Ellie Goulding u Jamese Cordena živě představila singl "By The End Of The Night"

21.03.2023 13:06 - Jana Kloučková | foto: Rob Rusling

Už jen pár týdnů nás dělí od vydání páté studiovky Ellie Goulding. Novinka ponese název "Higher Than Heaven" a zpěvačka z ní už vypustila singly "Easy Lover", "Let It Die" a "Like A Saviour". Nedávno se ještě připomněla songem "Miracle", na němž spolupracovala s Calvinem Harrisem, ten se ale na jejím albu neobjeví.

Minulý týden navštívila britská umělkyně "The Late Late Show" Jamese Cordena, kde fanouškům představila další ochutnávku ze své nadcházející kolekce. Na pódiu debutovala se skladbou "By The End Of The Night", jejíž ukázka se před dvěma týdny objevila v tiktokovém videu. Novinka si bere inspiraci z popu 70. a 80. let.

Na konci vystoupení moderátor přispěchal na pódium, aby prozradil, že singlová verze písně "By The End Of The Night" vyjde 22. března. Na kompletní desku si ale fanoušci musí počkat do 7. dubna. S jejím vydáním nastanou sběratelům žně, vyjde totiž v osmi formátech, z nichž některé pořídíte i v našem shopu. A v červenci navíc interpretka zavítá na festival Colours Of Ostrava.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY