roky" se už se značným předstihem hovořilo jako o jednom z adeptů na desku roku. Aby ne, když vlastně každé nové Mišíkovo album představuje malý zázrak. Jak dopadlo?

10/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

So 19.10.
Kavinsky (FR) (SaSaZu, Praha)
So 19.10.
Okay Kaya (NOR/US) (Café V Lese, Praha)
Ne 20.10.
The Driver Era (US) (SaSaZu, Praha)
Čt 24.10.
Crystal Fighters (UK/ESP) (Roxy, Praha)
Čt 24.10.
Electro Deluxe (feat. B Side Band) (Lucerna Music Bar, Praha)
So 26.10.
Purple Disco Machine (DE) (SaSaZu, Praha)
So 26.10.
Elliphant (SWE) (Fuchs2, Praha)
Po 28.10.
Šťastný/Žáček (CZ) (Sono Centrum, Brno)
Út 29.10.
Soen (SWE) (Masters of Rock Café, Zlín)
Čt 31.10.
Frank Turner (UK) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Vladimír Mišík Justin Bieber Prince The Prodigy Coldplay Lucie Vondráčková Taylor Swift Lady Gaga Madonna Linkin Park Queen Kabát Dua Lipa Katy Perry Billie Eilish Viktor Sheen Marek Ztracený Black Country Communion Ed Sheeran Richard Müller
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe