Colour Meeting spouští předprodej a nabízí první ochutnávku programu

08.12.2023 12:55 - Tisková zpráva | foto: Colour Meeting

Příští ročník festivalu Colour Meeting se odehraje 12. a 13. července 2024 a představí řadu zahraničních i domácích jmen alternativní, ale i populární hudby. Na třech pódiích se představí více než dvacet hudebních a divadelních vystupujících, které oznámíme brzy. Vstupenky můžete zakoupit v sítích GoOut a Boom Events za 550 Kč do konce roku 2023.

Společně se vstupenkami oznamujeme první vystupující. Na Colour Meetingu se představí například matadoři domácí alternativní scény MIDI LIDI nebo výborná slovenská zpěvačka Júlia Kozáková, která představí své poslední sólové album "Manuša". Ve speciálním společném setu se představí Beata Hlavenková & HRTL a v neposlední řadě kladenská Kolektivní halucinace.

"Colour Meeting je jedním z 'objevitelských' festivalů, jeho cílem je představovat návštěvníkům stále nové umělce nebo přinejmenším nové a zajímavé projekty umělců, kteří u nás již hráli," prozrazuje k dramaturgii letošního ročníku ředitel festivalu Dušan Svíba. Program budeme průběžně doplňovat a těšit se můžete standardně na zajímavá a neokoukaná zahraniční jména, stejně tak jako na to nejlepjší z české a slovenské alternativní scény.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY