LP v klipu ke "Golden" laškuje s polonahými zlatými modelkami

17.05.2023 15:03 - Honza Balušek | foto: BMG

Pracovitá LP v minulých měsících nezahálela a kromě koncertů se věnovala také nahrávání nových písniček, které vyjdou 29. září na desce s názvem "Love Lines". Z té už muzikantka představila pilotní singl "Golden", k němuž nyní pořídila i doprovodný videoklip.

Vizuál dostal na starost opět Stephen Schofield, který mnohokrát spolupracoval nejen s Laurou Pergolizzi, ale třeba i s Taylor Swift. Klip se snažil nepřekombinovat a vsadil pouze na apartmán s bazénem, zpěvačku, jednoho kytaristu a pak také na tři polonahé modelky pouze v kalhotkách a natřené zlatou barvou. Problém zvaný bradavky režisér vyřešil přelepkami či rozostřením. LP v písničce vzpomíná na své minulé vztahy, ale s láskou a příjemnou nostalgií. Ve snímku krásným dámám zpívá, tančí kolem nich a usmívá se na ně. A občas se jich i dotkne.

Samotný song je sice lyrickou vzpomínkou na skončené vztahy, ale má tak pozitivní tón, že vám určitě zvedne náladu a za chvíli si ho s jeho autorkou budete prozpěvovat taky. Škoda že prozatím ne na koncertě, Laura totiž prozatím ohlásila vystoupení pouze doma za oceánem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY