Dobrý MP3 zdarma a legálně (6)

27.06.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Obal alba Bloodflowers
© THECURE.COM
The Cure jsou jednou z nejkultovnějších kapel, jaké existují. Jejich poslední album "Bloddflowers", které představili i na výborném pražském koncertě, je plné ponurých melodií, dlouhých skladeb a vůbec je důstojnou tečkou za jejich kariérou, která je podle slov jejich frontmana Roberta Smitha tentokrát opravdu u konce. Chtěli nahrát desku pro fanoušky a svůj záměr splnili do puntíku. Nenatočili dokonce ani žádný klip k propagaci desky a ani to jim nezabránila prodat spousty této desky a vyprodávat koncerty po celém světě. Prvním singlem z desky byla "Out of This World", která začínala i pražský koncert. The Cure ji však nechali remixovat Paulu Oakenfoldovi a ten se opravdu vytáhl. Z nálady originálu nechybí snad vůbec nic a naopak jeho hrátkami s mašinkami je ještě umocněna. Sedmiminutový mix (ve formátu asf) si tedy můžete stáhnout odtud.

Pearl Jam
© Music365
Pearl Jam jsou další z kapel, které v Praze tento rok předvedli (a navíc jen před pár dny) skvělý koncert. V jednom z předchozích dílů "MP3 zdarma a legálně" jsme vás upozornili na možnost stáhnou si několik záznamů z jejich živých koncert, ale dnes zde máme něco podobného a přece trošku jiného. V rámci propagace nového alba "Binaural", která samozřejmě ve velké většině probíhá jen živými vystoupeními, nějaké klipy a podobné věci od nich čekáme marně, totiž vystoupili v televizní show Davida Lettermana se skladbou "Grievance" a samotná jejich firma Sony Music dala její záznam k volnému stáhnutí. Ne že by se jednalo o dovíjaký zvukový zázrak, ale potěší. Skladba se nalézá zde.

Saint Etienne
© DownloadsDirect
Saint Etienne sice v současné době mají velký hit "Tell Me Why", který je spoluprací s Paulem Van Dykem, ale určitě nepohrnete stažením jiné jejich skladby. Za tímto odkazem na vás čeká plná verze jejich písničky "Downey CA". Pomalá věc s neobvyklou atmosférou čeká jen na vás.

A samozřejmě, pokud to snad nevíte, více než čtyři stovky legálních skladeb si můžete stáhnout přímo od nás z MusicServeru. Stačí kliknou tady.

Víte, kde se dají sehnat dobré a legální nahrávky v mp3? Napište nám!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY