Eva Burešová vydává singl "Slzy", její nové sólové album "Meraki" se blíží

11.06.2024 19:11 - Tisková zpráva | foto: Championship Music

Singl "Slzy" vznikl ve spolupráci s producentem Jiřím Burianem a brzy ho doplní i videoklip. Nové album Evy Burešové vyjde v červenci, její velký sólový koncert ve Foru Karlín je v plánu na 5. říjen letošního roku.

Česky zpívaná skladba s rockovějším nádechem a silným refrénem se objeví společně s již vydaným singlem "Walking Disaster" a dalšími songy na zpěvaččině novém albu "Meraki". Jde o slovo řeckého původu, které znamená tvořit něco s láskou i kreativitou a vložit do úsilí kus své duše.

Eva Burešová je v současné době vnímaná především jako herečka, velkou část umělecké práce má ale za sebou i po pěvecké stránce. Už při studiu na pražské konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze účinkovala v prvních muzikálech. Vydala několik úspěšných singlů, v loňském roce také své debutové album "Úsměv Mony Lisy". Aktuálně účinkuje například v Hudebním divadle Karlín. V letech 2021 a 2022 získala třetí místo v anketě populární hudby Český slavík.

Aktuálně ji na Spotify poslouchá přes padesát tisíc fanoušků měsíčně, její skladby hrají přední tuzemská rádia. Eva Burešová bude také jednou z porotkyň soutěže Česko Slovensko má talent, ve které v roce 2011 sama zazářila.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY