Vyhrajte 3 x CD a 2 x MC MORCHEEBY Parts Of The Process / 5 x CD BOLDYHO Vsadil jsem všechno / 3 x CD SARAH BRIGHTMAN Harem / 3 x vstup na BURNING SPEAR v Roxy / CD METALLICY a MARILYN MANSON

14.07.2003 18:30 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vítám všechny soutěžechtivé, kteří i přes léto chtějí svůj stojan obohatit o nové cédéčko, nebo si zadarmo zajít na nějaký ten koncert. O prázdninách budou mít soutěže poněkud prodloužené termíny konání, vše najdete na konci tohoto článku, ale soutěžit se bude samozřejmě pořád. Pro odběr informací o soutěžích emailem se zaregistrujte zde.

Morcheeba - Parts Of The Process (Best Of)
© facebook interpreta
První soutěž pro následující tři týdny pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím Warner Music. To na letní měsíce připravilo výběr hitů britské formace Morcheeba, která vystoupila také na festivalu Go Planet Roxy, nazvaný "Parts Of The Process", na němž kromě spousty hitů najdete i několik novinek, včetně aktuálního singlu "What's Your Name". Recenzi nahrávky si můžete přečíst tady, poté se již můžete směle pustit do kvízu, v němž můžete vyhrát tři cédéčka a dvě kazety.

Do kvízu o 3 x CD a 2 x MC Morcheeby "Parts Of The Process" ceny vstoupíte tady.

Boldy - Vsadil jsem všechno
© facebook interpreta
Druhou soutěž pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím Universal, které má dobrý čich na potenciálně komerčně úspěšné české interprety. Jedním z jejich nejnovějších želízek v ohni je Láďa Boldy, který je označován za nového Martina Maxu. Jeho pohnutý životní osud určitě už dolehl i k vám a vězte, že se z něj vyzpívává i na svém debutovém albu pojmenovaném po pilotním singlu "Vsadil jsem všechno". U nás můžete nyní vyhrát 5 x CD.

Do kvízu o 5 x CD Boldyho "Vsadil jsem všechno" vstoupíte tady.

Sarah Brightman - Harem
© facebook interpreta
Třetí soutěž tohoto trojtýdenního soutěžního období pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím EMI, kam se uchýlila slavná sopranistka Sarah Brightman se svým novým albem "Harem". To v sobě nese poněkud neobvyklý duch středního východu, o který se kromě samotné zpěvačky postaral producent Frank Peterson či v orchestraci Jaz Coleman. U nás mohou CD, které se z velké části natáčelo v Praze, vyhrát tři z vás.

Do kvízu o 3 x CD Sarah Brightman "Harem" vstoupíte tady.

Poslední soutěž pro toto letní období pořádáme ve spolupráci s pražským klubem Roxy, kde 5. srpna vystoupí kapela Burning Spear. U nás na jejich koncert můžete vyhrát tři volné vstupy.

Do kvízu o 3 x vstup na Burning Spear vstoupíte tady.

Soutěže na promowebech

Marilyn Manson - The Golden Age Of Grotesque
Na MusicServeru v současnosti běží promoweb k nové desce Marilyn Manson "The Golden Age Of Grotesque". Čekají vás na něm nějaká média, můžete si stáhnout tapety, přečíst něco o kapele i desce, ale hlavně i vyhrát, a to celkem dvanáctkrát nové CD. Pokud jste Mansona viděli naživo na festivalu Go Planet Roxy v Táboře, určitě by nezaškodilo si ho poslechnout i ve studiové podobě. Promoweb, na němž se soutěží, najdete zde.

Metallica - St. Anger
Další v současnosti běžící promoweb na MusicServeru propaguje snad nejočekávanější rockové album letošního roku - "St. Anger" od kapely Metallica. To vyšlo 9. června, na promowebu si můžete něco přečíst o desce, podívat se na hromady multimédií, poslechnout pár ukázek z desky, stáhnout tapety a také vyhrát - samozřejmě cédéčko s novým albem. Promoweb, na němž se soutěží, najdete zde.

Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (soutěže na promowebech a Burning Spear), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat.

Výherci soutěží z minulého týdne: Batoh, CD a singl DJe Boba vyhrála Katka Skřivánková z Prahy, CD, tričko a singl Tereza Welszarová z Kuželova, CD a singl Marek Justa z Roudnice nad Labem, Ondřej Havlíček z Prahy a Jarmila Šafránková z Hodonína. CD "Algidance" vyhráli Jitka Machková z Prahy, Marek Štumpf z Nové Paky, Barbora Zlatníková z Břeclavi, Honza Zelenka z Prahy a Rostislav Skopal z Ostravy. Ceny s Nescavé Cosmic Trip vyhráli Jiří Horák z Holešova, Lukáš Bouma z Prahy, Eva Reslová z Třebíče, David Matoulek ze Šluknova a Martin Nový z Prahy. Všem výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou poštou. Výherci volných vstupů na Eleison a Rock Café Contest budou vyrozuměni emailem.

Potvrzené soutěže pro následující týdny:

5 x CD ATB "Addicted To Music" / 3 x CD britske verze "Slowthinking" od Ecstasy Of St. Theresa + 3 x maxisingl "Happy R" / 2 x vstup na festival Hradhouse / 3 x vstup na Zion Train / 3 x vstup na Black Uhuru (4. - 17.8.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY