shop.musicserver.cz
Nové desky 48/2022 - od Ollyho Murse přes NOFX po Andreu Corr

Nové desky 48/2022 - od Ollyho Murse přes NOFX po Andreu Corr

Vydáno: 08.12.2022 07:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan | foto: Edward Cooke

Poměrně pestrá muzikantská skvadra se sešla v prvním prosincovém týdnu. Vedle sebe narazíte na Ollyho Murse, člena BTS RM, indiepopové Half•Alive, vánoční Andreu Corr, punk-rockové NOFX, metalové Amorphis, španělského Pabla Alborána, jazzmana Jaromíra Honzáka, očekávané Leftfield, Petera Cmorika či Carla Coxe.

V pátek 2. prosince vyšly tyto nové tituly:

Olly Murs - Marry Me
žánr: pop

Olly Murs - Marry Me
Čtyři roky trvala Ollymu Mursovi příprava jeho sedmé desky "Marry Me". Následovníka "You Know I Know" připravoval v nebývale úzkém týmu - jeho členy byli pouze někdejší členka dívčí popové skupiny Parade Jessica Agombar a David Stewart, který obstaral většinu nástrojů a produkci a který stojí za písněmi interpretů jako Ava Max, TroyBoi, BTS, Marina Kaye nebo Shania Twain. Společnými silami připravili celkem jedenáct kousků, v nichž někdejší finalista X Factoru kombinuje pop s latino prvky, taneční hudbou, funkem a dalšími styly. Jak mu to jde, zjistíte na jeho YouTube.


Leftfield - This Is What We Do
žánr: progresivní house

Leftfield - This Is What We Do
Anglické housové duo Leftfield existuje sice již od roku 1989, ale dosud vydalo teprve tři alba, za což může pochopitelně i pauza mezi roky 2002 a 2010. Nyní, po sedmi letech od "Alternative Light Source", pánové nachystali čtvrtou řadovku s názvem "This Is What We Do". Fanoušci jejich mixu progresivního housu, dub techna, elektroniky a triphopu se mohou těšit na jedenáct tracků a také několik hostů. Po letech se opět vrací Earl 16 a k němu přibyli Grian Chatten a Lemn Sissay. Jak znějí současní Leftfield, zjistíte na jejich YouTube.


NOFX - Double Album
žánr: punk rock / hardcore

NOFX - Double Album
V roce 2021 vydali NOFX své "Single Album". To bylo původně plánováno jako dvojdeska, ale ve finále jej zkrátili pouze na jeden disk. Druhá polovina vychází nyní s názvem "Double Album". Věrná svému názvu se k rukám posluchačů dostává v podobě dvojalba s leptanými stranami B a D. Písně na této kolekci vznikaly ve stejné době jako ty na předchůdci, jen byly dokončeny až nyní. Tím se kapele podařilo vytvořit svým způsobem oddělené a zároveň spojené dílo. První singl se jmenuje drze "Darby Crashing Your Party" a společně s dalšími ukázkami z novinky si ho můžete poslechnout na YouTube kanálu formace.


Andrea Corr - The Christmas Album
žánr: vánoční hudba

Andrea Corr - The Christmas Album
S vánoční hudbou se letos roztrhl pytel, a jak se zdá, přísun ještě nekončí. Další umělkyní, která se rozhodla okořenit letošní svátky, je členka The Corrs Andrea Corr. Na desce jednoduše nazvané "The Christmas Album" představuje jedenáctku klasických songů, které pojala někdy orchestrálně, někdy akusticky. Jejich produkce se ujala Anna Rice a ve dvou z nich ji doplnil dokonce i člen Rolling Stones Ronnie Wood. V irské tradiční "Curoo Curoo (The Carol Of The Birds)" se k nim ještě připojili Dónal Lunny na bouzouki a cavaquinho a Máirtín O'Connor na akordeon. Výsledek uslyšíte na zpěvaččině YouTube profilu.


RM - Indigo
žánr: alternativní rap

RM - Indigo
Korejští BTS už dosáhli takové globální slávy, že se jednotliví členové začínají prosazovat i sólově a jsou z toho jedny ze světových hudebních událostí. Dokazuje to i rapper Kim Nam-joon, který si říká Rap Monster alias RM. Zatímco jeho mixtapey z roku 2015 a 2018 většinu populace minuly, v případě právoplatného debutu "Indigo" to už bude jiné. Deset skladeb autor tvořil mezi roky 2019 a 2022, a sám je tedy nazývá deníkem posledních třech let. Vedle korejských hudebníků jako Tablo z Epik High, Kim Sa-wol, Colde, Youjeen z Cherry Filter a Park Ji-yoon na nich ovšem spolupracoval i se západními kolegyněmi a kolegy jako Erykah Badu, Anderson .Paak, Paul Blanco či Mahalia. Kam osmadvacetiletý muzikant svou prvotinu nasměroval, zjistíte na YouTube.


White Lung - Premonition
žánr: punk rock

White Lung - Premonition
Je to více než pět let, co kanadští punk-rockeři (respektive punk-rockerky s mužským kytaristou) White Lung vydali nový materiál. Po výbušném průlomovém počinu "Deep Fantasy" (2014) a kritikou uznávaném pokračování "Paradise"(2016) si kapela dala dlouhou, ale neúmyslnou pauzu. Nyní jsou zpěvačka Mish Barber-Way, kytarista Kenneth William a bubenice Anne-Marie Vassiliou zpět. Desku "Premonition" natáčeli v jejich rodném Vancouveru a pojednává o mateřství, těhotenství a dospívání. Nahrávku produkoval dlouholetý spolupracovník tria Jesse Gander. Byť se jedná o comebackovou studiovku, členky soboru obratem dodávají, že je zároveň jejich rozlučkovou. "Toto album jsme natočili před čtyřmi lety a za tu dobu se život každého z nás velmi změnil, rozrostli jsme se," tvrdí svorně obě ženské protagonistky. Jestli je to ta správná tečka, můžete posoudit na jejich YouTube profilu.


Amberian Dawn - Take A Chance
žánr: heavy metal

Amberian Dawn - Take A Chance
Zůstat věrný metalovým kořenům a přitom experimentovat s dalšími žánry je skutečně možné! Důkazem může být nová deska powermetalové bandy Amberian Dawn "Take A Chance", která je pojatá jako oslavný odkaz na Abbu - ano, přesně tu severskou popovou ikonu. V metalovém kabátku tak uslyšíte kousky jako "Super Trouper", "SOS" nebo "Mamma Mia". Jste zvědaví? Pak navštivte bandcamp kapely a přesvědčte se sami. Do komentářů pod článkem nám pak nezapomeňte napsat svůj názor!


Tip týdne

Half•Alive - Conditions Of A Punk
žánr: indie pop

Half•Alive - Conditions Of A Punk
Bezmála čtyři roky si museli fanoušci amerických Half•Alive počkat na jejich druhou studiovku "Conditions Of A Punk". O nástupci debutu "Now, Not Yet" trio začalo mluvit na začátku loňského roku jako o dvojalbu. Výsledkem bylo sedm písní na EP "Give Me Your Shoulders, Pt. 1", které na aktuální novince doplnili do celkového počtu osmnáct kusů. S jejich skládáním jim vypomohli například Sasha Alex Sloan, producentské duo Ojivolta (Kanye West, Lil Nas X, Halsey), Scott Harris (Shawn Mendes) nebo na Grammy nominovaný David Pramik (I Prevail, Oliver Tree). Mezi producenty pak naleznete i jména jako Ethan Gruska a John Hill. Co společně dali dohromady, zjistíte na YouTube.


Jaromír Honzák - Twenties
žánr: jazz

Jaromír Honzák - Twenties
Kontrabasista Jaromír Honzák, jedna z klíčových postav tuzemské jazzové scény a nositel pěti cen Anděl za jazzové album roku, přichází s novou studiovkou "Twenties". Osm skladeb opět natočil se svou stálou kapelou, jejímiž dalšími členy jsou kytarista David Dorůžka, klavírista Vít Křišťan, Luboš Soukup na dechové nástroje a bubeník Martin Novák. Dle promo textů se stylově posouvá více směrem ke kompoziční jednoduchosti, založené na melodických vzorcích a repeticích, přibylo také ambientních zvukových ploch, které počinu dodávají meditativnější charakter. Co si pod tím představit a co o nahrávce říká sám autor, zjišťujte na stránkách vydavatelství Animal Music.


Metro Boomin - Heroes & Villains
žánr: rap / trap

Metro Boomin - Heroes & Villains
Leland Tyler Wayne alias Metro Boomin je stále populárnější coby hudebník, ale především také jako producent. Vedle svého dlouholetého souputníka 21 Savage se podílel i na deskách hvězd jako Future, The Weeknd, Migos nebo Drake. Svůj debut vydal v roce 2018 a nyní na něj navazuje jeho nástupcem "Heroes & Villains". K natáčení si pozval celou armádu dalších interpretů - na spolupráci kývli John Legend, Future, Chris Brown, Don Toliver, Travis Scott, 21 Savage, Young Nudy, Young Thug, The Weeknd, Mustafa, ASAP Rocky, Takeoff a Gunna. Uslyšíte ovšem i hlas Morgana Freemana, A$AP Rockyho a skladby Kanye Westa, Maria Winanse, Gucciho Manea nebo Samphy. Co z této koncentrace hvězd vzniklo, zjistíte na autorově YouTube profilu.


Beach Boys - Sail On Sailor: 1972 - 50th Anniversary
žánr: rock

Beach Boys - Sail On Sailor 1972 / Super Deluxe 50Th Anniversary
Boxset "Sail On Sailor: 1972" od Beach Boys nabízí hluboký ponor do alb "Carl and the Passions - So Tough" (1972) a "Holland" (1973). Navazuje na loňské "Feel Flows: The Sunflower a Surf's Up Sessions 1969-1971" a produkoval ho stejný tým ve složení Mark Linett a Alan Boyd. Krabicová kolekce v rozsahu šesti CD nebo pěti vinylů + 7palcových singlů nabízí remasterované verze obou studiovek a také nepřeberné množství nevydaných a nepoužitých záznamů, živých nahrávek, dem a alternativních verzí. Rozsah bonusového materiálu závisí na tom, kterou ze čtyř fyzických edic si vyberete. Super deluxe nabízí dva disky obou remasterovaných řadovek s bonusovými písněmi a dále dvě CD se záznamy "Live at Carnegie Hall" ze dne 23. listopadu 1972. Poslední dva disky jsou sessions a ad-hoc skladby. Celkem se jedná od sto dvacet songů, z nichž rovných osmdesát dosud nevyšlo. Vše doplňuje kniha o osmačtyřiceti stranách. Detailnější představení nabízí YouTube.


Jiříkovo vidění - Než bude svítat
žánr: alternativní rock

Jiříkovo Vidění - Než bude svítat
Jiříkovo vidění je skupina, která zcela rezignuje na to, co je na dnešní hudební scéně takzvaně moderní, a vědomě navazuje na to nejlepší z českého undergroundu. Umně propojuje elektroniku s kytarovým zvukem a netají se tím, že jejím vzorem byl například Mejla Hlavsa. Toto propojení se objevuje i na jejím čerstvém albu "Než bude svítat", na kterém naleznete čtrnáct písní vyšívaných onou temnou, leč melodickou linkou moderního undergroundu. Složení kapely se ustálilo na trio Milan Mejla Jaroš (kytara, zpěv, samply), Jiří Kraus (baskytara) a Jan Chaluš (bicí, hlas). Desku nahrával a masteroval Moimir Papalescu, ukázky z ní poslouchejte na YouTube.


Pablo Alborán - La Cu4rta Hoja
žánr: latin pop

Pablo Alborán - La Cu4rta Hoja
Pablo Alborán je tak trochu nešťastník - za poslední dekádu má na svém kontě již čtyřiadvacet nominací na Latin Grammy a tři na Grammy, ovšem ani jednu se mu nepodařilo proměnit. Přesto to nevzdává a zkouší to znovu se svým již šestým albem "La Cu4rta Hoja". Nachystal na něj celkem jedenáct songů a nezůstal v nich rozhodně sám. Jeho hlas svými vokály doplnili Maria Becerra, Carin Leon, Ana Mena, Leo Rizzi, Aitana a Álvaro De Luna. Trochu letní nálady do domovů přináší španělský zpěvák prostřednictvím svého YouTube.


Bára Basiková, Jakub Hübner - Příští stanice Muzikálová
žánr: muzikál

Bára Basiková, Jakub Hübner - Příští stanice Muzikálová
Bára Basiková a Jakub Hübner se potkali na několika koncertech včetně show "Muzikál expres 30" v Hudebním divadle Karlín. První jejich společnou nahrávkou byla skladba "Byl den a padla noc" z Hübnerova loňského vánočního CD a nyní se jejich cesty protnuly na CD se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu. Výsledkem je album "Příští stanice Muzikálová", jehož osou jsou dva muzikály - "Johanka z Arku" Ondřeje Soukupa a "Sunset Boulevard" Andrewa Lloyda Webbera. Z obou zaznělo hned několik písní a Soukup navíc oběma poskytl i zcela nový duet "Ráno zítřejší bude moudřejší", který otextoval Michael Prostějovský. Vše pak doplnily ještě hity jako "Jdi za štěstím" nebo "Veni Domine". Kompletní seznam skladeb a jejich ukázky jsou k dispozici na Supraphonline.


V krátkosti

  • Carl Cox - Electronic Generations
    Po dlouhých jedenácti letech se s klasickou studiovkou vrací známý britský housový a techno producent. Jeho fanoušci se mohou těšit na sedmnáct tracků a sedm bonusů, na nichž se podíleli Fatboy Slim, Dan Diamond, Franky Wah nebo Nicole Moudaber. (YouTube)

  • Tarja - Best Of: Living The Dream
    Živák finské zpěvačky, dříve známé z Nightwish, na kterém nechybí ani nová skladba. (YouTube)

  • Peter Cmorik - Guitardisco
    Známý slovenský zpěvák se konečně opět hlásí o slovo. Devět rockových novinek natočil se svojí kapelou. (YouTube)

  • Babyface Ray - Mob
    Rapper z Detroitu vydává letos již druhé album a přesto se vytasil s dvaceti tracky a kupou hostů jako Wiz Khalifa, 42 Dugg, G Herbo, Pusha T, Yung Lean nebo Icewear Vezzo. (YouTube)

  • KrisKros - České koledy
    Česká a cappella skupina připravila celkem šestnáct vánočních koled. Aranžmá obstaral David Vaňáč a beatbox Jaro Cossiga. (Supraphonline)

  • Traktor - 7Sk Live
    Záznam koncertu, který se odehrál 12. října 2022 v ostravské Ostravar Aréně v rámci turné "Sedmá strana kostky 2022" a který měl zároveň punc výročního vystoupení ke dvaceti letům skupiny. (YouTube)

  • Deströyer 666 - Never Surrender
    Šestá řadovka extrémní metalové sebranky z Austrálie. (YouTube)

  • Adeem The Artist - White Trash Revelry
    Nebinární umělce v country zrovna často nepotkáváme. Jedním z nich je Adem Bingham z Tennessee, jenž právě vydává své sedmé album. (bandcamp)

  • Amorphis - Far From The Sun
    Reedice kultovní šesté studiovky finské heavymetalové formace. (YouTube)

  • Snotty Nose Rez Kids - I’m Good, Hbu?
    Kanadští rappeři, kteří si za své třetí album "Trapline" vysloužili nominaci na Polaris Prize, vydávají pátou řadovku. (YouTube)

  • Sophie Jamieson - Choosing
    Anglická folková písničkářka a její debut. (bandcamp)


    Dále vychází

    Austin Meade - Abstract Art Of An Unstable Mind
    Black Ox Orkestar - Everything Returns
    Brakence - Hypochondriac
    Danny Elfman - Spider-Man - 20th Anniversary
    Elvis Presley - Elvis On Tour
    Hammers Of Misfortune - Overtaker
    Humble Pie - A&M 1970-1975 / Box Set
    J. Maya - Poetic License
    Moravanka - Poslední Live Koncert
    Moravanka - Poslední Live Koncert (DVD)
    Mynolia - All Things Heavy
    Nazz (Feat. Todd Rundgren) - Lost Masters & Demos
    Neil Young - Harvest (50th Anniversary Edition)
    Paul McCartney - The 7'' Singles Box
    Pedro Capó - La Neta
    Robbie Williams - Life Thru A Lens / 25th Anniversary / Limited
    Různí - Southeast Of Saturn, Vol. 2
    Různí - Tribute To Ryuichi Sakamoto
    Sarchasm - Conditional Love
    Satyricon - Satyrico & Munch
    Sheryl Lee Ralph - Sleigh.
    Virgin Prunes - if I Die, I Die (40th Anniversary Edition)
    Vomit Forth - Northeastern Deprivation
    Wage War - The Stripped Sessions
    Yes  - Progeny: Seven Shows From Seventy-Two
    Yusuf / Cat Stevens - Catch Bull At Four (50th Anniversary Edition)

    Vychází na vinylu:
    Amberian Dawn - Take A Chance (Metal Tribute To Abba)
    Amorphis - Far From The Sun
    Andrea Corr - The Christmas Album
    Austin Meade - Abstract Art Of An Unstable Mind
    Backstreet Boys - Very Backstreet Christmas
    Beach Boys - Sail On Sailor 1972 / Super Deluxe 50th Anniversary
    Beach Boys - Sail On Sailor 1972 50th Anniversary
    Black Ox Orkestar - Everything Returns
    Blue Mitchell - Bring It Home To Me
    Creed - My Own Prison
    Danny Elfman - Spider-Man - 20Th Anniversary
    David Stypka - Dýchej
    Destroyer 666 - Never Surrender
    Donald Byrd - At The Half Note Cafe
    Elán - Anjelská daň
    Elán - Detektívka
    Elán - Elán 3 / Reedice
    Elán - Hodina slovenčiny
    Elán - Netvor z čiernej hviezdy Q7A
    Elán - Nie sme zlí
    Esperanza Spalding - Radio Music Society / 10th Anniversary
    Gary Moore - A Different Beat
    Hammers Of Misfortune - Overtaker
    Chet Baker - Picture Of Heath
    Jamiroquai - High Times - Singles 1992-2006
    Jim Croce - You Don't Mess Around With Jim / 50th Anniversary
    Johnny Cash - With His Hot And Blue Guitar
    Leftfield - This Is What We Do
    Mary J. Blige - Good Morning Gorgeous
    Mynolia - All Things Heavy
    Nazz (Feat. Todd Rundgren) - Lost Masters & Demos
    Neal Casal - Rain, Wind And Speed (Vinyl Reissue)
    Necrophobic - Bloodhymns
    NOFX - Double Album
    Olivia Newton-John - If Not For You
    Robbie Williams - Life Thru A Lens / 25Th Anniversary
    Různí - Slovo
    Různí - Tribute To Ryuichi Sakamoto
    Shaark - Deathonation
    Solomun - Nobody Is Not Loved (Remixed)
    Sophie Jamieson - Choosing
    Steve Reich - Runner - Music For Ensemble And Orchestra
    Škaredá Holka - Hnaný Větrem
    Tarja - Best Of: Living The Dream
    Tři sestry - Lihová škola umění / Remastered
    Tři sestry - Na Exx / Remastered
    Vomit Forth - Northeastern Deprivation
    Wage War - The Stripped Sessions
    Within Temptation - Aftermath (EP)

    EP:
    Årabrot - Heart
    Eliza Mclamb - Salt Circle
    Georgia Maq - Live At Sydney Opera House
    Kadhja Bonet - California Holiday
    Richyranger - 12.2.22
    Shira Elias - Services The
    Yorke - Ten Feet Tall

    Reedice:
    Elán - Anjelská daň
    Elán - Detektívka
    Elán - Elán 3 / Reedice
    Elán - Hodina slovenčiny
    Elán - Netvor z čiernej hviezdy Q7A
    Elán - Nie sme zlí
    Gary Moore - A Different Beat
    George Lynch - Sacred Groove
    Hot Hot Heat - Make Up The Brjeakdown: Deluxe Edition
    Jamiroquai - High Times - Singles 1992-2006
    Lightships - Electric Cables
    Maher Shalal Hash Baz - Blues Du Jour
    Meshuggah - Nothing
    Noah Cyrus - The Hardest Part (Deluxe)
    Necrophobic - Bloodhymns
    Olivia Newton-John - If Not For You / Deluxe
    Soisong (Peter 'Sleazy' Christopherson Of Coil) - Qxn948S
    The Pastels - The Last Great Wilderness
    The Vince Guaraldi Trio - A Charlie Brown Christmas (Super Deluxe Edition)

  • NÁZORY

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
    Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
    Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
    Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
    Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
    Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
    The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
    Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
    Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
    Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
    Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
    Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
    Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
    Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
    Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
    - Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
    - Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
    - Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
    - Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
    - Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
    - Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
    - Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
    - První pololetí u labelu Animal Music nabídne Janáčka, jazz i nevydané nahrávky skladatele Zdeňka Lišky (06.02.2024 11:39)
    - Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

    ALBUM TÝDNE 13/2024

    Moimir Papalescu & The Nihilists
    Mystery Women In The Acid Pools

    Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

    8/10

    NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

    FILMSERVER.CZ PÍŠE

    FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

    SPARK PÍŠE

    CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

    Pá 29.03.
    Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
    Út 09.04.
    The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
    Út 16.04.
    Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
    Út 16.04.
    Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
    St 17.04.
    Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
    Čt 18.04.
    Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
    Ne 21.04.
    Fletcher (SaSaZu, Praha)
    Út 23.04.
    Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
    St 08.05.
    Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
    So 11.05.
    Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

    » zobrazit všechny akce «

    OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

    Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Adele Kabát Karel Gott Rush U2 Bono Sia Paws Taylor Swift Télépopmusik Madonna Dua Lipa Lucie Vondráčková Mirai
    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    musicserver.cz - hudba od začátku do konce
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu