David Bowie podstoupil operaci srdce

12.07.2004 09:28 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

David Bowie
© SONICNET
Pokud alespoň koutkem oka sledujete dění okolo Davida Bowieho, nemohla vám uniknout zpráva o zdravotních komplikacích, které zpěváka donutily zkrátit nedávné vystoupení v pražské T-Mobile Aréně. Kdo si toho večera myslel, že jde o pouhý hvězdný manýr, nechť se kaje. Jak totiž sdělil Bowieho mluvčí, sedmapadesátiletý muzikant nedávno podstoupil operaci srdce a nyní se zotavuje ve svém domě v New Yorku.

Když žijící legenda kvůli zdravotním potížím zrušila jedenáct koncertů svého evropského turné, bylo toto rozhodnutí přisuzováno zranění ramene, které si přivodila při vystoupení na festivalu ve městě Scheessel v severozápadním Německu. Zde však doktoři zjistili akutní ucpání srdeční tepny a zpěvák musel být okamžitě operován. Jen co vyšla zpráva na povrch, objevily se na internetu tisíce přání brzkého uzdravení.

Bowieho mluvčí tlumočil Davidovo vřelé poděkování za všechny ohlasy, které se hvězda prvního kalibru snaží co nejpozorněji sledovat, i přání vrátit se už příští měsíc do pracovního procesu. Výsledkem by měla být nová deska.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY