Marek Ztracený žhaví před monstrkoncerty své fanoušky novým klipem "Stále věřím"

18.05.2023 14:52 - Milan Menčík | foto: Ondřej Košík

Marek Ztracený stojí před největší výzvou kariéry - třemi vyprodanými koncerty na fotbalovém stadionu v pražském Edenu, kam si ho přijde poslechnout takřka sto tisíc lidí. Proto o něm od začátku roku nebylo moc slyšet, přípravy na tyhle show vzal velmi zodpovědně. Nyní už je ale čas na to vylézt pomalu z ulity, aby byl v polovině června dokonale připraven. Půl roku od singlu "Pomalu" se tedy připomíná dalším kouskem "Stále věřím". V něm zpěvák, vlastním jménem Miroslav Slodičák, přesně popisuje, co sám právě zažívá.

"Chtěl jsem sobě i fanouškům zkrátit čekání na koncert v Edenu a také splnit slib, že jim představím ještě jednu novou píseň, která mimochodem zazní i na zmíněném koncertě. Není náhoda, že tahle písnička je o snech a o životě. Myslím, že se jak tématem, tak zvukem hodí k tomu, co právě prožívám, a myslím, že by se v ní publikum mohlo najít stejně jako já. Zpívám v ní o tom, že se sny skutečně plní, ale občas trochu jinak, než si člověk představuje, ale i tak je to hezký," říká autor.

Poselství songu je tedy jasně dané a nosné, rovněž videoklip - opět z dílny FILMZLICINCOMPANY pod režijním vedením Jaroslava Zderadičky - je natočen vkusně a příjemně. Jen zvukem producenta Dalibora Cidlinského Jr. se Marek už trochu točí v jednom kruhu. Možná by to chtělo popřemýšlet o změně. Času na to bude mít dost, protože po monstrkoncertech chystá pauzu.

Zmíněným vystoupením předcházely tři open-air show v Lokti, Slavkově a Ostravě, kam přišly desítky tisíc návštěvníků. "Je neuvěřitelné, kolik lidí nápad se zahřívacími koly zaujal. Když jsem přišel na pódium například ve Slavkově a viděl ten dav, zatajil se mi dech. Je dobře, že jsme to udělali. Kromě toho, že jsem se ještě před plánovanou koncertní pauzou mohl vidět s fanoušky, jsme si také vyzkoušeli pár technických věcí, které jen tak mimochodem občas nevyšly. Nyní jsme opravdu maximálně připravení a všichni se mají na co těšit. My již nežijeme ničím jiným. Je to krásná cesta a užíváme si s fanoušky každou vteřinu," rozplývá se Ztracený.

Singl si můžete poslechnout i na těchto platformách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY