Report s punkovým CD Boardel

15.01.2004 17:07 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Report 01/04
© facebook interpreta
Od 5. ledna je v prodeji Report na obálce s The Offspring. Přílohou zdarma je tentokrát CD "Boardel" určené fanouškům skatepunku, HC a milovníkům zimních sportů. Podtitul tohoto CD - "Nejlepší (od)vázání pro tvoje prkno" - mluví sám za sebe.

Na přiložené desce najdete v drtivé většině mladé rockové skupiny, které se vyžívají v punkových nebo HC rytmech. Kromě Inekafe a snad Jaksi Taksi to jsou všechno formace, se kterými se čtenáři nemají šanci setkat v rádiích. To ale nic nevypovídá o jejich kvalitách. Výčet je následující: Inekafe, Jaksi taksi, Clou, Dolores Clan, Luca Brasi, The Airbags, Suffer, Apple Juice, Selfish, Status Praesents, Anyway, Stepson, Eastern Star a Eternal Fire.

Krom alba se můžete těšit také na rozhovory s The Offspring nebo Davem Grohlem. Nechybějí reportáže z koncertů Machine Head či Pražského výběru. Oblíbenou rubrikou "Jak to slyší" tentokrát prošel režisér David Ondříček. V recenzích se redaktoři zblízka podívali např. na nové Korn, No Doubt, Linkin Park nebo Blink-182.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY