shop.musicserver.cz
Nové desky pro 36. týden

Nové desky pro 36. týden

Vydáno: 12.09.2016 13:20 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Se začátkem školního roku si v záplavě novinek můžete poslechnout debut Lenny, druhé album Bastille, monotematického Nicka Cavea nebo očekávanou Hanu Zagorovou. K nim se přidá matador Meat Loaf, rapperka M.I.A., skotská písničkářka KT Tunstall, country hvězda Jason Aldean nebo remaster slavného koncertu The Beatles. Rockery potěší třeba novinka Devina Townsenda.

Pokud se v pondělí 12. září vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Lenny - Hearts (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Lenny - Hearts
Zpěvačka Lenny konečně po několika singlech a úspěšných EP vydává svou první plnohodnotnou desku nazvanou "Hearts", na kterou se čeká s velkým napětím. Ačkoli to ještě na začátku roku vypadalo, že se dcera Lenky Filipové bude soustředit hlavně na školu, nakonec se přeci jen začalo nahrávat a sama zpěvačka k tomu dodává: "Album vznikalo hlavně poslední půlrok, ačkoliv se může zdát, že to trvalo třeba tři roky. Bylo to strašně rychlé. Snažili jsme se slepovat i nějaká starší dema, ale nakonec vznikly úplně nové písničky." Texty jsou jejím dílem, hudba vznikala většinou napůl s Ondřejem Fiedlerem, který celé album produkoval. Jediná skladba, kde je výhradním autorem zpěvačka, je "My Love", a aktuální "Lover" napsala spolu se svou spolužačkou z londýnského studia skladby. Celkem na albu najdete třináct písniček, které zní oproti předchůdcům z EP více kytarově a energicky. To koneckonců můžete posoudit prostřednictvím VEVA Lenny. Pokud budete při nákupu dostatečně rychlí, můžete dostat CD s originálním podpisem a vlastnoručně psaném útržku textů.


Bastille - Wild World (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / electropop

Bastille - Wild World
Když se před třemi lety hitem "Pompeii" poprvé globálně prosadilo britské seskupení Bastille, nikdo asi nečekal, že se čtveřice z Londýna během krátké doby stane jednou z nejoblíbenějších britských kapel poslední dekády. Po úspěchu debutu "Bad Blood" a její reedice, kterých se prodalo po světě více než čtyři milióny kusů, je s napětím očekávaný nástupce "Wild World". Základní podoba druhé desky kvartetu bude čítat čtrnáct písní, zatímco její deluxe verze přinese o pět songů víc. Kromě digitálních formátů bude album ke koupi i jako dvojvinyl. Kvartet desku natáčel opět v malém studiu v jižní části Londýna, kde vznikla i debutová deska. Autorem všech nových písní je lídr Dan Smith a o produkci se podělil s Markem Crewem. "Pokud naše první deska byla o vyrůstání a strachu, který jej obklopuje, druhý album je o pokusu najít ve světě okolo sebe smysl, a to jak z pohledu každého z nás, tak i toho skrze média. Celé je to o dávání světu a lidem v něm otázky. Chtěli jsme, aby tohle album bylo trošku zmatečné - extrovertní i introvertní, chvíli temné a chvíli zase ne," vysvětluje Dan Smith a dodává, že se kapela hudebně inspirovala například i v temnějším období tvorby Depeche Mode. Jak se to propsalo do některých písniček, můžete zkoumat prostřednictvím YouTube.com kanálu kapely.


Hana Zagorová - O lásce (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Hana Zagorová - O lásce
Hana Zagorová před pár dny oslavila sedmdesáté narozeniny a k tomuto významnému životnímu jubileu sobě i svým fanouškům nadělila novou desku "O lásce". Novinka přinese celkem třináct písniček, které mají na svědomí o generaci i dvě mladší autoři, jako Radůza, Martin Chodúr, Michal Hrůza, Ondřej Brzobohatý, Márdi ze skupiny Vypsaná fiXa, Jiří Hradil z Tata Bojs, David Dvořák z Kašpárka v rohlíku a též frontman kapely Sunflower Caravan Andy Čermák. Několika písněmi přispěli ale i osvědčení autoři, jako Jiří Zmožek, Petr Malásek a Jiří Březík nebo textaři Jan Krůta či Václav Kopta. Mezi třinácti písněmi jsou šansony, popové písničky, ale třeba i čardáš, či prvky klezmeru a filmové hudby. Ukázky písniček můžete poslouchat v Supraphonline.cz a pokud se vám zalíbí, bude možné koupit novinku také na vinylu.


Nick Cave & The Bad Seeds - Skeleton Tree ()
web / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Nick Cave & The Bad Seeds - Skeleton Tree
Nová deska Nicka Cavea a The Bad Seeds je prodchnuta zásadní a velmi smutnou událostí ve zpěvákově životě: Smrtí milovaného syna Arthura. Ten tragicky zemřel loni v červenci, kdy se mu na jednom z bílých útesů v jihoanglickém Brightonu zatočila hlava, sletěl z něj o dvacet metrů níž a dopadl na beton. Jeho otec v té době zrovna pracoval na novém albu, které nemohl jinak než dokončit. Půl roku nato došel k názoru, že hudba nestačí, a k dotáčkám alba pozval štáb dokumentaristů, kteří u toho vytvořili hudební film. A protože i film byl málo, Cave v něm nakonec recituje básně a nechává vystoupit manželku i chlapcova osiřelého bratra. Snímek "One More Time With Feeling" měl navíc jednorázovou premiéru i v českých kinech. Ukázku z alba najdete na odkaz ven.


Jason Aldean - They Don't Know (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Jason Aldean - They Don't Know
Za posledních šest let se stal Jason Aldean jednou z největších hvězd současné americké country scény. Za svá tři poslední alba posbíral řadu cen, několik platinových desek a takřka samozřejmostí je vrchol nejen country žebříčku, ale i dobytí toho bez žánrové specifikace. Lze tedy očekávat, že i jeho sedmá deska "They Don't Know" způsobí na americkém kontinentě řadný vítr v obchodech. Aldean na svých fanoušcích opět nešetřil a servíruje jim hned patnáct nových kousků, které opět produkoval jeho dvorní producent, a vlastně i objevitel, Michael Knox. Novinku už reprezentují dva singly - "A Little More Summertime" a "Lights Come On". Videoklip k druhému jmenovanému sdílí Aldean na svém YouTube.com profilu.


Tip týdne

Twin Atlantic - GLA (Sony Music)
web / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Twin Atlantic - GLA
Twin Atlantic ze Skotska vznikli v roce 2007 a letos přichází na trh už se svou čtvrtou deskou. Nástupce "Great Divide" dostal do kolébky název "GLA". Kvartet dal pod taktovkou producenta Jacknifea Lee dohromady dvanáct písní, které však podle kritiky znamenají pro kapelu spíš krok zpět, než kupředu. Svůj názor si ale udělejte sami a poslechněte si preview jedné z nových skladeb "No Sleep".


KT Tunstall - KIN (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

KT Tunstall - KIN
Skotská písničkářka KT Tunstall zaznamenala po vydání alba "Tiger Suit" mírný ústup ze slávy, především s posledním "Invisible Empire // Crescent Moon". Tento trend se bude snažit zvrátit šestou deskou "KIN", kterou začala připravovat již loni v únoru. Jak už naznačila na letošním EP "Golden State", mírně upravila svůj styl. Ačkoli jsou její písničky stále na pomezí folku a popu, většina z jedenácti novinek, je oproti melancholickému předchůdci energičtější a říznější. Svůj podíl na tom může mít nahrávání ve slunném Los Angeles, ale i nový producent, kterým je Tony Hoffer. Ten v minulosti spolupracoval s Beckem, Air, Davem Gahanem nebo M83. Jednu písničku s ní napsal a nazpíval také anglický muzikant James Bay. Co přinesla změna stylu, můžete posoudit z několika skladeb, které KT Tunstall umístila na své VEVO.


Meat Loaf - Braver Than We Are (Universal)
web / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Meat Loaf - Braver Than We Are
Jak to vypadá, kultovní americký zpěvák Meat Loaf připravil pro posluchače své pravděpodobně poslední album. Nahrávka dostala titul "Braver Than We Are" a vznikla ve spolupráci s Jimem Steinmanem, který dostal na starost přípravu textů. Meat Loaf pak také pro práce na novince oslovil i Ellen Foley a Karlu DeVito, se kterými si střihl duet "Going All the Way Is Just the Start (A Song in 6 Movements)". Z dalších jmenujme Stacy Michelle, kterou uslyšíte v písních "Speaking in Tongues" a "Loving You's a Dirty Job (But Somebody's Gotta Do It)".


M.I.A. - AIM (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

M.I.A. - AIM
Jak už si fanoušci britské rapperky Mathangi Arulpragasam, kterou budete znát spíše pod přezdívkou M.I.A., zvykli, trvala jí příprava nového alba celkem tři roky; stejně jako v případě dvou předchůdců. Příznivce asi také nepřekvapí, že se na celkem dvanácti skladbách, respektive sedmnácti v případě deluxe edice, opět podílel Hit-Boy, její expřítel Diplo, nebo The Partysquad. Nově ale přibyli Skrillex, Polow da Don, Surkin, nebo Blaqstarr. M.I.A. nepodlehla příliš spolupracím a udělala pouze jednu výjimku, kdy ji v posledním vydaném singlu "Freedun" doplnil ZYAN. Ten je již pátý v pořadí a společně s ostatními jej uvidíte na zpěvaččině oficiálním YouTube.com profilu.


Of Mice & Men - Cold World (Warner Music)
web / Deezer / psali jsme
žánr: metalcore

Of Mice & Men - Cold World
Americká metalcoreová formace Of Mice & Men se posluchačům připomene čtvrtou studiovkou "Cold World". Nástupce dva roky starého počinu "Restoring Force" produkoval David Bendeth, známý ze spolupráce s kapelami jako Paramore, Breaking Benjamin, Papa Roach nebo Kaiser Chiefs. Z rádií můžete znát singl "Real" a taky další skladbu "Contagious". Další z nových skladeb "Pain" si můžete poslechnout na YouTube.com.


Jananas - To samo (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Jananas - To Samo
Po jarním výstřelu z "Malorážky" čeří Jananas stojaté vody zdejšího showbusinessu očekávaným novým albem s výmluvným názvem "To samo". Ten ostatně dle slov čtyřčlenné kapely dost dobře vystihuje i princip práce Jananas, když nahrávka vznikala už od roku 2015 a některé písně bylo údajně třeba doslova "vysedět". Trpělivost se nicméně bohatě vyplatila. Třináct novinek kapela nahrála ve studiu SONO pod producentským dohledem Viliama Béreše a s hosty, jakými byli kytarista Peter Binder, kontrabasista Rasťo Uhrík, Benewitzovo kvarteto nebo Vojta Nýdl z Clarinet Factory. Písně zaujmou kvalitní prací s textem, chytlavými melodiemi i sympatickou rozverností šmrnclou špetkou melancholie. Nechybí ani pro Jananas tolik typický nadhled, chytrý humor a jemná podvratnost. Kombinace výše zmíněného je příslibem mnohavrstevnatého zážitku, který rozhodně nenechá posluchače v klidu. Lyric video k titulní skladbě alba najdete na YouTube.com.


Jennifer Rostock - Genau In Diesem Ton (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Textures - Phenotype
Pokud máte rádi německý rock, pak byste si neměli nechat ujít novinku formace Jennifer Rostock. Po dvouleté pauze, která uplynula od vydání desky "Schlaflos", připravila formace v pořadí pátou studiovku "Genau In Diesem Ton". Jako pilotní singl vybralo osazenstvo formace kousek "Irgendwas Ist Immer", ke kterému vznikl i klip YouTube.com. Dále můžete znát z alba skladbu "Wir sind alle nicht von hier" a společně s uvedenými písněmi obsahuje nahrávka celkem třináct songů.


Různí - The Man Who Fell To Earth (soundtrack) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba

Různí - The Man Who Fell To Earth (soundtrack)
Letos je tomu čtyřicet let, co vstoupil do světových kin snímek "The Man Who Fell To Earth", kde si jednu z hlavních rolí zahrál David Bowie. U příležitosti tohoto výročí se dostalo filmu remasterovanému vydání v 4K rozlišení, které bude jednak znova uvedeno do kin, a pak také na DVD a Blu-Ray. Poprvé vyjde také soundtrack k tomuto filmu a to hned na dvou CD, případně na dvou vinylech. Avšak nečekejte na něm hudbu zmíněného Davida Bowieho. O celkem pětadvacet skladeb se totiž podělili především lídr The Mamas & The Papas John Philips a japonský perkusista Stomu Yamash'ta, které doplnili ještě The Kingston Trio, Bournemouth Symphony Orchestra a s písničkou "Blueberry Hill" také Louis Armstrong. Ukázky celého alba si můžete poslechnout na Supraphonline.cz


Devin Townsend Project - Transcendence (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rock / moderní rock

Devin Townsend Project - Transcendence
Kanadský zpěvák a producent Devin Townsend připravil pro své příznivce novou desku "Transcendece". Nástupce dva roky starého počinu "Z2" z roku 2014 představuje pro samotného tvůrce velký posun vpřed: "Stejně jako každá deska, kterou jsem dříve vydal, je i tato dalším článkem mého světa. Je mi čtyřiačtyřicet a na novince se dovíte, kam jsem se za try dva roky posunul." Grafický přebal desky dostal na starost Anthony Clarkson, se kterým Devin Townsend spolupracuje už několik let. Ukázku v podobě skladby "Failure" najdete na YouTube.com.


Grouplove - Big Mess (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: moderní progresivní metal

Grouplove - Big Mess
Výrazná indie rocková formace Grouplove se vrací na hudební scénu se třetí studiovou deskou. Očekávané nahrávka hudební pětice vznikala v době, kdy se členové formace nacházeli na zásadních křižovatkách života. Jako první singl vybralo osazenstvo kapely v čele se zpěvákem Christianem Zucconim skladbu "Welcome To Your Life", ke které vznikl i videoklip YouTube.com. Kapela navíc plánuje koncertní turné světového měřítka, bohužel Česká republika na seznamu není. Můžete si ale udělat výlet do sousedního Německa, kde Grouplove vystoupí v Hamburgu 22. září a o den později v Kolíně.


Safia - Internal (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electronica / indie pop

Safia - Internal
Australské trio Safia bylo doposud známé spíše ve své domovině, kde byli loni nominovaní na prestižní cenu ARIA v kategorii Nejlepší taneční nahrávka. Na svém kontě mají několik úspěšných singlů a nyní konečně vydávají také debutové album s názvem "Internal". Na něj nasbírali celkem dvanáct písniček, jejichž styl se pohybuje na pomezí indie popu a elektroniky. Produkci si obstarali pánové sami a zatím se svojí prvotinou sklízejí poměrně pozitivní ohlasy. Zda zaujmou i vás, můžete okusit na jejich YouTube.com profilu.


The Beatles - Live At The Hollywood Bowl (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock and roll

The Beatles - Live At The Hollywood Bowl
Zanedlouho vstoupí do kin nový dokument mapující část kariéry slavných Brouků. Má název "The Beatles: Eight Days A Week - The Touring Years" a osobně se na něm podíleli Paul McCartney, Ringo Starr, Yoko Ono a Olivia Harrison. Koncepci a režii si na svá bedra vzal oscarový režisér Ron Howard. Týden před tímto dokumentem ovšem vychází reedice živáku "Live At The Hollywood Bowl", který poprvé vyšel v roce 1977. Jde o záznam ze třech beznadějně vyprodaných koncertů v losangeleském Hollywood Bowl, které kapela absolvovala v letech 1964 a 1965. Základem byly původní pásky se záznamem všech koncertů, které prošly v Abbey Road Studios těmi nejmodernějšími remasterovacími procesy, za nimiž stojí Grammy ocenění syn Sira George Martina Giles Martin a jeho kolega Sam Okell. Co je ale nejpodstatnější, že kromě třinácti písní původního alba letošní reedice obsahuje i čtyři bonusové písně, které fanoušci uslyší vůbec poprvé. Nahrávkou, která vyjde v listopadu také na vinylu, žije oficiální web kapely.


Gavin DeGraw - Something Worth Saving (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock / blue-eyed soul

Gavin DeGraw - Something Worth Saving
Ačkoli má americký zpěvák Gavin DeGraw na svém kontě již pět studiových alb, s nimiž nakouknul do Top 10 jak ve své domovině, tak i v řadě evropských zemí, o světovém věhlasu se zatím mluvit nedá. Třeba to změní počin s číslem šest, který tento zpěvák a multiinstrumentalista nazval "Something Worth Saving". Připravil pro něj celkem deset písniček, o jejichž produkci se podělili zkušení Gregg Wattenberg a Butch Walker, tedy producenti, které můžeme znát z nahrávek Goo Goo Dolls, Chantal Kreviazuk, Katy Perry, nebo třeba Taylor Swift. Jak tohle spojení dopadlo, můžete zkoumat z ukázek na webu e-shopu Amazon.


Alexandre Desplat - The Light Between Oceans (soundtrack) (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba

Alexandre Desplat - The Light Between Oceans (soundtrack)
Do světových kin minulý týden vstoupil snímek "The Light Between Oceans" natočený podle stejnojmenné novely M. L. Stedmana. Drama o válečném veteránovi a jeho manželce, kteří žijí na majáku a marně se snaží o dítě, které jim přinese jednoho dne moře, natočil režisér Derek Cianfrance a hudbu k němu složil Alexandre Desplat. Ten má na svém kontě například hudbu k posledním dvěma dílům "Harryho Pottera", snímku "Králova řeč", nebo k "The Grand Budapest Hotel". Na soundtrack k tomuto filmu se vměstnalo celkem devatenáct kompozic a vy jejich ukázky uslyšíte na stránkách Amazonu.


V krátkosti - Klasická hudba

  • Týden před vydáním nového alba mistra klasického klavíru Lang Langa, vychází na DVD a Blu-Ray dokument "Mission Mozart", který mapuje vznik jeho nahrávky z roku 2014 "The Mozart Album", včetně spolupráce s Vídeňskou filharmonií a dirigentem Nikolause Harnoncourtem
  • Držitel ceny Tony, Bartlett Sher, se ujal režisérské stoličky, aby pořídil DVD a Blu-Ray nahrávku Verdiho "Otella", v podání fenomenální Sonyi Yonchevy. Nahrávka obsahuje i deset minut bonusového materiálu ze zákulisí.


Dále vychází:

Benjamin Grosvenor - Homages (Universal)
Jose Carreras - 50 Greatest Tracks (Universal)
Journey - Live In Manila (DVD) (Universal)
Journey - Live In Manila/Cd (DVD) (Universal)
Kammerorchester Basel - Bologna (At) (Sony Music)
Karmakanic - Dot (Sony Music)
Mozarteum Orchester Salzburg - Muzio Clementi: Symphonies (Sony Music)
New Order - Singles (Warner Music)
Nots - Cosmetics (Mystic Production)
Okkervil River - Away (Mystic Production)
Různí - Megahits 2016/3 (Universal)
St. Paul & The Broken Bones - Sea Of Noise (Sony Music)
Trevor Morrison - The Lost Songs Of St Kilda (Universal)

Vychází na vinylu:
Bastille - Wild World (Universal)
Devin Townsend Project - Transcendence (Sony Music)
Hana Zagorová - O lásce (Supraphon)
Kandace Springs - Soul Eyes (Universal)
Meat Loaf - Braver Than We Are (Universal)
Miroslav Žbirka - 22X2 - 1.díl (Universal)
Miroslav Žbirka - 22X2 - 2.díl (Universal)
Mutter/Karajan/Bph - Koncerty Pro Housle (Universal)
New Order - Singles (Warner Music)
Rev Theory - The Revelation (Sony Music)
St. Paul & The Broken Bones - Sea Of Noise (Sony Music)
The Verve - A Northern Soul (Universal)
The Verve - A Storm In Heaven (Universal)
The Verve - Urban Hymns (Universal)
Twin Atlantic - Gla (Sony Music)
Twin Atlantic - Gla (Sony Music)

Reedice:
Faith No More - Album Of The Year (Deluxe Edition) (Warner Music)
Faith No More - King For A Day...Fool For A Lifetime (Deluxe Edition) (Warner Music)

NÁZORY
  • Díky, za nové hudebí objevy (Tomáš, 12.09.2016 18:18) Reagovat

    Tak jak jsem díky musicserveru poznal Broods z Nového Zélandu, tak mému uchu lahodí Safia z Austrálie.
    Je skvělé, že nám dáváte možnost poznávat hudbu i z druhé strany planety, Díky!!! Tomáš

  • Hanička Zagorová našeptala nové album (Šídová Anežka, 12.09.2016 22:11) Reagovat

    UUž se nekonečně těšinkám na nové album naší bezkonkurenční Haničky Zagorové. Všechny české zpěvačky zpívají, ona jediná desky našeptává a proto je tak originálníčková a sluníčková. Škodinka, že na albu nebude duetíček se Štefanečkem

    • Re: Hanička Zagorová našeptala nové album (Anonym, 13.09.2016 19:42) Reagovat

      Hele ty Anežko Trollová před pár dny měla HZ po strop natřískanou Lucernu, ovace ve stoje nebraly konce a pokud by byly volné termímy vyprodala by tu Lucernu ještě minimálně třikrát. A co ty ? Že by závist,mindráky....


      • Re: Hanička Zagorová našeptala nové album (Anonym, 17.09.2016 22:48) Reagovat

        Ano, souhlasím s Vámi, já tam byl a bylo tam natřískáno až po strop a lidé šíleli během každé písně. Myslím si, že paní Zágorová již brzy získá svého 10tého zlatého slavíka

        • Re: Hanička Zagorová našeptala nové album (Anonym, 30.10.2016 21:42) Reagovat

          Hanička nedávno oslavila 80, takze by si slavika zasloužila...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- The Beatles se dočkají čtyř životopisných filmů - každý člen bude mít svůj (24.02.2024 13:27)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Paul McCartney se po padesáti letech shledal se svou ukradenou baskytarou Höfner (18.02.2024 14:03)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift U2 Lucie Vondráčková Madonna Dua Lipa Rush Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu