V klipu k "Cheese" od Grouplove se Chris po bouračce snaží vyřvat ze svých emocí

09.07.2023 17:34 - Kateřina Spacek | foto: Niklas Haze

Už je tomu skoro čtvrt roku, kdy Grouplove znovu navlékli obří smoking, aby představili dvojitou novinku "Hello, All!" a vyrazili na toulky městem. Nyní tahle kalifornská formace přichází s dalším singlem. Jmenuje se "Cheese".

Ten následuje po písních "Francine" a jen pár dní staré "Eyes". Všechny tři pocházejí z desky "I Want It All Right Now", která je již šestou v pořadí a vyšla 7. července.

K čerstvé ochutnávce byl vydán také videoklip. Ten se ovšem nenese v tak pozitivním duchu jako většina vizuálů a songů téhle partičky. Hned na začátku vidíme frontmana Chrise vystupujícího z nabouraného auta kdesi v pokoji, jehož zdi jsou plné vzpomínek. Následně se připojí ke své kapele a vykřičí do mikrofonu chytlavý refrén: "Stay close to the cheese / Stay close to all your memories / Don't worry 'bout me / Yeah, this is where I wanna be."

Novinka, kterou si můžete vychutnat níže, je také důkazem toho, kam až se Grouplove od počátku své kariéry posunuli. Všechny dosud představené songy totiž působí vyzráleji a dospěleji, zároveň ale neztrácejí charakteristické flow skupiny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY