Awolnation se v singlu "We Are All Insane" noří do černobílého futuristického světa

09.11.2022 16:39 - Ondřej Hricko | foto: Awolnation

Začátkem tohoto roku vyšla skupině Awolnation vůbec první kolekce coververzí "My Echo, My Shadow, My Covers and Me", na kterou si zpěvák Aaron Bruno pozval celou řadu hostů včetně Becka, Jewel nebo s Brandona Boyda z Incubus.

V září už ale americká formace vypustila zcela novou autorskou skladbu "Freaking Me Out". Song započal plánovanou koncepční trilogii, která diváka přivádí do futuristického prostředí ovládnutého technologiemi. Stejně jako první video i to k novince "We Are All Insane" je černobílé a natočené režisérem Eliotem Charofem. Ten zde předkládá příběh o útěku z přespříliš digitalizovaného světa.

"We Are All Insane" je chytlavý kus, ponořený do syntetických aranží. I přesto si Awolnation zachovávají svůj typicky rockový groove. Aaron Bruno se od vydání výborné studiovky "Angel Miners & the Lightning Riders" ukazuje jako skladatel, který snad neumí napsat špatnou píseň. Snad ještě výraznější než aktuální druhý singl je ale jeho předchůdce - zmiňovaný "Freaking Me Out". I ten si můžete poslechnout níže, a zhlédnout tak obě první části tematického konceptu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY