V klipu "Cosmic" od Avenged Sevenfold se Smrtka vydává na pořádný trip

26.03.2024 17:29 - Ondřej Kocáb | foto: Ashley Osbourn

Avenged Sevenfold se nevzdávají a stále propagují svou poslední, fanoušky i kritiky velmi rozporuplně přijatou desku "Life Is But A Dream..." z června minulého roku. Posledním singlem z ní je píseň "Cosmic", ke které vzniklo opět hodně nepředvídatelné, zato velmi povedené video.

Kapela se pro něj tentokrát spojila s režisérem Chrisem Hopewellem. Ten má na svědomí spolupráci s dalšími slavnými kolegy z branže, jako třeba s Radiohead, Franz Ferdinand, The Killers, Scissor Sisters a dalšími.

Muzikanti se společně s režisérem snažili pro tuto sedmiminutovou skladbu vytvořit snímek, který zaujme hlavně po vizuální stránce. Výsledkem je parádní psychedelická cesta v hlavní roli se Smrtkou. Vše natočili, dnes docela atypicky, bez využití AI.

Avenged Sevenfold aktuálně vyrazili na turné, na němž je podporují také Poppy a Sullivan King. Již za dva měsíce je čeká přesun z Ameriky do Evropy, kde navštíví jak vyprodané haly, tak i přední rockové festivaly. Ve výběru nechybí ani nám blízké trio akcí Rock Im Park, Rock Am Ring či Novarock.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY