Novou desku kapely Donor pokřtí Masterplan

03.09.2024 09:58 - Spolupracovník redakce | foto: Smile Music

Donor právě spustili předprodej vstupenek na svou událost roku - křest třetí studiovky s názvem "Jeviště snů". Ten se odehraje v KD Brumov-Bylnice den po vydání desky, tedy 29. března 2025, za účasti Masterplan, Vanaheim a Power 5. Lístky seženete tady.

Třetí deska powermetalové smečky Donor vyjde 28. března příštího roku. Album kapela nahrávala v už ověřeném studiu kytaristy a hlavního skladatele Michala Banovského, který odvedl precizní práci. Finální mastering provede Roland Grapow (Masterplan), který se stane také kmotrem novinky.

"Dává nám tedy smysl, že na křtu s námi vystoupí právě Masterplan a Roland se chopí role kmotra alba. Na tomto významném večeru odehrajeme delší set než obvykle, rádi bychom ho doplnili také o nějaká další zpestření, která si zatím necháme pro sebe. Chystáme pro příští sezonu samozřejmě také nový vizuál scény i s novými efekty. Poprvé vše bude k vidění právě na křtu. Jsme také rádi, že se tohoto speciálního koncertu zúčastní i naši kamarádi z kapel Vanaheim a Power 5," dodává baskytarista Míra Šipula.

Na první singl z chystané kolekce se můžete těšit na podzim tohoto roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY