Nováček na tuzemské scéně Patrik Malý vydal debutové EP "Pokoj č. 7"

18.03.2023 11:21 - Hana Bukáčková | foto: RedHead Records

Patrik Malý patří k neokoukaným novým tvářím současného popu. Zkraje března vydal debutové ípíčko "Pokoj č. 7", které obsahuje šestici česky zpívaných songů včetně už známého "Všechno nic neznamená". Ve všech se odrážejí autorovy osobní prožitky, období hledání sebe sama, ale i nadšení tvořit.

"Na začátku roku 2020 jsem byl na rozcestí, jestli budu studovat, budovat kariéru v korporátu a hudba bude jen mým koníčkem, nebo využiju příležitosti a budu dělat, co mě baví. Takže jsem se rozhodl ukončit magisterský studium, dal výpověď a zničehonic jsem byl chudej umělec v euforii. Půjčil jsem si pokoj číslo 7 v jedné sportovní hale a skládal písničky. Stal se mou 3×3 metrovou samotkou na několik měsíců včetně období covidu. Možná proto se ve mně míchalo mnoho pocitů a celé EP je tak různorodý," přibližuje původ nahrávky Malý.

Její převážnou část produkoval Rony Janeček. Na aranžích se ovšem podílel i Filip Vlček. Takže opět za vším hledej nezmary z John Wolfhooker. Ti pracují na vlastní desce, ale k tomu vypomáhají i kolegům a kolegyním - mimo jiné třeba zpěvačce říkající si NVTVLIE a její "Lose Control".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY