The National v pondělí vypustí do světa album "Laugh Track"

17.09.2023 11:16 - Ondřej Kocáb | foto: Marie Trávníčková

The National teprve v dubnu vydali devátou řadovku "The First Two Pages Of Frankenstein", již nadcházející týden však své fanoušky potěší další tvorbou. Titul "Laugh Track" vyjde 18. září opět u labelu 4AD a nabídne dvanáct nových skladeb.

Formace zprávu potvrdila během vlastního Homecoming festivalu v Cincinnati v pátek. Již minulý měsíc představila dva singly "Space Invader" a "Alphabet City". Oba budou součástí desky, stejně jako píseň "Weird Goodbyes", která vznikala ve spolupráci s Bon Iver a vyšla již v předchozím roce. Hned po oznámení novinky se kapela pustila do propagace a pro tisícovku nejšťastnějších měla jetě během setu připravené speciální kopie alba na vinylu.

Zbytek pátečního vystoupení se nesl v jiných notách. Parta kolem Matta Berningera zavzpomínala na album "High Violet" z roku 2010 a na pódium si pozvala také jednoho vzácného hosta. V songu "I Need My Girl" z alba "Trouble Will Find Me" si zahostovala také legendární Patti Smith. The National čekal stejný program také v sobotu a právě posledně zmíněná deska zde zazněla v celé své kráse.

Kolekce "Laugh Track" přinese následující písně: Alphabet City, Deep End (Paul's In Pieces), Weird Goodbyes, Turn Off the House, Dreaming, Laugh Track, Space Invader, Hornets, Coat on a Hook, Tour Manager, Crumble, Smoke Detector.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY