Manowar zahrají v lednu 2025 v Ostravě

05.10.2024 07:39 - Tisková zpráva | foto: Vítkovice Aréna

Fanoušci metalové legendy Manowar budou odměněni jediným exkluzivním koncertem v České republice v rámci nadcházejícího turné s názvem "The Blood Of Our Enemies Tour 2025"! Po dlouhých pěti letech se kapela vrátí do Ostravy, kde svůj koncert odehraje 22. ledna 2025 v Ostravar Aréně a oslaví alba jako "Sign of the Hammer", "Hail to England" a další.

Manowar plakát
© Vítkovice Aréna
"Jsme nadšení, že se konečně můžeme znovu setkat s naší Armádou nesmrtelných v Česku! Naši fanoušci po tom toužili už spoustu let, stejně jako my. Tvrdě jsme pracovali, aby se nám to podařilo na tomto nadcházejícím turné," řekl frontman formace Joey DeMaio. "Připravte se na roztavené tváře, drtivé hymny a show, na kterou se bude vzpomínat po celá staletí," doplnil.

Turné zahrnuje kromě koncertu v České republice také zastávky na Slovensku v Bratislavě, Norsku, Švédsku, Německu, Nizozemí nebo Lucembursku.

Připojte se k nám při oslavě alb "Sign of the Hammer", "Hail to England" a dalších největších hitů v nové scénické produkci. Prožijte energii a komunitu naší Armády nesmrtelných!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY