Cigarettes After Sex otvírají třetí kapitolu singlem "Pistol"

19.11.2022 10:28 - Ondřej Kocáb | foto: Vojta Florian / musicserver.cz

Americká dreampopová trojice Cigarettes After Sex připravuje třetí řadovku. Po tříleté pauze od nahrávky "Cry" přichází na scénu první singl "Pistol".

Formace z El Pasa se nehnala za žádnými experimenty. Omamný, zasněný pop i nadále zůstává jasně rozpoznatelnou značkou kapely a nejnovější píseň je přesně tak křehká, snová a smyslná, jak se dalo očekávat.

Frontman a autor skladby Greg Gonzalez k ní prozradil: "Než jít směrem k různým zvukům, raději prozkoumám stejný song ještě více do hloubky. Myslím, že hudba Cigarettes After Sex by měla zůstat konzistentní a lidé, kteří nás mají rádi, by vždy měli najít to, co na nás milovali."

Skupina prozatím k chystané desce neposkytla žádné bližší informace. Zveřejnila však některé termíny koncertů na příští rok. Zatím se můžou těšit fanoušci v Asii, další štace jsou vypsané také pro Severní a Jižní Ameriku. Uvidíme, zda přijde na řadu také Evropa. V České republice se Greg Gonzalez & spol. doposud zastavili šestkrát mezi roky 2016 a 2019. Naposledy to bylo ve vyprodaném klubu Roxy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY