Kacey Musgraves vydá v březnu album "Deeper Well"

13.02.2024 16:55 - David Böhm | foto: Kelly Christine Sutton

Kacey Musgraves - Deeper Well
© Interscope
Čerstvě sedminásobná držitelka cen Grammy Kacey Musgraves oznámila své páté studiové album. Bude se jmenovat "Deeper Well", nabídne celkem čtrnáct písní a na jeho přebal se můžete podívat vlevo. Interpretka současně také představila videoklip k titulní skladbě, v níž přijímá změny, kterými v posledních letech prošla. Podle textu lze usuzovat, že se například vzdala kouření marihuany. Na video, které měla na starosti Hannah Lux Davis, plné záběrů nádherného venkova, se můžete podívat níže.

Desku nahrála rodilá Texasanka s dlouholetými spolupracovníky - Ianem Fitchukem a Danielem Tashianem. Ti se oba podíleli jak na předešlé nahrávce "star-crossed", tak na velmi úspěšné a jako album roku v cenách Grammy oceněné kolekci "Golden Hour". Projekt vznikl ve slavném newyorském studiu Electric Lady.

"Hledala jsem jinou energii prostředí a Electric Lady má úžasné kouzlo," nechala se slyšet pětatřicetiletá country zpěvačka. "Opravdu věřím, že ta nejsilnější forma spojení je zranitelnost. Nechci se držet zpátky, i když je to občas děsivé," svěřila se v rozhovoru pro Apple Music.

Jaké nápady Kacey ze své hlubší studny, případně vrtu do své duše načerpala, se dozvíme 15. března. Novinka nabídne tyto songy: Cardinal, Deeper Well, Too Good To Be True, Moving Out, Giver / Taker, Sway, Dinner With Friends, Jade Green, The Architect, Lonely Millionare, Heaven Is, Anime Eyes, Nothing To Be Scared Of.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY