shop.musicserver.cz
Rock for People - Den třetí, Park 360, Hradec Králové, 14.6.2024

Třetí den se na Rock for People loučili Sum 41, davy přitáhl herec Keanu Reeves

Vydáno: 15.06.2024 15:51 v sekci Naživo - Ondřej Hricko | foto: Marie Trávníčková / musicserver.cz

Rock for People se sice přelomil do své druhé půlky, přesto nebyl důvod ke smutku. Páteční program totiž nabídl skutečně silnou sestavu plnou velkých hvězd, ale i celé řady žhavých jmen. Kdo potěšil a kdo naopak zklamal? Přinášíme vám průlet našlapaným programem třetího festivalového dne.

Live: Rock For People - den třetí

místo: Park 360, Hradec Králové
datum: 14. června 2024
vystoupili: Avril Lavigne, Sum 41, Bring Me The Horizon, Counterparts, Hoobastank, Dogstar, hot Milk, J.A.R., Mňága a Žďorp, a další

Fotogalerie
Reportáž z prvního dne
Reportáž ze druhého dne
Reportáž z koncertu The Prodigy
Reportáž z koncertu The Offspring
Reportáž z koncertu Parkway Drive
Reportáž z koncertu Avril Lavigne
Reportáž z koncertu Hoobastank
Reportáž z koncertu Bring Me The Horizon

Hot Milk, Rock for People - Den třetí, Park 360, Hradec Králové, 14.6.2024
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Nápor fanoušků se dal během třetího dne vzhledem k našlapanému programu předpokládat - a taky v odpoledních hodinách přišel. Ostatně pátek nabídl atraktivní Bring Me The Horizon, idol začátku milénia Avril Lavigne a loučící se pop-punkové legendy Sum 41.

Ještě o mnoho hodin a nachozených kroků dříve program dne otevírali kanadští dřevorubci Counterparts. Pocházejí ze stejné oblasti jako jejich krajanka Avril Lavigne - z Ontaria. Tím ale veškeré spojitosti končí. Zpěvák Brendan Murphy s bílým nevinným králíčkem na tričku mátl vizáží, ale když se do toho svým vokálem opřel, přilehlé betonové hangáry se zatřásly.

Oproti americkým metalcorovým souputníkům jsou Counterparts zemitější, pomalejší, ale v jádru ještě syrovější. A to i přes občasné melodické pasáže. Jejich tvorba se datuje až do roku 2007, ale i kvůli složitějšímu rukopisu jejich kariéra nevystartovala tak rychle jako u v předchozích dnech hrajících Bleed From Within nebo Fit For A King. Ranní rozcvička byla ovšem jejich setem poctivě zahájena.

RED, Rock for People - Den třetí, Park 360, Hradec Králové, 14.6.2024
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Na hlavní pódium se po dvou letech posunuli britští pop-punkeři Hot Milk. V roce 2022 ještě bojovali se zvukem v šapitó, letos už vyrostli pro velkou stage. Právem. Vyspěli a loni vydali skvělý debut "A Call to the Void". Také zpěvačka Han Mee se svým parťákem Jimem Shawem působili sebevědoměji. Fanoušci se pod zamračenou oblohou zahřívali pádlováním i tancem.

Mládí na YouTube stage následně nahradila zkušenost. Nashvillští rockeři Red fungují od roku 2002 a ve své tvorbě kombinují křesťanský rock s post grungem. Do jejich rukopisu se otiskla vlna amerických miléniových rockových kapel.

J.A.R., Rock for People - Den třetí, Park 360, Hradec Králové, 14.6.2024
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Z loňské desky "Rated R" dovezli dvě novinky "Cold World" a "Surrogates" - a obě vyzněly naživo velice solidně. Přestože mají na kontě mnoho dobrých písní, ať už "Release the Panic" nebo "Feed the Machine", v Hradci i přes snahu zpěváka Michaela Barnese všechny působily monotónním dojmem. Frontman přiznal, že skladba "Already Over" z debutu je jeho nejoblíbenější. Svou vášeň pro ni přetavil v emotivní projev, na vyloženě strhující zážitek to ale nestačilo.

Perličky Honzy Baluška

V nabitém pátku se na Rock for People rozhodně neztratili ani John Wolfhooker ve stanu Evropy 2. I krátce po poledni do něj nalákali spousty fanoušků, kteří si užili jejich výbušnou směs riffů, řevu, melodických refrénů a přívalů energie. Výborný zvuk dal vyniknout propracovaným vokálům, kdy frontmana Martina Čupku vydatně podporovali basák Filip Vlček i kytarista Rony Janeček.

John Wolfhooker, Rock for People, Park 360, Hradec Králové, 14.6.2024
© Tomáš Parkan / musicserver.cz
Potěšila Pam Rabbit, která si s kapelou přišla zazpívat společný song "Copycat" (na stage přiběhla hned ze svého samostatného vystoupení), a fandové si zaskákali i na punk-rockovou vypalovačku "1999", na níž frontman donesl čtyři velké míče. Sám, přece jen zpívá v klubové kapele, nemá na to pikolíky. V den, kdy na festivalu zazpívala Avril, písnička sedla jak pověstná prdel na hrnec. Mezi diváky si set užil i Grey256, rapper proměněný na rockera, kterému Vlček produkoval letošní desku "Tentokrát" a tři čtvrtiny skupiny s ním odehrály koncerty na majálesech. Wolfhookeři předvedli opravdu skvělý set, který by se neztratil ani v pozdějším časovém slotu.

I hudební pisálci chodí na některé koncerty na festivalech nepřipravení a jen ochutnat. Jamese Marriotta kolega popsal slovy, že "to bude asi nějaký písničkář". Nohavica se ale fakt nekonal. Zatímco na menších stagích interpreti často hrají v naprosto ořezaných sestavách, kdy jsou i dva hudebníci moc, britský zpěvák se obklopil hned dalšími pěti parťáky. Jak si můžete prohlédnout ve fotogalerii, všichni vypadali jak z oldschoolového britského seriálu ze střední školy, přičemž sám protagonista díky brýlím připomínal vedoucího nerda.

James Marriot, Rock for People, Park 360, Hradec Králové, 14.6.2024
© Tomáš Parkan / musicserver.cz
Ale ty songy! Ostrovní kytarový pop-rock naplnil skvělými refrény, působil nesmírně mile a upřímně ho udivoval nemalý dav zpívajících fanoušků pod pódiem. "Kde jste sehnali ten merch? Podle mě jsme ho u vás ani neprodávali!" divil se upřímně. Dvojice mladých zdravotnických brigádníků, která si vybrala krátké volno, s ním odezpívala celý koncert a zvláště dívka vypadala, že se jí splnil životní sen. Marriott se tak každopádně nejen pro ni postaral o moc příjemné překvapení.

O dvě hodinky později se tento britský hudebník i s kusem své doprovodné kapely zašel podívat na vystoupení svých krajanek Crawlers. Dívčí parta z Liverpoolu, kterou jistil bubeník, letos vydala své debutové album "The Mess We Seem to Make". To si na metacrirtic.com vysloužilo v recenzích průměrných 89 %, takže je jasné, že dámy nepatří mezi žádná ořezávátka. A naživo jim to šlapalo opravdu skvěle. Řízný rock střídaly melodičtější kousky a energie a radost z hraní z nich jen stříkaly. Prý se jednalo o jejich první letošní koncert na evropském festivalu. A užili si ho všichni: jak děvčata, tak diváci.

Ecstasy Of St. Theresa na Rock for People zahájila své letošní festivalové turné, které na podzim završí samostatným vystoupením v pražském Paláci Akropolis. Stihl jsem bohužel jen konec setu, který ukázal hybnější a rockovější podobu kapely. Muchow drtil kytarové riffy, Kateřina Winterová mile komunikovala s publikem ("Vy jste dokonce zpívali!") a minimálně z těch několika písniček, které jsem stihl slyšet, vůbec nepřipomínala tu pomalou a zasněnou elektronickou formaci, kterou známe z druhé fáze skupiny. EOST každopádně nic nepodcenili a na koncerty po osmi letech se pořádně připravili - ústřední dvojici doplňují bubeník, klávesák i doprovodná zpěvačka. Máte se na co těšit, já si dám už plnohodnotné repete na Colours.

Víceméně nepatřičně vyzněla návštěva zku*vených Pražáků J.A.R. Ti provokovali podobnými vulgarismy a rýpanci - "Kdyby tu byli PSH, tak si to dáme s nima, ale oni tu nejsou, asi fetujou," započali píseň "Sláva nazdar výfetu", ale velkých reakcí od diváků se nedočkali. "Je na vás brzo," zkonstatoval Michael Viktořík, když se mu nepodařilo publikum ani poněkolikáté roztleskat. Inu, asi neviděl předtím řádící fandy u Hot Milk. J.A.R. přes hlasové exhibice Dana Bárty a osobitý vtip tentokrát do programu moc nezapadli. Stane se.

To začínající dračice Delilah Bon byla jiná káva. Lauren Tate, jak se britská zpěvačka jmenuje, to na Evropa 2 stagi se svými spoluhráčkami slušně rozjela. Její riot girl punk říznutý hip-hopem i metalem měl ohromnou šťávu a temperament. Provokace ve formě kopání do nafukovacího penisu navíc měla jasnější sdělení než u předchozích výstřelků domácích J.A.R.

Delilah Bon, Rock for People, Park 360, Hradec Králové, 14.6.2024
© Tomáš Parkan / musicserver.cz
Skladby z eponymního debutu nezněly špatné, ale novinkový singl "Evil, Hate Filled Female", který předvedla naživo poprvé, je naprostá bomba a jasný hit, ze kterého až mrazilo. Jediným nedostatkem na provokativním a až teatrálním vystoupení byla částečná výpomoc half-playbacku. O Delilah bychom ale mohli ještě slyšet.

Hlavní pódium mezitím obsadila úderka Royal Republic, kterou české publikum už dobře zná, ale na Rock for People se vrátila po dlouhých osmi letech. Za tu dobu Švédové nastřádali celou řadu hitů. Je až neuvěřitelné, s jakou lehkostí a kadencí je produkují. Jejich návykový rock'n'roll se pro odpolední slot festivalu ideálně hodil - svižný, zábavný, se zpěvnými refrény. Navíc lídr Adam Grahn se profiluje jako showman, který si pobyt na pódiu užívá. S sebou přivezli i povedenou nálož nových písní z týden staré novinky "LoveCop".

Royal Republic, Rock for People - Den třetí, Park 360, Hradec Králové, 14.6.2024
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Poslední skladby jejich setu už si ale poslechl málokdo. Davy totiž odcházely naproti k YouTube stage, kde měla zahrát vcelku neznámá parta Dogstar. V jejích řadách se ale vyskytuje slavný hollywoodský herec Keanu Reeves. Bohužel po pár poklidných, nevzrušivých, i když na poslech vlastně příjemných písních nastal obrat a velká část diváků zase mířila postupně pryč. Úkol zněl evidentně jasně: Vyfotit si Reevese a zase jít.

Ten totiž jako introvert velké herecké výkony nepředváděl a svým civilním výkonem nepoutal žádnou pozornost. Svůj největší showmanský kousek předvedl, když na pár vteřin navštívil společně se zpěvákem Bretem Domrosem rampu. A jak nenápadně přišla, stejně tak kapela poklidně i odešla. Lépe naživo vynikly spíš novinky z loňské desky "Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees" než ty starší z devadesátek. Ale přiznejme si, že bez přítomnosti Reevese by to žádná pecka nebyla.

Třetí den očima a ušima Honzy Trávníčka

Třetí festivalový den jsem strávil vesměs hodně podobně jako hlavní text píšící kolega Ondřej Hricko. A jelikož se naše postřehy až na drobné výjimky častokrát dost shodují, přidám nad rámec samostatných reportáží z Bring Me The Horizon a Hoobastank jen pár řádků.

Na stagei Evropy 2 ještě patrně technici dospávali kocovinu. Beth McCarty proto začala s desetiminutovým zpožděním a i tak ji zlobil mikrofon - a ještě se na projekci objevil špatný popisek vystupujícího.

Její pop-rocková hudba připomínala třeba známější Beabadoobee, proti ní ale ještě potřebuje své skladby o ženském vidění matoucího a komplikovaného světa kolem nás otesat jako diamant. Vystupuje teprve chvíli, takže se to dá pochopit. Solidní základ v samotném jádru její tvorby už ale je a stačí ho jen rozvíjet. Příjemný objev hodný dalšího sledování.

Beth McCarthy, Rock for People, Park 360, Hradec Králové, 14.6.2024
© Tomáš Parkan / musicserver.cz
Dogstar jsem vnímal hodně podobně jako Ondra, mimo zmíněné ale ještě dodám, že jsem se po konci koncertu připojil ke skupince asi padesáti nejvěrnějších fanoušků a společně jsme dost naivně doufali v to, že Keanu Reeves na naše volání ještě ze zákulisí přiběhne a udělá pár společných fotek. Ne že by se na festivalu nebylo s kým vyfotit, řada slavných zde už tradičně prochází areál v průběhu dne, a navíc ještě organizátoři chvályhodně organizují oficiální podpisové a fotící akce v hangáru s merchem.

Jenže John Wick, to je jiná písnička. U hvězdy jeho kalibru je něco podobného nemyslitelné, to by ta fronta překonala legendární řadu na Stevena Seagala deset let nazpátek. Nehledě na to, že takto obrovsky slavní lidé si udržují odstup a fotkou s nimi se může pochlubit jen pár vyvolených.

Nově se mezi ně zařadili i na stejném pódiu o nějakou tu hodinu dříve hrající Hoobastank (a v zákulisí pak i Sum 41), kteří v backstagi jen tak nezávazně postávali, vykecávali hlavně mezi sebou a Dogstar oslovili až po dobrých pár desítkách minut. To se na stejných pár metrech čtverečních mezi svými šatnami pohybovali a společně sledovali vystoupení Martina Šonky a dalších tří pilotů při akrobatické letecké show na obloze v režii Red Bullu.

Dogstar, Rock for People - Den třetí, Park 360, Hradec Králové, 14.6.2024
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
"Keanu! Přestaň, prosím, koukat na letadla a pojď za námi!" křičeli jsme na Johnnyho Silverhanda přes plot a škvírami v něm společně sledovali, jak pořád v zákulisí postává, klábosí, ale jinak se tváří, že naše skandování jména jeho kapely neslyší. A nebo ho nezajímá. Fanoušci to nevzdávali dobré desítky minut, a i když od nás stál jen pár desítek metrů, zdálo se to jako světelné roky. "Keanu! Keanu!" volaly desítky zoufalých tváří plných naděje, že je Jack Traven nezklame a třeba aspoň zamává. Nestalo se. Úplně to ignoroval.

Po zhruba čtyřiceti minutách, kdy se Neo se svými kolegy nakonec přesunul do stanu s chlebíčky, jsem to nakonec stejně jako mnozí další zklamaně vzdal a přesunul se na, mimochodem daleko lépe než posledně v Praze zpívající, Avril Lavigne, o které píšeme zde.

A on... se nakonec vrátil.

Nejvytrvalejší příznivci se tak dočkali neplánované autogramiády a společné fotky s hercem, jenž je svou plachou, introvertní povahou a obrovskou štědrostí zároveň pověstný. A tak přesto, že jsme od něj z pódia v oficiálním programu neslyšeli jedinou větu, fanoušek formulového týmu Brawn GP i v České republice ukázal, že to srdce má fakt na správném místě. Buďte tedy v klidu. Milovat ho můžete dál.

O půl deváté večer se ještě na v programu neavizovaný koncert přiřítilo do stanu jménem Ploom duo Marcell a fiedlerski. Bubeník Matyáš Vorda tentokrát chyběl, intimní koncert pro pár desítek fanoušků ale díky tomu získal punc něčeho speciálního. Bicí v hudbě této dvojice snad až na hit "Déšť" vůbec nechyběly a kombinace akustické a elektrické kytary se zdála být se vší úctou k absentujícímu zcela dostačující.

Dogstar, Rock for People - Den třetí, Park 360, Hradec Králové, 14.6.2024
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Zazněly všechny zásadní hity, které s aktéry sborově zazpívalo postupně se rozrůstající publikum, a kromě už v Roxy hraného "Slunečného hrobu" se tentokrát, mimochodem skvěle rozezpívaný, Marcell pustil do "Believe" od Cher. Tuhle letitou odrhovačku normálně nemůžu ani cítit, v jeho podání se ale vůbec poprvé proměnila ve vážně zajímavou a emocemi prosycenou skladbu. Celý set působil velmi uvolněně, a to jak díky vzájemné chemii protagonistů, tak i coby vítaná povědomá složka v jinak hudebními objevy nabitém programu.

Missio nepatří zatím mezi kapely, u nichž by každý hned věděl, o koho se jedná. Přitom třeba fanouškům Twenty One Pilots by jejich tvorba mohla velmi sedět.

Kdo ale naopak ví velmi dobře, o koho jde, jsou ti nejskalnější příznivci festivalu. Ti, kteří při něm drželi i v hubených pandemických letech, kdy vítězstvím bylo už jen to, že se akce v roce 2021 konala. A právě tehdy formace až z amerického Texasu ukázala odhodlanost a předvedla velké logistické kejkle, aby nakonec headlinovala. Můžete proto zcela věřit slovům, které ke konci třetího festivalového dne muzikanti pronášeli, kdy prohlásili, že Rock for People je nejlepší festival na světě. Protože právě u nich platí ta výjimka z pravidla. Oni ho vážně milují.

Tím spíš zamrzelo, že hráli tak pozdě a ještě se křížili s naoko končícími Sum 41. Stěží ze třetiny zaplněný stan Evropy 2 se stal pro skupinu od posledně posilněnou o nové, žánry opět míchající album "I Am Cinco" příliš velkým.

Missio, Rock for People, Park 360, Hradec Králové, 14.6.2024
© Tomáš Parkan / musicserver.cz
S koncem setu pop-punkových Kanaďanů se ale lidé začali slézat k pódiu Evropy 2. Stalo se tak ovšem až v závěru show, tudíž tvrdit o tomto vystoupení, že bylo památné, dost dobře nejde. Minule bylo výrazně lépe. Protože atmosféra a protože naděje na konec pandemie.

I přesto ale stálo za to Missio zažít i tentokrát. Novinka "Falling To The Black Hole" měla rychlost a groove jako o pár hodin dříve fláky od Royal Republic. Jakkoliv to ale je zajímavá písnička vybočující z jejich běžné produkce, neméně zapůsobil i následný proslov frontmana, v němž zdůraznil, že ať už se potýkáte v životě s různými problémy, může to být závislost nebo třeba potrat, je potřeba o tom mluvit.

"Protože v tom nejste sami! A jako to potřebujete slyšet vy všichni, stejně tak to musíme slyšet i my tady na pódiu!" Finále s hity "Sing To Me" a samozřejmě "Middle Fingers" se zdviženými prostředníčky dojmy z celého koncertu výrazně zesílilo. Takže snad co nevidět znovu, jen zase na hlavní stagei, ano?

Koncert Bring Me The Horizon (přečtěte si o něm tady) měl zpoždění, a tak se Sum 41 museli podřídit a svou rozlučkovou show pozdržet o pár minut, než jejich britští kolegové dohrají. Po utichnutí výbuchů a uhašení plamenů naproti na hlavní scéně spustila plameny a konfety zase pop-punková parta z Kanady. Ta se se zuřivou býčí hlavou v zádech ujala snad už opravdu definitivního loučení s diváky i téměř třicetiletou kariérou.

Sum 41, Rock for People, Park 360, Hradec Králové, 14.6.2024
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Deryck Whibley se v triku Black Sabbath rozhodl, že je toho za devadesát minut potřeba stihnout opravdu hodně, takže prakticky nebyl čas se nadechnout. Sázel jednu pecku za druhou napříč diskografií a hodně prostoru dal i letošnímu rozlučkovému albu "Heaven :x: Hell". Z toho zazněly naživo skvělá "Rise Up" nebo "Waiting on a Twist of Fate".

Neskutečně dynamická show plná ohňů, konfet, jisker, skandování, circle pitů i světel byla důstojnou a odpracovanou rozlučkou jedné legendy. Nechyběla ani srdceryvná balada "Pieces", před kterou ještě Whibley zmínil, že je těžké se s fanoušky loučit. Diváci po informaci o definitivním konci bučeli, lídra formace to ovšem pobavilo. "Zahřálo mě to u srdce," kontroloval zjevný nesouhlas fanoušků.

Sum 41, Rock for People, Park 360, Hradec Králové, 14.6.2024
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Vzhledem k historii je škoda, že se pár hodin předtím hrající Avril Lavigne neobjevila po jejich boku jako host. S Deryckem už je dle všech indicií po rozvodu znovu pojí přátelský vztah a sem tam si na koncertě Sum 41 zahostuje. V Hradci se tak, žel, nestalo.

Po písni "Fat Lip" a s mnoha díky na rtech už to vypadalo na náhlý konec. Kapela se rozloučila, zamávala, hrála reprodukovaná hudba a býk s vyceněnými zuby se začal vyfukovat. Žádný přídavek? Naštěstí se přes překvapivé okolnosti loučení o desítku minut prodloužilo. A pak už přišel definitivně konec ve skvělé formě hrajících bardů. Zanechali za sebou pocit chybějící ztráty významného dílku pop-punkové historie.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Pohled do českých hitparád - 24. týden 2023
Návrat "Houdiniho", Rolling Stones poprvé v nejlepší desítce. Česká rádia omílají loňské hity Po sedmitýdenní pauze se do čela tuzemského rádiového žebříčku vrátila Dua Lipa s loňským singlem "Houdini". Poprvé se do top desítky probojovali veteráni The Rolling Stones se songem "Mess It Up". Albům podruhé vévodí Calin s... čtěte zde
Vydáno: 20.06.2024 08:00 v sekci Novinky | České hitparády
Nové desky 24/2024 - od Mobyho přes Black Country Communion po Lindsey Stirling
Nové desky 24/2024 - od Mobyho přes Black Country Communion po Lindsey Stirling V polovině června jsme se dočkali novinky Mobyho, který si pozval fůru hostů. Doplnili ho rockeři Black Country Communion, The Decemberists, Widespread Panic a John Grant, americká houslistka Lindsey Stirling, countryový zpěvák Luke Combs,... čtěte zde
Vydáno: 19.06.2024 12:15 v sekci Novinky | Nové desky
Chorobopop - Nad našimi jasně položenými kvízovými otázkami někteří fanoušci stále tápou
Rozhovory: Chorobopop - Nad našimi jasně položenými kvízovými otázkami někteří fanoušci stále tápou Rožnovské hudební podhoubí vydalo již nejeden výrazný projekt převážně z punkového či alternativního ranku. Patří k nim i Chorobopop, za kterým stojí Daniel Stibor zvaný Ctib. S tříčlennou kapelou jsme si povídali zejména o... čtěte zde
Vydáno: 19.06.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Kolektivní halucinace - Horníci 8/10
Video: V novém klipu Kolektivní halucinace odhalují "Horníci" své tváře Na jaře tohoto roku vydala formace Kolektivní halucinace své čtvrté studiové album "Nejistota" a nyní z něj v premiéře představuje syrový videoklip "Horníci". Jedná se o první skladbu z desky, která dostala vizuální podobu.... čtěte zde
Vydáno: 18.06.2024 19:00 v sekci Audio / Video | Video
Alice Cooper, enteria arena, Pardubice, 17.6.2024
Naživo: Groteskní imaginárium doktora Alice Coopera okouzlilo Pardubice energií i přehlídkou hitů Pokud bychom měli vypíchnout tu nejpodstatnější věc, kterou Alice Cooper dal světu, jednalo by se o jeho jedinečné propojení rockové muziky a hororového divadla. Položil základy, na kterých svoje spektákly staví mnozí další.... čtěte zde
Vydáno: 18.06.2024 15:30 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Rekordní ročník Rock For People byl infuzí energie a kvalitní hudby pro více než čtyřicet tisíc návštěvníků (17.06.2024 20:06)
- Fotogalerie: Finále Rock for People bylo přehlídkou tetování, účesů, sexy dam i vypracovaných břišáků (16.06.2024 20:02)
- Fotogalerie: Yungblud rozpálil Rock for People doběla (16.06.2024 13:32)
- Naživo: Nezastavitelný Yungblud na Rock for People dokázal, že i nejmladší generace má své velké rockové hvězdy (16.06.2024 11:28)
- Naživo: K nejvzácnějším momentům Rock for People patřily ty strávené s Hoobastank (15.06.2024 14:04)
- Fotogalerie: Třetí den Rock for People nabídl pestrou mozaiku (15.06.2024 13:56)
- Naživo: Bring Me The Horizon si na Rock for People spravili reputaci (15.06.2024 13:22)
- Fotogalerie: Koncert Hoobastank na Rock for People zachycený objektivem fotoaparátu (15.06.2024 10:54)
- Naživo: Avril Lavigne zůstala na Rock for People mladou rebelkou (15.06.2024 09:01)
- Fotogalerie: The Offspring na Rock for People v obrazech (15.06.2024 08:50)

ALBUM TÝDNE 25/2024

Aurora
What Happened to the Heart?

Roztančená, rozhekaná a rozjařená Aurora se dva roky po desce "The Gods We Can Touch" vrací s novým materiálem. Už dříve zveřejněné singly naznačily, že norská zpěvačka je znovu ve formě. A to se potvrdilo: vydává ze sebe to nejlepší, aby v dnešní válkami a nenávistí zmítané době zažehla pochodeň naděje.

9/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 21.06.
Metronome 2024 (Výstaviště, Praha)
So 22.06.
Metronome 2024 (Výstaviště, Praha)
Út 25.06.
The Gaslight Anthem (US) (Roxy, Praha)
St 03.07.
Rod Stewart (UK) (O2 Arena, Praha)
St 03.07.
Beats For Love (Dolní Vítkovice, Ostrava)
Čt 04.07.
The Smashing Pumpkins (US) (O2 Universum, Praha)
Ne 07.07.
Laid Back Country Picker (US) (Café V Lese, Praha)
St 17.07.
Colours of Ostrava 2024 (Dolní Vítkovice, Ostrava)
Čt 18.07.
Colours of Ostrava 2024 (Dolní Vítkovice, Ostrava)
Pá 19.07.
Colours of Ostrava 2024 (Dolní Vítkovice, Ostrava)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Justin Bieber Parkway Drive Vladimír Mišík Prince Bring Me The Horizon Avril Lavigne mp3.com Beyoncé Sia Taylor Swift The Offspring Rush Dario G Mirai Kabát Queen Bono Lucie Vondráčková Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe