Zayn Malik se na nové desce schová do přístěnku pod schody

14.03.2024 11:06 - Honza Balušek | foto: Mercury Records

Zayn Malik oznámil vydání svého nového alba. Bude se jmenovat "Room Under the Stairs" a vyjde 17. května 2024. Nová studiovka bude jeho už čtvrtou sólovou nahrávkou a zároveň první, kterou vydá pod značkou Mercury Records.

U příležitosti představení kolekce vydá Malik již tento týden pilotní singl "What I Am". Seznam skladeb prozatím nezveřejnil, ale fanoušci spekulují, že by se bývalý člen One Direction mohl na novince věnovat country. Naznačuje to spolupráce s producentem Davem Cobbem, jenž je známý právě svou prací s countryovými a rockovými umělci.

Chystaná deska by měla odrážet hlavně Malikův život: "Myslím, že záměrem tohoto alba je, aby posluchač získal více informací o mně osobně jako o člověku. Moje ambice, moje obavy, aby s tím měli spojení. Proto je tak syrové. A je na něm více příběhů, skutečných zážitků a tak. Několikrát tam třeba zmiňuju svou dceru."

V létě minulého roku ZAYN sice vydal singl "Love Like This", ten ovšem nemá s country vůbec nic společného, naopak se nese na současné rádiové vlně. Uvidíme, možná nás zpěvák svou další sólovkou opravdu překvapí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY