Sesterské duo Larkin Poe sází v klipu "If God Is A Woman" na ohnivou podívanou

28.09.2024 10:22 - Kateřina Spacek | foto: Robby Klein

Rebecca a Megan Lovellovy z kapely Larkin Poe, zpěvačky, skladatelky, multiinstrumentalistky a držitelky Grammy do své hudby sázejí i prvky jižanského rocku. Nejinak tomu bylo i na poslední desce "Blood Harmony" z roku 2022.

Před pár dny přišlo sesterské duo s dobrou zprávou. Na 24. ledna 2025 chystá svůj již sedmý studiový počin nazvaný "Bloom". Informaci dámy doplnily také premiérou čerstvého singlu "If God Is A Woman". Skladba spojuje svěží zvukové krajiny s textem, který posluchače uzemní v současných otázkách prostřednictvím bluesových zvuků nashwillské pahorkatiny.

"'If God Is A Woman' jsme napsaly jako připomínku toho, abychom se vzepřely typizaci žen, a to jak vědomé, tak nevědomé. Existuje mnoho odstínů existence a nás bavilo malovat abstraktně tímto sardonickým blues," vyzradila Rebecca náměť písničky.

K silnému songy sestry pořídily i podobně silný videoklip. Ten se nese v červeno-oranžových ohnivých barvách. Celkový pocit ještě navíc umocňují šlehající plameny, před kterými muzikantky vybrnkávají chytlavé melodie. Vizuál působí spíše minimalisticky, což není vůbec na škodu. V jednoduchosti se často nachází krása a v tomto případě to platí dvojnásobně.

Na albu "Bloom" se objeví následujících jedenáct skladeb: Mockingbird, Easy Love Part 1, Little Bit, Bluephoria, Easy Love Part 2, Nowhere Fast, If God Is A Woman, Pearls, Fool Outta Me, You Are The River, Bloom Again.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY