- musicserver.cz">

Byt číslo 4 v novém klipu radí: "Nechoď daleko"

30.11.2023 12:11 - Hana Bukáčková | foto: Jiří Votava

Kapela Byt číslo 4 mě baví. Je to sotva rok, co vtrhla na scénu se svým živelným old school punkem, a po "Znamení" teď přichází s dalším songem a videem "Nechoď daleko".

"Zachycuje okamžik, kdy nám ze života zmizí někdo nebo něco, co do poslední chvíle určovalo jeho směr. Ať to byla naše inspirace, vášeň, motivace či pocit jistoty, a to v jakékoliv podobě," komentuje téma novinky zpěvák Pavel Mazák.

Hudební produkce vznikla pod rukama Thoma Frödeho a je to celkem slušná jízda a schíza v jednom. Píseň je o okamžicích, kdy máte pocit, že se vám bortí svět před očima, že nemáte pro co žít a jste na všechno sami, ať už se jedná o rozkol mezi partnery, přáteli, nebo i odchod v jakékoliv podobě.

Klip, který vznikl ve spolupráci s kameramanem Jiřím Votavou, znázorňuje moment, kdy zůstanete osamoceni a ti, na které jste celou dobu spoléhali, jsou již nenávratně pryč. "Důležité je, že od této chvíle je na nás, jak bude příběh pokračovat, a je potřeba počítat s tím, že teď už se může stát úplně všechno," doplňuje zpěvák. A tak s vděkem vzpomeňme na všechny, kteří nějakým způsobem ovlivnili náš život.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY