Happy Mondays se vrací po čtrnácti letech s novým albem

03.08.2006 08:02 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Happy Mondays N
© www.musikexpress.de
Jak bylo v tomto týdnu oficiálně zveřejněno, po dlouhých čtrnácti letech se ve studiu sešla kapela Happy Mondays a natočila novou desku.

Fáze natáčení byla ukončena před několika dny, nyní si materiál vzal do parády Howie B. Tento skladatel, DJ a producent, který má za sebou i úspěšnou spolupráci s U2 a Björk, by měl poté odevzdat upravenou verzi celého materiálu pro novou desku, která by měla vyjít ještě letos, americkému hip hopovému producentovi Sunny Levinemu, který vzal nad celým projektem záštitu. Informace o nové desce je dosti překvapivá, neb kapela prozatím nemá ještě ani smlouvu s žádným hudebním vydavatelstvím, které by jejich nové dílo vydalo.

Parta kolem Shauna Rydera, která své největší úspěchy zaznamenala na konci 80. let, o sobě dala opětovně vědět již v minulém roce singlem "Playground Superstar", leč letošní návrat by měl doznat naprosto jiné dimenze. "Shaun píše o všech těch věcech, jako psával vždycky - svém zdraví, drogách i o počasí. Jen teď už umí i velmi dobře rapovat," prozradil o nových písních při rozhovoru Howie B.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY