Živák "The Eras Tour" Taylor Swift ulovilo Disney+, přinese i pět bonusových písní

13.02.2024 09:15 - Honza Balušek | foto: Disney+

Taylor Swift se svou koncertní show nazvanou "The Eras Tour" už objela kus světa, její záznam vyslala do kin a nyní se jej dočkají i všichni ti, kdo nejradši sedí doma na gauči. Ve věku streamovacích válek tento koncertní film získala platforma Disney+.

Všichni předplatitelé se na snímek mohou těšit už 15. března, kdy bude mít u Myšáka globální premiéru. Na své si však přijdou i ti, kdo na něj před několika týdny vyrazili do kina. Verze pro Disneyho (s vtipným podtitulem "Taylor’s Version" odkazujícím ke znovu natáčeným deskám, kterými zpěvačka zahlcuje své příznivce) bude totiž rozšířena o pět skladeb, které se v kinoverzi neobjevily. Konkrétně se jedná o písničku "cardigan" a čtyři prozatím blíže nespecifikované akustické songy.

Taylořini příznivci se kromě koncertního filmu mohou těšit i z toho, že před pár dny získala za nahrávku "Midnights" Grammy za Album roku a hlavně už 19. dubna vydá další studiovku s titulem "The Tortured Poets Department". Tracklist kolekce už sice známe, na první singl ale zatím stále čekáme.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY