Ellie Goulding potěší fanoušky reedicí alba "Halcyon"

08.07.2013 18:59 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Ellie Goulding
© elliegoulding.com
Britská zpěvačka Ellie Goulding oficiálně potvrdila vydání reedice svého loňského úspěšného alba "Halcyon", které vyšlo 8. října 2012. Rozšířená verze bude obsahovat i před pár dny vydaný singl "Burn" nebo úspěšnou spolupráci s tanečním guru Calvinem Harrisem "I Need Your Love". Kromě toho se na nahrávce objeví dalších sedm dosud nezveřejněných skladeb.

Deska "Halcyon Days" vyjde 26. srpna a interpretce na ní zahostují DJ Fresh, Madeon, BURNS a také Nate Ruess z formace fun. Informace uveřejnila elektropopová diva na svých oficiálních webových stránkách.

Šestadvacetiletá Elena Jane Goulding debutovala na hudební scéně deskou "Lights" z roku 2010, na které nechyběl ani stejnojmenný megahit. Předzvěstí jejího úspěchu bylo již udělení prestižní Ceny kritiků na Brit Awards. Ta každoročně odhaluje budoucí objevy britské hudební scény. Druhou studiovku "Halcyon" přijela expartnerka Skrillexe živě představit i do Prahy, kde vystoupila 21. dubna letošního roku. Píseň Calvina Harrise "I Need Your Love", v níž obstarala zpěvačka vokály, se momentálně řadí k nejrotovanějším skladbám v českých rádiích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY