Zběsilé koncerty, pitva anglické společnosti - kytaroví Boy Bleach zahrají v Praze

21.06.2024 18:10 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Odjeli společnou tour s Yungbludem a Only the Poets a teď se znovu chystají do Prahy. Drzí provokatéři Boy Bleach na novém singlu "England" jako správní pankáči nikoho nešetří - a stejně nemilosrdné jsou i jejich koncerty. Syrová pitva života ve východním Londýně i sžíravá kritika třídních poměrů v britské společnosti. Úzkostem čelí s velkou dávkou ironie, chytlavými refrény a taky rozzuřenými kytarami.

Do pražského klubu Rock Café přijedou Boy Bleach 3. prosince 2024. Vstupenky za 590 korun jsou v prodeji od 21. června u prodejců GoOut a Ticketmaster.

Mezi jejich vzory patří Sex Pistols, Gorillaz i grimeová legenda Kano. Sami se nebojí s každým novým EP přijít s aktualizovaným zvukem. Poslední nahrávky nejvíc ovlivnilo samotné živé hraní - energii svých zběsilých koncertů Boy Bleach přenesli i do sluchátek. Své umění berou vážně, sami sebe už o něco méně.

"Myslím, že hudba je hlavně o inspiraci. Je těžké být originální, když se člověku zdá, že všechno už bylo vymyšleno. Originalita vzniká tam, kde smícháváme dohromady všechny žánry a styly," prozradil Jimi pro magazín Euphoria.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY