shop.musicserver.cz
Rock for People zve na vánoční koncertní večírek na podporu neziskové organizace Konsent

Rock for People zve na vánoční koncertní večírek na podporu neziskové organizace Konsent

Vydáno: 15.11.2023 13:56 v sekci Tiskové zprávy - Tisková zpráva | foto: Lazer Viking
Pořadatelé Rock for People zvou své přátelé, kamarády, partnery a všechny hudební fanoušky 13. prosince do Rock Café na Vánoční charitativní večírek na podporu neziskové organizace Konsent, která boří mýty o sexu a sexuálním násilí. O hudební program se postará klubová legenda Wild Tides, neřízená střela Lazer Viking, držitelka Ceny Anděl Annabelle a mladý nadějný písničkář Rodan. Late night afterparty bude pod taktovkou DJ ŠatySVlečkou. Line-up večírku doplní ještě jedno jméno, které prozatím zůstává skryto.

"Je nám velkou ctí uspořádat letošní vánoční večírek s charitativním přesahem. Organizace Konsent otevírá témata, kterým se v rámci festivalu věnujeme a jsme tedy rádi, že se můžeme více zapojit a podpořit jejich činnost," komentuje ředitel festivalu Michal Thomes a dodává: "Těším se na vás s celým RfP a Konsent týmem při společném setkání po dalším (nejen) hudebně skvělém roce, kde všechno zhodnotíme a společně si připijeme."

Vánoční večírek RfP plakát
© Rock For People
Organizace Konsent již v minulosti měla na festivalu své místo. Nyní se ale cesty RfP a Konsentu kříží na více úrovních. Rock for People chce podpořit organizaci nejen finančně, ale i aktivně komunikovat rezonující témata mezi své hudební fanoušky a širokou veřejnost. Nedílnou součástí je též pod hlavičkou Konsentu proškolení celého týmu včetně barmanů, security a dalších pracovních funkcí na festivalu. "Mám velkou radost, že naše spolupráce s Rock for People nabírá obrátky. Vážíme si jejich podpory a hlavně jejich přístupu, který myslí v první řadě na to, aby se návštěvníci a návštěvnice festivalu cítili dobře a bezpečně," komentuje spolupráci ředitelka Konsentu Johanna Nejedlová a dodává: "Těším se na nové nápady a naši společnou cestu, kterou odstartujeme v adventním čase vánočním večírkem."

Kromě koncertů bude na programu charitativní bazar (RfP merche, merche kapel vystupujících na večírku, Konsent merche i osobních kousků členů týmu), upcyclování vlastních kousků oblečení, osobní setkání (a přiťuknutí) s RfP týmem a mnoho dalšího. Veškerý výtěžek z prodaných předmětů a vstupného po pokrytí nákladů na akci putuje na podporu organizace Konsent.

Nezisková organizace Konsent se od roku 2016 zabývá bořením mýtů o sexu a sexuálním násilí. Od té doby mají za sebou několik úspěšných kampaní jako například Když to nechce, Respekt je profi nebo Respekt je sexy, provozují svépomocnou skupinu pro oběti sexuálního násilí či pořádají školící workshopy pro školy, rodiče i firmy. Právě kampaň Respekt je sexy se vymezuje vůči obtěžování v barech a klubech a sdružuje síť podniků, které obtěžování netolerují. Konsent se věnuje také genderově podmíněnému násilí v kyberprostoru a lobuje za změnu legislativy zákona o znásilnění. Jejich kampaně mají velký ohlas na sociálních sítích a za práci již získali několikrát ocenění jako třeba cena Člověka v tísni Gratias Tibi, v marketingových cenách Fénix nebo účast ve finálové desítky Cen SDG. Zakladatelka a výkonná ředitelka Konsentu Johanna Nejedlová se stala Woman of Europe 2019 a jednou z Bitch 50 za rok 2020. Vstupenky za cenu 150 Kč a 250 Kč (podle výše příspěvku) jsou v prodeji v síti Goout.


NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Nové desky 19/2024 - od Kings Of Leon přes Anguse & Julii Stoneovy po Aleka Benjamina
Nové desky 19/2024 - od Kings Of Leon přes Anguse & Julii Stoneovy po Aleka Benjamina Na velké hvězdy chudší týden nabízí především novinku Kings Of Leon, kterým sekunduje s ípíčkem plných hostů Orville Peck, australské duo Angus & Julia Stone, popový písničkář Alec Benjamin, punk-rockoví Hot Water Music,... čtěte zde
Vydáno: 15.05.2024 13:36 v sekci Novinky | Nové desky
Tereza Balonová, Lucerna Music Bar, Praha, 13.5.2024
Naživo: Tereza Balonová v Lucerna Music Baru zářila jako hvězda, která hned tak nevyhasne Malostranská beseda už byla příliš malá, a tak Tereza Balonová vyrazila do Lucerna Music Baru. V něm dle svých slov viděla spoustu zahraničních kapel, které jí pomáhaly na cestě k tomu, aby našla svou vlastní hudební tvář. Nyní... čtěte zde
Vydáno: 14.05.2024 21:27 v sekci Naživo
The Beatles - Let It Be 8/10
Video: Nový klip k "Let It Be" nabízí alternativní pohled na slavnou píseň The Beatles Poté, co režisér Peter Jackson dovyprávěl příběh konce The Beatles v rozsáhlém třídílném dokumentu "The Beatles: Get Back", postaveném na dosud nikdy nezveřejněných záběrech, se k tématu vrací ještě jednou. V digitálně... čtěte zde
Vydáno: 14.05.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Polemic - I po třiceti letech může kapela přicházet s neokoukanými nápady a jít neprobádanými cestičkami
Rozhovory: Polemic - I po třiceti letech může kapela přicházet s neokoukanými nápady a jít neprobádanými cestičkami Oblíbená slovenská formace Polemic vydala v poslední únorový den desku "11SKA", kterou shrnula písně vydané za poslední dekádu. Nejen tom, jak vznikala, jsme si povídali s Peterem Opetem - trumpetistou, zpěvákem, autorem hudby a textů,... čtěte zde
Vydáno: 14.05.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
The Valentines - You All Look Beautiful When You Dance 8/10
Recenze: The Valentines na debutu hlásí: "You All Look Beautiful When You Dance" Trojice The Valentines z Hradce Králové se na hudební scéně pohybuje už od roku 2017. Po několika singlech a EP se letos konečně rozhodla svůj rukopis otisknout i do debutového alba, které nazvala "You All Look Beautiful When You Dance".... čtěte zde
Vydáno: 13.05.2024 10:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Minirecenze: RODAN na "The End of Me" působí mile melancholicky. Stačí to? (26.04.2024 10:15)
- Rock For People oznámil doprovodný program. Vystoupí Cirk La Putyka, Fulu Miziki, Čestmír Strakatý nebo Jindřich Šídlo, nechybí ani legendární AZ kvíz live (16.04.2024 10:56)
- Rock for People představuje téměř finální hudební line-up, přidává Brutalismus 3000, Kerryho Kinga z legendárních Slayer nebo The Darkness (20.03.2024 16:50)
- Rodan uzavírá jednu životní etapu ípíčkem "The End of Me" (17.03.2024 12:42)
- Rock For People odhaluje CZ/SK scénu, vystoupí Redzed, Annet X, Mňága a Žďorp, Visací Zámek, Smack One i dechovka (14.03.2024 08:58)
- Rock For People v červnu přiveze Yungbluda, The Prodigy, The Offspring, Bring Me The Horizon a desítky dalších světových hvězd (24.12.2023 16:47)
- Rock for People doveze The Offspring, zahraje i Ecstasy of St. Theresa (01.12.2023 12:12)
- Naživo: Znovu na velké scéně a zase úplně jinak. Ben Cristovao si do O2 areny připravil naprosto odlišnou show (11.11.2023 16:34)
- Hollywoodská hvězda Keanu Reeves se svojí kapelou Dogstar přijede v létě na Rock for People (08.11.2023 11:43)
- Nejen kapela, ale i hnutí. Waterparks zahrají v MeetFactory v doprovodu Stand Atlantic (07.11.2023 18:04)

ALBUM TÝDNE 20/2024

The Valentines
You All Look Beautiful When You Dance

Trojice The Valentines z Hradce Králové se na hudební scéně pohybuje už od roku 2017. Po několika singlech a EP se letos konečně rozhodla svůj rukopis otisknout i do debutového alba, které nazvala "You All Look Beautiful When You Dance". A povedlo se - deska hudebně baví, přitom textově vybízí k zamyšlení.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)
Ne 26.05.
Myles Smith (UK) (Rock Café, Praha)
Út 28.05.
Bruce Springsteen & The E Street Band (US) (Letiště Letňany, Praha)
Po 03.06.
Rakim (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Vladimír Mišík Prince The Prodigy Kabát Queen Adele Sia Bono Rush Taylor Swift Dua Lipa Imagine Dragons Beyoncé Mirai AC/DC Liam Gallagher Lady Gaga Rammstein Linkin Park
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu