G-Eazy zavítá se svojí Freak Show i do Prahy

08.06.2024 10:52 - Tisková zpráva | foto: Zachery Ali

Americký rapper G-Eazy se 26. ledna 2025 vrátí do pražského Fora Karlín, ve kterém se můžeme opět těšit na skvělou show plnou cenami oceněných hitů v rámci jeho Freak Show turné. Vstupenky za cenu 1 190 Kč půjde zakoupit v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 14. června, členové Live Nation klubu je budou moci pořídit již o dva dny dříve.

Multiplatinový umělec, producent a rapper G-Eazy je známý svými skvělými texty a dokonalou produkcí. Vystupoval v pořadech Saturday Night Live, MTV Video Music Awards, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel Live! a mnoha dalších. Získal cenu People's Choice Award pro Oblíbeného hiphopového umělce a byl jmenován jedním z "30 pod 30" časopisu Forbes.

Nedávno překvapil fanoušky zbrusu novou verzí svého výbušného virálního hitu "Lady Killers III", která vdechla nový život oblíbené skladbě, jež v posledních měsících vzala internet útokem. Původní "Lady Killers Remix" zažil velký nárůst virální popularity, když se vyšplhal na 2. místo v žebříčku Billboard TikTok, 4. místo v žebříčku Shazam U.S. Chart a 7. místo v žebříčku Shazam Global Chart. Píseň se probojovala do Top 100 v pořadí Global Daily Streaming Chart na Spotify a po zveřejnění na jeho účtu vedla k rekordnímu zapojení a celkovému počtu zhlédnutí na Tiktoku.

Začátkem letošního jara vydal G-Eazy svůj zbrusu nový singl "Femme Fatale", na kterém se podíleli dvakrát na cenu Gramy nominovaný a multiplatinový umělec Coi Leray a rapová senzace Kaliii. "Femme Fatale" je první novou nahrávkou tohoto umělce po více než roce. Skladba, která zdůrazňuje G-Eazyho rozsáhlé hudební vlivy, obsahuje klasický sampl z písně "Heaven and Hell Is On Earth" legendární karibské reggae funkové skupiny 20th Century Steel Band. Singl přišel společně s umělecky stylizovaným lyric videem, které fanouškům představuje novou tvůrčí éru G-Eazyho.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY