Indierockový zpěvák Simon Opp vydal nový singl "Fair Lady"

16.06.2024 15:16 - Tisková zpráva | foto: BrainZone

Jednadvacetiletý hudebník Simon Opp nedávno představil další singl z plánovaného EP, které vyjde na podzim. Novinka se jmenuje "Fair Lady" a je poctou člověku, kterého si ve svém životě velmi váží.

"Tahle písnička vznikala v době, kdy jsem zjistil, že je moje milovaná babička v nemocnici. Jel jsem za ní a měl jsem v sobě spoustu emocí. Uvědomil jsem si, jak moc by mi v životě chyběla. Nakonec naštěstí všechno dobře dopadlo," popisuje vznikl singlu Simon Opp. Nový song bude součástí plánovaného EP, které by mělo vyjít na podzim a zahrnuje již vydané singly "Lookin' out, lookin' in" nebo "Twisted Blonde". Písničku "Twisted Blonde" na konci února Simon dokonce pokřtil v pražském Rock Café, kde nadšeným fanouškům zahrál i několik dalších skladeb.

Simon Opp je talentovaný zpěvák a textař, kterého média a fanoušci přejmenovali na českého Jamese Deana. Tvůrčí podněty čerpá z rock'n'rollu, blues, ale má rád i pop a jazz. Žánrově inklinuje k britpopu, v jeho repertoáru jsou ale i rockabilly anebo country-popové songy. Inspiraci nachází i u svých současníků, jako jsou Yungblud, Harry Styles nebo kapely Kaleo či Måneskin. Hraje na kytaru, baskytaru a bendžo.

Simon Opp se příležitostně živí také jako model a herec. Má za sebou úspěšné kampaně pro prémiové značky Yves Saint Laurent, Levi's, Dr. Martens a další. Zahrál si v několika seriálech a reklamních spotech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY