Tata Bojs nadělí fanouškům speciální vánoční koncerty

09.12.2006 17:40 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Tata Bojs N
© Salim Issa
Poslední studiové řadové album Tata Bojs - "Nanoalbum" - vyšlo již téměř před třemi lety. Loni na podzim uzavřela skupina "nanoetapu" rozsáhlým projektem 2DVD "Nanotour", oceněným jako DVD roku cenou Anděl 2005 a nyní jíž několik měsíců intenzivně připravuje ve vlastním studiu Gui-tón novinky pro chystané nové album. Ještě tento rok je čeká také několik koncertů.

NADĚLTE SI NA DELTĚ! DVACÁTÉHO KE DVACETI LETŮM KLUBU DELTA

Vánoce za rohem, nadělte si trochu radosti! I Tata Bojs se budou snažit nadělit. Vám i sobě. A to pomocí svých písniček, starých, starších i několik zcela nových, na novou desku chystaných. Tata Bojs už 20. prosince pogratulují Deltě k dvaceti letům, které příští rok oslaví. Delta je klub, kde se před osmnácti lety začali klubat i samotní Tata Bojs. Hostem večera jsou Folk3Mail.

NESU, NESU KOLEDU UPAD JSEM S NÍ NA FLÉDU

21. prosince Tata Bojs vystoupí v brněnské Flédě. Tentokrát bude hostem skupina Hm....

Vstupenky na obě akce v Deltě jsou k dostání přes Ticketportál, Ticketstream a Ticketpro za 200,- Kč (+ poplatky) a v klubu Delta za 200,- Kč při jeho akcích.

POMĚRNĚ ŠTĚDRÝ VEČER V KOPŘIVNICI

Tři kapely s určujícím vlivem na tuzemskou hudební scénu, špičkový zvukový a světelný aparát a výjimečná, pohodová předvánoční atmosféra, takový bude trojkoncert kapel Tata Bojs, Priessnitz naplánovaný na 22. prosince do kulturního domu v Kopřivnici.

"Tyto tři kapely se moc často nesejdou, i když spolu mají hodně společného. Spojuje je nejen osoba producenta Dušana Neuwertha, ale i grafici, technici a řada dalších lidí. Chtěli jsme proto udělat koncert, který bude výjimečný jak pro publikum, tak pro kapely samotné," vysvětluje promotér akce Víťa Váňa.

Pro každou z vystupujících kapel bude mít předvánoční koncert v Kopřivnici jinou příchuť. Nierika si bude moci vychutnat přízeň domácího publika, kterou si naposledy užila v dubnu při křestu svého druhého alba "Poison On Your Spoon". V případě Priessnitz se dá hovořit o "návratu na místo činu", právě před rokem totiž v sále Kulturního domu v Kopřivnici vznikla podstatná část nahrávky pro pět let očekávané řadové album této kultovní jesenické party, které dostalo název "Stereo". Pražští Tata Bojs uzavřou letošní rok, v němžoncertovali poměrně sporadicky a kromě šesti letních festivalů neměli jejich fanoušci mnoho příležitostí si je naživo poslechnout. Na severní Moravu se navíc kapela vrací po víc jak roční přestávce. "Další příležitost vidět Tata Bojs naživo přijde až někdy v dubnu příštího roku, a to už s novým programem," tvrdí Váňa.

Začátek koncertu je stanoven na půl devátou večer. Jako první svůj zhruba padesátiminutový set odehraje Nierika, následovat budou dva víc než hodinové bloky Priesnitz a Tata Bojs. Divákům bude místo koncertu zpřístupněno už několik hodin před koncertem a kromě barů jim budou k dispozici stánky s merchendaisingovými produkty kapel a nebo stánek s hudebními tituly kopřivnického nezávislého vydavatelství Piper Records. Po skončení koncertu akce pokračuje After party v Nora music klubu.

Cena vstupenek v předprodeji je 190,- Kč, na místě 220,- Kč. Předprodej probíhá přes Ticketstream a E-ticket (konkrétní místa jsou na www.ticketstream.cz), dostanete je i v pokladně KDK Kořivnice a v Noraclubu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY