shop.musicserver.cz
Nové desky 10/2023 - od Miley Cyrus přes Gaia Mesiah po Fever Ray

Nové desky 10/2023 - od Miley Cyrus přes Gaia Mesiah po Fever Ray

Vydáno: 16.03.2023 17:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Columbia Records

Minulý týden se vedle kupy EPček (mimo jiné od Manchester Orchestra či Twice) dostala ke slovu také žánrově opět jiná Miley Cyrus, electropopová Fever Ray, metaloví Periphery, folkařka Jana Vébrová, s neobvyklým stylem Van Morrison, rocková Gaia Mesiah nebo také duo Musiq Soulchild a Hit-Boy.

V pátek 10. března vyšly tyto nové tituly:

Miley Cyrus - Endless Summer Vacation
žánr: pop / psychedelický pop

Miley Cyrus - Endless Summer Vacation
Něco málo přes dva roky trvala Miley Cyrus příprava její desky s číslem osm. Nástupce úspěšné "Plastic Hearts", která byla dosti ovlivněná osmdesátkovým rockem a glam rockem, dostal název "Endless Summer Vacation" a dcera Billyho Raye Cyruse na něm opět mění styl. Ve dvanácti písních tentokrát experimentuje spíše s elektronikou a především se vrací k psychedelii, ačkoli uslyšíte i vlivy rocku a country. Songy natáčela s poměrně početným a pestrým producentským týmem, jehož nejznámějšími postavami byli BJ Burton, Kid Harpoon, Greg Kurstin, Mike Will Made It, Maxx Morando z kapely Daisy a Jesse Shatkin. Mezi spoluautory se pak zařadil i James Blake, Michael Pollack, Steve Kipner, Jennifer Decilveo či country-popová zpěvačka Caitlyn Smith. Hosty, které můžete i slyšet, pak byli Sia a Brandi Carlile. Zda si novinka zaslouží více než 80 % na metacrtitics, zjišťujte na YouTube. Na CD i vinylu desku pořídíte v našem shopu.


Gaia Mesiah - Vlnobytí
žánr: rock

 Gaia Mesiah - Vlnobytí
"Je to první album, které jsme si sami produkovali a míchali. Chtěli jsme svěží zvuk, syrový i šťavnatý, ale také co nejbližší živému hraní," charakterizuje dvanáctipoložkové album "Vlnobytí", nebo také "VLN∞BYTÍ" baskytarista Gaia Mesiah a zároveň producent nahrávky Josh Stewart. Skupina se na novince vrací ke svým kořenům a současně plně zužitkovává zkušenosti načerpané v průběhu mnoha let působení na domácí rockové scéně. Dle vlastních slov zde nabízí širokou škálu barev a emocí a svou živočišností vystihuje vyhlášené koncertní nasazení. Dotkne se šedesátkového rocku, latino i blues rocku. První singly a také pozvánku na právě odstartované turné najdete na YouTube kapely.


Fever Ray - Radical Romantics
žánr: electropop / synth pop

Fever Ray - Radical Romantics
Patříte-li mezi příznivce severského divnopopu, jistě jste třetí řadovku od Fever Ray netrpělivě vyhlíželi. Následovník alba "Plunge" z roku 2017 přináší desítku skladeb. Typický skličující electropopový a synthpopový sound této genderfluidní umělkyně, která v souvislosti se svou osobou ve švédštině upřednostňuje zájmeno hen, ozvláštňuje hrstka spolupracovníků. Těmi nejvýraznějšími je její bratr Olof Dreijer a dvojice Trent Reznor a Atticus Ross. Na portále Metacritic si nahrávka vysloužila solidních 82 %, kolegyně Kateřina Spacek ji v naší recenzi ohodnotila sedmičkou se slovy, že "ničím nepřekvapuje". Zda s ní souhlasíte, můžete zjišťovat při sledování tradičně zvrhlých videoklipů na YouTube Fever Ray.


Tip týdne

Lonnie Holley - Oh Me Oh My
žánr: folk art / alternativa

 Lonnie Holley - Oh Me Oh My
Jméno amerického folkartového hudebníka Lonnieho Holleyho, známého také jako The Sad Man, Evropanům zřejmě nic moc říkat nebude, ovšem jeho hudba je umístěna v amerických muzeích a dostala se také do Bílého domu. Nikoho tedy nepřekvapí, že v případě jeho nového alba "Oh Me Oh My" se k němu připojili takové hvězdy jako Michael Stipe, Moor Mother, Bon Iver, Sharon Van Etten, Rokia Koné nebo Jeff Parker. Jedenáct songů navíc produkoval nikdo menší jak Jacknife Lee, spolupracovník R.E.M., U2, The Killers, Taylor Swift nebo Bloc Party. Do Holleyho alternativního folku se ponoříte na bandcampu.


Periphery - Periphery V: Djent Is Not A Genre
žánr: progresivní metal

Periphery - Periphery V: Djent Is Not A Genre
Na své sedmé studiovce začali američtí progresivní metalisté z Periphery pracovat už před dvěma lety. Letos v lednu se pak fanoušci dočkali první dvojice singlů "Wildfire" a "Zagreus", které odkazují na předešlé desky "Juggernaut: Alpha" a "Juggernaut: Omega". Jako třetí ochutnávku pak muzikanti vybrali kousek "Zagreus". Kromě těchto tří uvedených songů obsahuje album dalších šest skladeb, celá kolekce dle dosavadních recenzí získala vysoce naprůměrné ohodnocení. Přesvědčit se ale musíte sami: na YouTube najdete jednu z výše uvedených skladeb. Desku na CD i LP pořídíte v našem shopu.


Story Of The Year - Tear Me To Pieces
žánr: posthardcore / pop punk

Story Of The Year - Tear Me To Pieces
Styl amerických Story Of The Year, otřískaných společnými turné s takovými veličinami jako Linkin Park, My Chemical Romance či Deftones, je jasně definovaný: hlasité kytary, masivní singalongové refrény a povznášející vytrvalost. Jen málo nahrávek pomohlo vybudovat posthardcorovou scénu tak rychle jako jejich svébytný debut "Page Avenue", jehož se prodalo milion kopií. Nyní přicházejí se svojí šestou řadovkou pojmenovanou "Tear Me To Pieces". Je naplněná bolestí srdce, zoufalstvím, motivací, toxickými vztahy, bolestí, ztrátou a hněvem. Na podporu novinky kapela vybrala píseň "Afterglow", která je k dispozici na YouTube. Nahrávku na CD i vinylu koupíte v našem shopu.


Van Morrison - Moving On Skiffle
žánr: skiffle

 Van Morrison - Moving On Skiffle
Na svém novém albu "Moving On Skiffle" se Van Morrison inspiroval hudbou skiffle, která byla významným žánrem v padesátých letech dvacátého století a čerpala z americké lidové muziky, blues, country a jazzu s odzbrojujícím domácím zvukem. Nahrávka je v podstatě milostným dopisem tomuto stylu, obsahuje interpretace starých skifflových písní, které však Morrisonův vokál a pojetí posouvá novými směry a zanechává v nich vlastní stopu. Na desce jich najdete celkem třiadvacet a asi nikoho nepřekvapí, že si je severoirský hudebník také sám produkoval. Pokud nevíte, o jakém žánru je řeč, okuste ukázky na jeho YouTube.


Jana Vébrová - Kameny ze dna
žánr: folk / alternativa

 Jana Vébrová - Kameny ze dna
"Kameny ze dna" je teprve druhým albem Jany Vébrové, české písničkářky z větrného mlýna. Vznikalo pod producentským vedením Ondřeje Ježka a hosty ve studiu byli Alexey Aslamas na housle a violu, Petr Tichý na kontrabas, Jan Jirucha na pozoun a tubu, Michal Nejtek na piano, Aliaksandr Yasinki na akordeon a Miloš Dvořáček na bicí a perkuse. Název je odvozen z Janina každodenního pobývání, života, u řeky Nisy. Obsahuje čtrnáct písní, z nichž většina je autorských, jedna je variací na lidový text "Bože můj", který už v devadesátých letech zpracovalo trio Ostřanský - Václavek - Jelínková a dvě skladby jsou zhudebněné balady z Erbenovy "Kytice" - "Štědrý den" a "Holoubek". Více informací o konceptu nahrávky, ale především ukázky z ní najdete na stránkách vydavatelství Indies Scope.


Vážná hudba

Peter Schöne, PhilHarmonia Octet Prague - Gustav Mahler: Chlapcův kouzelný roh

 Peter Schöne, PhilHarmonia Octet Prague - Gustav Mahler: Chlapcův kouzelný roh
Mahlerův "Chlapcův kouzelný roh" tentokrát ztvárnil Peter Schöne, vítěz prestižních mezinárodních soutěží (Schubertova soutěž v Grazu, ARD v Mnichově), který přijal pozvání od dechového souboru PhilHarmonia Octet Prague, jehož hráče potkáte v předních evropských tělesech (Česká a Berlínská filharmonie, WDR Köln). Jestli je pravda, že je tato nahrávka docela jiná, zkoumejte na webu vydavatelství Supraphon.

Jonas Kaufmann, Sondra Radvanovsky, Ermonela Jaho - Giacomo Puccini: Turandot
 Jonas Kaufmann, Sondra Radvanovsky, Ermonela Jaho - Giacomo Puccini : Turandot
Jednu z nejslavnějších oper Giacoma Pucciniho se rozhodla nastudovat jedna z nejstarších hudebních institucí světa, římská Accademia Nazionale di Santa Cecilia. Připojili se i její absolventi jako německý tenor Jonas Kafmann a albánská sopranistka Ermonela Jaho. K nim navíc přibyla ještě americko-kanadská sopranistka s česko-dánskými kořeny Sondra Radvanovsky. Ukázky z díla nabízí Presto Classical.

Alain Lefèvre - Paris Memories
Druhé pařížské album kanadského klavíristy Alaina Lefèvra je věnované opět výlučně francouzským skladatelům. Vzpomíná tu na svého učitele kompozice Pierra Maxe Duboise, na klasiky Césara Francka a drobná díla Clauda Debussyho. Drobné nahlédnutí nabízí e-shop Presto Classical.


Musiq Soulchild & Hit-Boy - Victims & Villains
žánr: soul / r'n'b

 Musiq Soulchild & Hit-Boy - Victims & Villains
Musiq Soulchild je dalším smolařem, alespoň co se týká cen Grammy. Od roku 2002 byl již nominovaný třináctkrát, a ani jednou z toho nebyl zisk zlatého gramofonku. Snad se mu to podaří s novou studiovkou "Victims & Villains", jež má jednoho jediného producenta. Je jím Hit-Boy, a není tak divu že se dostal na její přebal coby spolutvůrce. Dvojice na desce nabídne celkem deset písní, které oscilují mezi soulem, r'n'b, jazzem, blues a gospelem. Zda to konečně vyjde, tipujte při poslechu YouTube.


Meet Me @ The Altar - Past // Present // Future
žánr: pop / punk

Meet Me @ The Altar - Past // Present // Future
Pop-punkové trio Meet Me @ The Altar se konečně hlásí o slovo s debutovou nahrávkou. Kapela totiž vznikla už v roce 2015. Tehdy se sestávala ze tři členů a společně pracovali na písních na dálku. Tři roky nato se vydali na turné. Album s názvem "Past // Present // Future" obsahuje jedenáct kousků a jeden z nich, "Kool", si můžete poslechnout na YouTube profilu skupiny.


EP a minialba

  • Manchester Orchestra - The Valley Of Vision
    Jsou to dva roky, co americká indierocková formace vydala své páté album "The Million Masks Of God". Nyní na něj navazuje šesticí songů, jejichž produkce se ujali sami členové kapely. (YouTube)
  • Twice - Ready To Be
    Jak už jsme si zvykli, korejské skupiny zcela upustily od vydávání klasických alb a svoji tvorby prezentují pouze na minilabech. Nejinak tomu je u girlbandu Twice, který nyní svým příznivcům předkládá sedm skladeb. (YouTube.
  • Blxst - Just For Clarity 2
    Americký rapper navazuje jednak na svůj loňský debut, ale především na předloňské EP "Just For Clarity" druhým dílem. Ve čtveřici tracků nechybějí ani hosté jako Terrace Martin, Mustard, Roddy Rich a Larry June. (YoTube)
  • The Smile - Europe: Live Recordings 2022
    Pouze na vinylu vydávají angličtí indierockeři koncertní záznam z loňského roku. Fanoušci se mohou těšit na šest skladeb. (YouTube)
  • Conway The Machine & Jae Skeese - Pain Provided Profit
    Spojení dvou amerických rapperů v celkem sedmi kouscích. (YouTube)
  • Nia Archives - Sunrise Bang Ur Head Against Tha Wall
    Třetí EP anglické drum'n'bassové producentky a hudebnice, která letos skončila třetí v BBC Sound Of 2023. V jedné ze šesti skladeb se k ní připojil Maverick Sabre. (YouTube)
  • Alice Longyu Gao - Let's Hope Heteros Fail, Learn And Retire
    Čínská hyperpopová hudebnice a její druhé EP. (YouTube)


Suicide Silence - Remember... You Must Die
žánr: deathcore

Suicide Silence - Remember... You Must Die
Na vlně moderního deathcoru se nese novinka kalifornské sebranky Suicide Silence. Deska s titulem "Remember... You Must Die" přináší dvanáct nových songů, s jejichž produkcí pomohl Taylor Young. Muzikanti se díky němu dle vlastních slov dostali až na dřeň hudební podstaty své tvorby, a díky tomu stvořili nejhlubší a nejtemnější nahrávku. Jestli se jim to povedlo, ohodnoťte sami - poslechněte si singl "You Must Die", ke kterému vznikl i klip.


Talib Kweli, Madlib - Liberation 2
žánr: hip hop

 Talib Kweli, Madlib - Liberation 2
Newyorský rapper Talib Kweli se po dlouhých šestnácti letech opět spojil se svým kalifornským kolegou Madlibem, aby natočili pokračování alba "Liberation". V šestnácti tracích ovšem rozhodně nezůstali sami. Vzácnými hosty jsou afričtí umlěci Cassper Nyovest a Seun Kuti, k nim pak přibyli ještě Westside Gunn, Q-Tip, Meshell Ndegeocello, Amani, Moonbyrd, Pink Siifu, Jessica Care Moore, Jamie Branch, Roy Ayers, Goapele, Wildchild a posmrtně i Mac Miller. Nahrávka je nyní exkluzivně k dostání pouze na Luminary, ovšem první singly sdílí Kweli i na svém YouTube.


Ward Thomas - Music In The Madness
žánr: country

 Ward Thomas - Music In The Madness
Anglické countryové duo Ward Thomas si bude chtít po menším neúspěchu alba "Invitation" z roku 2020 spravit chuť. Čtvrtá řadovka totiž skončila - na rozdíl od dvou předchozích, jež nakoukly do Top 10 - na chvostu Top 30 anglické hitparády, ale především jako první nevyhrála anglický countryový žebříček. Napravit by to měla kolekce "Music In The Madness". Dvanáct písniček povětšinou produkoval anglický hudebník Ed Harcourt, k němuž se přidal také americký producent Aaron Eshuis (Rascal Flatts, Kid Rock) a další protřelý Angličan Jonathan Quarmby (Mika, Lighthouse Family, Primal Scream). Jak se podepsali pod styl sester, zjistíte jejich YouTube.


V krátkosti

  • Ali Farka Touré - Voyageur
    Je to už sedmnáct let, co zemřel jeden z nejvýznamnějších afrických hudebníků, a jeho archiv stále vydává nové poklady. Mezi devítkou nových najdete i tři, kde se k němu připojila Oumou Sangaré. (YouTube)

  • Sleaford Mods - UK Grim
    Anglické rap-punkové duo se vrací po dvou letech se čtrnáctkou nových tracků. Podíleli se na nich také Florence Shaw z Dry Cleaning a Perry Farrell a Dave Navarro z Jane's Addiction. (bandcamp)

  • The War And Treaty - Lover’s Game
    Se svým čtvrtým albem přichází manželská dvojice, která kombinuje country, rock, americanu, folk, soul, folk a blues. Za ta předchozí již posbírali řadu cen. (YouTube)

  • Delerium - Signs
    Kanadští elektronici se vracejí s dvanáctkou skladeb v mixu ambientu, downtempu, chill outu a elektroniky. Vokály dodaly pouze dámy - Mimi Page, Phildel, Inna Walters a KANGA. (bandcamp)

  • G Perico, DJ Drama - Hot Shot: Gangsta Grillz
    DJ Drama vloni získal svoji premiérovou Grammy a na letošní rok měl naplánováno hned několik desek s různými rappery. Po známých jménech jako French Montana, J. Stone a Kash Doll, je tu G Perico a s ním coby hosté Steelz a RJmrLA. (YouTube)

  • Dutch Uncles - True Entertainment
    Anglická formace, jež má svůj styl postavený na mixu indie popu, math rocku, new progu a art rocku, se hlásí po šesti letech s desítkou songů. (bandcamp)

  • Ane Brun - Portrayals
    Norská folk-popová písničkářka se na nové studiovce rozhodla předělat třináct slavných hitů. Sáhla do repertoáru Beyoncé, Beatles, Foreigner, Elvise Presleyho, Nicka Cavea, Sade, Alphaville nebo třeba Cyndi Lauper. (bandcamp).

  • The Cold Stares - Voices
    Blues-hard-southrocková záležitost natočená v průběhu pouhých dvou dnů s producentem/inženýrem/mixérem Markem Needhamem (Taj Mahal, The Killers, Imagine Dragons, Walk The Moon, Fleetwood Mac) je dosud nejvyspělejší, nejeklektičtější kolekcí kapely. Napůl drsná, napůl něžná. Všeho stejnou měrou. (YouTube)

  • The Luka State - More Than This
    Angličtí indierockeři vydali své dosud nejintimnější album. Vložili do něj svá srdce a duše. Výsledek pojednává o životních překážkách, kterým si během posledních několika let procházel frontman Conrad Ellis. Vyšel z nich vítězně, posílen jako nový člověk. YouTube)

  • Taali - Taali
    Jsou to dva roky, co si newyorská písničkářka vysloužila nominaci na Grammy za své vokální a nástrojové aranžmá pro Beccu Stevens. Nyní se připomíná sólovým počinem, který ona sama přirovnává ke stylu hudebníků jako Regina Spektor, Beck a Sufjan Stevens. (bandcamp)

  • Death Cab For Cutie - Asphalt Meadows (Acoustic)
    Američtí indierockeři předkládají svým posluchačům akustickou verzi alba z roku 2022. (YouTube)

  • H. Hawkline - Milk For Flowers
    Velšský popový písničkář se odmlčel na poměrně dlouhých šest let, ovšem nyní se vrací zpět na scénu s pátou řadovkou. Společně s Cat Le Bon na ni natočil desítku písní. (bandcamp)

  • Frankie Rose - Love As Projection
    Původně country-popová písničkářka přesedlala na new wave a post punk. (bandcamp)

  • Shana Cleveland - Manzanita
    Hlavní postava surf-rockových La Luz se po čase hlásí opět sólo, tentokrát se čtrnáctkou psych-folkových songů. (bandcamp)

  • Ulrika Spacek - Compact Trauma
    Britští alternativní rockeři jsou po pěti letech zpět. Přežili ztrátu studia, vnitřní půtky a finanční problémy, a tak se na nové studiovce vracejí silnější než kdy dřív. (YouTube)

  • King Khan - The Nature Of Things
    Berlínská legenda alternativního garážového rocku uvádí svůj druhý výlet do duchovního jazzového světa. (YouTube)

  • The Nude Party - Rides On
    Třetí řadovka americké indiefolkové skupiny. (YouTube)


    Dále vychází

    Isole - Anesidora
    J.T. IV - The Future
    Jo Dee Messina - Heads Carolina, Tails California: The Best Of Jo Dee Messina
    Judiciary - Flesh + Blood
    June! - Smiles Of The Sun
    Low Island - Life In Miniature (Extended Edition)
    Matt Anderson - The Big Bottle Of Joy
    Meghan Trainor - Takin' It Back (Deluxe)
    Mspaint - Post-American
    Murray A. Lightburn (Of The Dears) - I Like Movies (soundtrack)
    Nanowar Of Steel - Dislike To False Metal
    Qwälen - Syvä Hiljaisuus
    Rarelyalways - Work
    Ripe - Bright Blues
    Různí - Blacklips Bar: Androgyns And Deviants - Industrial Romance For Bruised And Battered Angels, 1992-1995
    Ryan Hamilton - Haunted By The Holy Ghost
    Shalom - Sublimation
    Son Rompe Pera - Chimborazo
    Spencer Sutherland - In His Mania
    The Blaze - Jungle
    Unfelled - Pall Of Endless Perdition
    Waldo Witt - Long Daze

    Vychází na vinylu:
    Ali Farka Touré - Voyageur
    Blackmore's Night - Shadow Of The Moon / 25Th Anniversary
    Bootsy Collins - Ultra Wave
    Bush - Art Of Survival
    Cesaria Evora - Mae Carinhosa
    Das Efx - Hold It Down
    Dutch Uncles - True Entertainment
    Exodus - Another Lesson In Violence
    Fever Ray - Radical Romantics
    Frank Sinatra - Collected
    Frank Zappa - Mudd Club / Munich '80
    Frankie Rose - Love As Projection
    Godcaster - Godcaster
    H. Hawkline - Milk For Flowers
    Isole - Anesidora
    J.T. IV - The Future
    Jana Vébrová - Kameny ze dna
    King Khan - The Nature Of Things
    Lady Gaga, Hans Zimmer, Lorne Balfe, Harold Faltermeyer - Top Gun: Maverick (OST)
    Lana Del Rey - Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd
    Lonnie Holley - Oh Me Oh My
    Miley Cyrus - Endless Summer Vacation
    Nanowar Of Steel - Dislike To False Metal
    Periphery - Periphery V: Djent Is Not A Genre
    Roadrunner United - Concert
    Roofman - Still The Mess I Was
    Running Wild - Death Or Glory
    Running Wild - Under Jolly Roger
    Různí - 90's Movie Hits Collected
    Shalom - Sublimation
    Shana Cleveland - Manzanita
    Silverchair - Neon Ballroom
    Suicide Silence - Remember... You Must Die
    The Cold Stares - Voices
    The Pains Of Being Pure At Heart - Belong
    Trautenberk - Vzpoura kanců
    Unfelled - Pall Of Endless Perdition
    Van Morrison - Moving On Skiffle
    Ward Thomas - Music In The Madness

    EP:
    Cowboyy - Epic The Movie
    Eaves Wilder - Hookey
    Flogging Molly - ‘Til The Anarchy’s Restored (singl)
    Morgen - Bravado

    Reedice:
    Bush - Art Of Survival
    Cake - Prolonging The Magic
    Dog Eat Dog - Play Games
    Puscifer - Money Shot
    Roadrunner United - All-Star Sessions
    Roadrunner United - Concert
    Y & T - Open Fire Live

  • NÁZORY

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
    Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
    Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
    Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
    Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
    Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
    Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
    Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
    Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
    Jason Derulo - Nu King 3/10
    Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
    Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
    Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
    Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
    Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Video: Miley Cyrus a Pharrell Williams si v novém singlu hrají na doktory (14.03.2024 20:09)
    - Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
    - Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
    - Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
    - Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
    - Jen Kateřina Marie Tichá konkuruje rapu: její "Plamen" rozpálil top pětku albového žebříčku (15.02.2024 10:30)
    - Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
    - Dua Lipa stále vládne českým rádiím, Miley Cyrus je mezi nejhranějšími už déle než rok (08.02.2024 16:00)
    - Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
    - Grammy ovládly hvězdy popu. Hlavní ceny si rozdělily Taylor Swift, Miley Cyrus a Billie Eilish (05.02.2024 11:00)

    ALBUM TÝDNE 12/2024

    Ariana Grande
    Eternal Sunshine

    Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

    8/10

    NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

    FILMSERVER.CZ PÍŠE

    FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

    SPARK PÍŠE

    CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

    Út 19.03.
    Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
    Pá 22.03.
    Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
    Ne 24.03.
    Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
    Ne 24.03.
    Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
    Ne 24.03.
    Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
    Po 25.03.
    Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
    Čt 28.03.
    Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
    Pá 29.03.
    Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
    Út 09.04.
    The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
    Út 16.04.
    Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

    » zobrazit všechny akce «

    OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

    Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Rush Bono Mirai Billie Eilish
    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    musicserver.cz - hudba od začátku do konce
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu